TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טי אל וי
Pages (7): « 1 [2] 3 4 5 6 7 »
| quote: |
| Originally posted by NeMeSiS1234 עזבו את זה היה הכי הכי הכי הכי טוב ביום שבת היתה את אותה מסיבה בדיוק רק שזה היה ל- 20+ והיה כל כך טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא היה ביום שבת ממש הפסיד !!! תשאלו את רונן |
| Originally posted by Sniper ripcurl אתה ממש ממש צודק אחי!!@)_# אני אישית מפחד להתחיל עם בנות במסיבה כאילו הבנות של היום ניראות ממש גדולות!! זה מפחיד כאילו אני מתלבט לפני שאני מתחיל עם מישהיי ועד שאני מתחיל איתה וזה מדברים פה ושם והיא אומרת שלי שהיא בת 14 אני כזה "בייי" אני גדול ממנה ב 4 שנים OMG!! מה ניסגר??? וגם מוש אמר על הת.זהות זה לא משנה לבנות תמיד נונתים להיכנס בלי ת.זהות שזה הכי מבאססס צריך לימצוא פיתרון |
| Originally posted by ripcurl שמכ, חייבים להכניס לדעתי את כל הבנות (לפחות את אלה שניראות טוב) י אין מה לעשות, בנים שרואים שיש הרבה בנות יש יותר חשק להיכנס למסיבה ככה זה היית מעדיף מסיבה עם 75-80 אחוז בנים? ואגב, לכל הפדופילים הקטנים פה בפורום איך אתם מסוגלים בכלל לחשוב על משהו, אפילו רק קטע, עם ילדה בת 14?!?!?כ זה טרוף ואני במיוחד מרגיש ככה, כי אחותי הקטנה בת 13 וחצי אתה יודע איזה מוזר זה?!?!?!? ואתה מוכן להסביר לי מה נסגר איתך ועם קטנטנות?! |
| Originally posted by Hell_Copter מורן חולה נפש... עזוב ואחי אם מישהי שנראית בת 17 תבוא אליך ותשקר לך שהיא בת 17 אבל היא בעצם בת 14 זה ישנה לך? עזוב את הקטע של השקר... זה ישנה לך!? היא נראית 17, היא זורמת, אז מה אכפת לך!? |
| Originally posted by Hell_Copter מורן חולה נפש... עזוב ואחי אם מישהי שנראית בת 17 תבוא אליך ותשקר לך שהיא בת 17 אבל היא בעצם בת 14 זה ישנה לך? עזוב את הקטע של השקר... זה ישנה לך!? היא נראית 17, היא זורמת, אז מה אכפת לך!? |
| Originally posted by ripcurl שמע, אם היא משקרת ואני לא יודע אני תוך שניה איתה באיזה מושב אחורי אבל אחרי זה, אם אני אגלה אני ירגיש מאד מגעיל מאד מאד מן צמרמורת של מה לעזעזל עשיתי כזאת |
| Originally posted by Hell_Copter אז אחי אתה ילד מוזר.. אני באמת לא מבין מה הקטע בזה זה לא שאתה עושה דברים עם גיל אתה עושה דברים עם ילדה שהאכילו אותה טוב מאוד שהיא הייתה קטנה זה כל הקטע היפה פה שזה לא צריךלהטריד אותך במיוחד אני אישית מכיר אחת שהיה לה 14 לא מזמן... כוסית של החיים!! יש לה פוטנציאל מטורף!!!!!!! אחת כזאת אם לא הייתי מכיר הייתי מפרק לה את הצורה לפחות ב 4 מובנים |
| Originally posted by ripcurl שמע אני חושב שזה לא אני שמוזר גיל 14 זה פשוט קטן מדי הן לא מפותחות כזה והן קטנות בדרך כלל וזה מוזר כללי במיוחד- ואני אציין את זה בשבילך שוב כי אני רואה שאתה לא מבין כל כך מהר שיש לי אחות קטנה שהיא בגיל הזה |
| Originally posted by Hell_Copter הבנתי שיש לך אחותך בגיל הזה והיא כנראה לא מפותחת יותר מדי ולא נראית יותר גדולה מהגיל שלה אני לא מדבר איתך על בנות 14 שנראות כמו בנות 12 אני מדבר איתך על בנות 14 שנראות כמו בנות 17 גיל 14 זה לא מפותח לפעמים, אבל יש בנות שאצלן זה יותר ממפותח... יש אחת אצלנו שכבר בכיתה ח היה לה את החזה הכי גדול שהיה ויהיה ברעננה אי פעם... וכיתה ח זה גיל 14 פלוס מינוס קיצר אחי תבין דבר אחד... אני מדבר על אלה שנראות מבוגרות מהגיל שלהן ולי אישית ממש אין בעיה להיות איתן בתור קטע חברה רצינית זה כבר משהו אחר |
חחחח בכיף אחי
רק תחשוב על זה שאתה מפספס פלח שוק אדיר של ילדות קטנות שנראות גדולות

