TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תוך כמה זמן מגיעים טראקים למועדונים
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by Sniper תקשיבו לדעתי עידן גוטמן ירד כבר ברמה שלו פעם לפני שנה שנתיים הוא היה כ"כ |
| Originally posted by ripcurl אבל טראקים כמו Beat Is Pumping דברים של Flutlicht or S.H.O.K.K בחיים לא שמעתי בדיסקוטק |
| Originally posted by luckystrike בכל אופן - אני לא מסכים איתך בקשר לגיטלמן - ברדיו הוא תותח בדרך כלל , אבל במועדונים פעם הוא היה ברמה אחושמורטה והיום הוא קצת ירד - לא במיקסוס אלא בטראקים שם יותר מסחרי ודברים לקהל ... הוא לא שם כמעט טראקים שהוא עשה שזה מראה על הכי הרבה צביעות אצל דיג'יי לדעתי ... |
| Originally posted by Hell_Copter אני שמעתי פלוטליכט בדיסקוטק בעיקר את אקספנדר... אבל עוד טראקים |
| Originally posted by ripcurl שמעת את אקספנדר בדיסקוטק?!?!?!?!? איפה?!?!? מתי??!?!? בחיים שלי לא שמעתי אף טרק שלהם |
| Originally posted by ripcurl שמעת את אקספנדר בדיסקוטק?!?!?!?!? איפה?!?!? מתי??!?!? בחיים שלי לא שמעתי אף טרק שלהם |
| Originally posted by luckystrike בכל אופן - אני לא מסכים איתך בקשר לגיטלמן - ברדיו הוא תותח בדרך כלל , אבל במועדונים פעם הוא היה ברמה אחושמורטה והיום הוא קצת ירד - לא במיקסוס אלא בטראקים שם יותר מסחרי ודברים לקהל ... הוא לא שם כמעט טראקים שהוא עשה שזה מראה על הכי הרבה צביעות אצל דיג'יי לדעתי ... |
| Originally posted by warpedd_ בקשר לדיג'יי מחו"ל דווקא מבקרים די הרבה אני כל הזמן רואה בעכבר העיר שכתוב כל מיני כאלה שמגיעים אבל אלה בעיקר כאלה שמנגנים דיפ והאוס כמו סופרצ'ומבו קאס (קאס וסלייד) וסטפן קיי |
לא שמעתי שום חומר של פלוטליכט במועדון אף פעם ואני מאמין שבזמן הקרוב אין סיכוי שאני ישמע...
מה שכן הייתה פעם מסיבה כזה והלכתי לדבר עם הדיי.ג'יי שיכנעתי אותו לשים את האנדס אפ סקוט פרוג'קט
זה היה מפציץ לאללה...
אין שום מצב שבעולם שבארץ נשמע דיי.ג'יי אייזק?
| Originally posted by warpedd_ בקשר לדיג'יי מחו"ל דווקא מבקרים די הרבה אני כל הזמן רואה בעכבר העיר שכתוב כל מיני כאלה שמגיעים אבל אלה בעיקר כאלה שמנגנים דיפ והאוס כמו סופרצ'ומבו קאס (קאס וסלייד) וסטפן קיי |
חחח תרגע אלעד
יש מלא שבאים מחו"ל
אבל הם באים למסיבות 25 פלוס
לפחות
ולא ממש מועדונים
| Originally posted by warpedd_ הוא מנגן פשוט אפליפטינג נטו והוא דווקא כן שם הרבה דברים שלו ולדעתי הוא הדיג'יי הכי מוצלח שהיה בארץ דברים שלו מנוגנים בחול לדוגמא בסט האחרון של קוסמיק וגם אצל אומנים אחרים |
| Originally posted by Sniper אבאאא לללהלהלהלהלהלההה סופרצ'מבו היו בארץ 1?@ #!@!@#_)$R@_)$R_@!)#%_$)!_@)$(@_#$%*_!@_$)! איפה לעזעזלל אני הייתתיי???????????????????????? אבאאא תומר תגיד שאתה מסתבלט או טועה בקשר לזה 1!! |
מורן ורועי שמדברים על סופרצ'מבוו אין מה להירגעע
זה אחד ההרכבים שאני הכי אוהב
ודווקא דיברתי עם חבר שלי על זה שהם לא באו לארץ! והינה קיבלתי את שוק חיי הם היו בארץ ולא ידעתיי ואללה הייתי משלם גם 200 שקל בשביל הופעה שלהם
!
ואני חשבתי שסופרצ'אמבו הוא אדם אחד... ולא הרכב
| Originally posted by MasterP לא שמעתי שום חומר של פלוטליכט במועדון אף פעם ואני מאמין שבזמן הקרוב אין סיכוי שאני ישמע... מה שכן הייתה פעם מסיבה כזה והלכתי לדבר עם הדיי.ג'יי שיכנעתי אותו לשים את האנדס אפ סקוט פרוג'קט זה היה מפציץ לאללה... אין שום מצב שבעולם שבארץ נשמע דיי.ג'יי אייזק? |
#Q$%
| Originally posted by MasterP אין שום מצב שבעולם שבארץ נשמע דיי.ג'יי אייזק? |
להבהיר
סופרצ'ומבו זה אחד אנגלי מסריח
יש עליו כתבות כמו שאמרתי בעיתון מדי פעם
ומרטינז זה שתי אחים תותחים מירושלים
שגם קוראים להם
2 players
| Originally posted by warpedd_ להבהיר סופרצ'ומבו זה אחד אנגלי מסריח יש עליו כתבות כמו שאמרתי בעיתון מדי פעם ומרטינז זה שתי אחים תותחים מירושלים שגם קוראים להם 2 players |
| Originally posted by Narcotic Mind אני יגיד לכם מה עידן גוטמן ניגן בגני התערוכה הביום שישי (וגם בביצפר שלי )Cosmic Gate - The Wave (New Club Mix) Kai Tracid - 4 Just 1 Day (Energy Remix) Arome - Hands Up (Scot Project Remix) Jurgen Vries - The Theme (Dumonde Remix) זה מה שאני זוכר אני בטוח שיש לו גם חומר יותר חדש אבל זה הטראקים שתופסים עכשיו ואפשר להגיד שהוא אחד מאלה שהכניס אותם למועדונים עכשיו אני חייב להגיד שאני ממש שמח לשמוע שדי ג'יים חוץ מעידן גוטמן שמים club trance |
| Originally posted by Hell_Copter 2 פליירס הם לא גיטלמן ואחד המרטינז!? |
| Originally posted by fishfish ואני חשבתי שסופרצ'אמבו הוא אדם אחד... ולא הרכב |
| Originally posted by warpedd_ להבהיר סופרצ'ומבו זה אחד אנגלי מסריח יש עליו כתבות כמו שאמרתי בעיתון מדי פעם |
| Originally posted by Hell_Copter 2 פליירס הם לא גיטלמן ואחד המרטינז!? |
שתי שחקנים זה רוברט גיטלמן וירון מרטינז:P
בלי האח של ירון
| Originally posted by luckystrike כן אני לא יודע על מה תומר מדבר בדוק - 2 פליירס זה רוברט גיטלמן ועוד שניים האחים מרטינז בכל אופן אני חושב שאחד מהם קוראים לו ירון מרטינז |