| Originally posted by Hell_Copter חחחח בכיף אחי רק תחשוב על זה שאתה מפספס פלח שוק אדיר של ילדות קטנות שנראות גדולות |
| Originally posted by ripcurl רסמי אחי, אין לנו מה להתווכח על הנושא כל אחד וטעמו שלו לי זה מוזר לך זה סבבה שיהיה לשנינו בתאבון |
| Originally posted by nesher גם אני רוצה!!!! |
| Originally posted by ripcurl תאמין לי שהשוק בקרב בנות שבאמת בגיל שלהן או שניראות בנות 22 הוא גם גדול ואני מעדיף אותו |
| Originally posted by Hell_Copter מתי תבין שבנות זה לא עם שנמשך לגיל שלהן בנות 17 ימשכו לבני 19 פלוס בנות 19 ימשכו ל 23 פלוס וככה יוצא שאין לך מצב עם כל הכבוד לך לכאלה שנראות בנות 22 |
| Originally posted by ripcurl כניראה אצלך זה ככה אני יוצא רק עם בנות גילי או שנה פחות ולא הייתה לי בעיה עם זה.. בנות נמשכות לביטחון עצמי וניסיון (רישיון גם עוזר) אז אתה יגול להשיג כל בת בדוגרי גם גדולות ממך רק צריך בטחון עצמי |

חחח
אחים שלי
יש טווח מוסכם
שנתיים +-
קטנה ממך בשנתיים גדולה ממך בשנתיים זה טוב
כל השאר זה כבר מוזר
למזלי אני בן 15 בקווווווושי
אני יכול לצאת עם זייניקיות אם אני רוצה

ותאמינו לי..
ראיתי בחופש איזה אחת הולנדית בת 12
היה לה את הגוף הכי מושלם בעולם
היא כולה הייתה מושלמממממממממממממממת וכולה בת 12
קיצר
צ'יקיטיטות זה ההההההההדבר 
| Originally posted by NyKoN למזלי אני בן 15 בקווווווושי אני יכול לצאת עם זייניקיות אם אני רוצה ![]() |
| Originally posted by NyKoN אם אני רוצה |
| Originally posted by NyKoN דגש על אם זה פשוט הטווח אני אישית לא אסתכל על זייניקית אבל חטניקיות וט' יש מצב... |
| Originally posted by Hell_Copter יופי... אני גם יכול לצאת עם ילדה בת 7 אם בא לי אבל מה הקטע בזה?! מה זה יתן לי בחיים?! אתה מוזר אחי באמת שאתה מוזר |
| Originally posted by ripcurl ט' לא? |
| Originally posted by luckystrike בכלל מישהוא רואה פה את "המורדים" ??? יא אלללה !!!! זה כבר פורנו למבוגרים !!! אני רוצה את מריצה !!! מאאאארייייצצצצה איזה כוסית ! תגידו לי שאני לא מוזר ושאתם יודעים על מה אני מדבר |
| Originally posted by ripcurl אחי אתה שוכח שהוא בן 15 ט' לא? שאנחנו היינו בגיל הזה גם אנחנו הסתכלנו על אלה בח' וז' |
אחים שלי אני מצטרף לוויכוח ואני מסכים עם
ריפקורל
(אסף נכון?)
בכל אופן אחרי שעוברים את ה-18 (חוץ מגילי אליו זה לא תקף)
עזוב להיות במסיבה עם בנות מיא זה סיוט כזה אתה ממש מרגיש מוקף בילדות קטנות שלא יודעות מהחיים שלהם לא משנה איך הן נראות.
יב זה מינימום שעוד אפשר לסבול... כלומר 17 ומעלה אין
מה אתם אידיוטים? מה אתם מדברים על ילדות בנות 14 מה זה משנה איך הן נראות.... אני אישית לא יכול לחשוב עליהן בצורה כזאת בכלל וזה גם לא חוקי נערף
אבל דוגרי זה נכון שבנות נמשכות לבנים שנה פלוס מעליהן...
אבל בנות בכיתה ט'???? מה הן מגיעות לי לפופיק באמת מה קורה איתכם