TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ראש הממשלה הבא
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter ממש לא!! אפילו לא את ה 40 אבל הוא יכול עדיין להרכיב קואליציה בלי דתיים אתה יודע... ממשלת אחדות אולי עוד פעם... אנערף |
| Originally posted by oDrori ממשלה הרבה יותר ימנית תהיה לנו אם וכאשר ייסתיימו הבחירות בניצחון של (שרון (ליכוד או וואטאבר |
| Originally posted by MoSH_MaN וזה דווקא לא בהכרח טוב |
| Originally posted by Scorchio יופי תכניס לנו עוד הומואים לכנסת חוץ ממרצ הזונות וכל החברים של נשר דבר שני ההצבעה היא למפלגה לא לבנאדם בגלל זה היו בחירות פנימיות לראשות המפלגה. |
| Originally posted by nesher יש לך בעיה עם הומואים שאני יבין? |

| Originally posted by oDrori צח הומופוווב וצח הומופוווב ![]() סתם צח הולך למסיבות שלהם |
טוב רותם מצטער נו

אבל יוסי שריד אני שונא אותו מצטער לא יעזור לך כלום
| Originally posted by MoSH_MaN פחחחחחחחחח look whos talking |
חוצמזה, אתה ואריאל במושב אחורי בלי חולצה איתי... די טראומטי
| Originally posted by DjChook שינוי - המפלגה שלי טומי - הוא האלוהים |
יוווו סוף עולם מה אני יגיד לך אפשר לחשוב
באנו עם הגב ורצינו למחוץ אותך
הומופוב הומו

| Originally posted by oDrori ממשלה הרבה יותר ימנית תהיה לנו אם וכאשר ייסתיימו הבחירות בניצחון של (שרון (ליכוד או וואטאבר |
| Originally posted by luckystrike שרון אמר שהוא הולך לאחדות אחרי הבחירות עם מצנע ... |
| Originally posted by oDrori איזה אחדות אחי? זה יכול להיות גם אחדות עם הדתיים, אחדות עם המפדל, אחדות עם שינוי. זה לא נרא טוב מבחינת השמאל- או שהעבודה יצטרפו לממשלה, ויאבדו הרבה תמיכה, כלומר השמאל נחלש, או שהעבודה לא יהיו בממשלה, ואז אין לשמאל הרבה השפעה. |
קואליציה מושלמת מבחינתי
בגלל ששרון נהיה קצת שמאלני והוא סתם משחק אותה
ליכוד, כי מאה אחוז הם בכל מקרה שולטים עם איזה 35 מנדטים
עבודה, ממשלת אחדות , שמאל נחמד
שינוי, Duhhhhh
מרץ , כי את הדתיים אי אפשר להכניס, ומרץ קצת גם נגד דתיים, את הדעות שמאל מדי שלהם אפשר להשאיר בצד
זה כבר יוצא יותר מ65 מנדטים כנראה, בעזרת השם
ועכשיו , אפשר להכניס גם ככה את ישראל בעלייה
או משהו כזה
שיטפלו במשרד הפנים במקום אלי ישי הטמבל , ויעשו כבר בעזרת השם לרוסו אזרחות ישראל
ואמרו אמן.

| Originally posted by nesher ועכשיו , אפשר להכניס גם ככה את ישראל בעלייה או משהו כזה שיטפלו במשרד הפנים במקום אלי ישי הטמבל , ויעשו כבר בעזרת השם לרוסו אזרחות ישראל ואמרו אמן. |

| Originally posted by nesher קואליציה מושלמת מבחינתי בגלל ששרון נהיה קצת שמאלני והוא סתם משחק אותה ליכוד, כי מאה אחוז הם בכל מקרה שולטים עם איזה 35 מנדטים עבודה, ממשלת אחדות , שמאל נחמד שינוי, Duhhhhh מרץ , כי את הדתיים אי אפשר להכניס, ומרץ קצת גם נגד דתיים, את הדעות שמאל מדי שלהם אפשר להשאיר בצד זה כבר יוצא יותר מ65 מנדטים כנראה, בעזרת השם ועכשיו , אפשר להכניס גם ככה את ישראל בעלייה או משהו כזה שיטפלו במשרד הפנים במקום אלי ישי הטמבל , ויעשו כבר בעזרת השם לרוסו אזרחות ישראל ואמרו אמן. |
רותם
אתה יודע שלא הכל יכול להיות ורוד 
| Originally posted by DjChook רותם אתה יודע שלא הכל יכול להיות ורוד |

אריאל שרון התותחחח
למרות שאני מעדיף את ביבי....
זה היה ברור ששרון ינצח בבחירות הפנימיות
מצנע סתם הומו קטנן שלא מבין כלום.....!!!!
יאלה איזה שוק יהיה פווווול מנדטים...
אני מאמין שיהיה מעל 40 50
שזה פוללל
הלוואי המפד"ל גם יקבלו הרבה מנדטים
ואז - סוף סוף - יהיה סוף לערבים!!!!!!!!!!!
סתם, אבל אז סוף סוף יהיה לנו טוב במדינה הזאת
שאני כ"כ אוהב!!!
| Originally posted by Hell_Copter צח יכול להיות לפעמים ![]() |
| Originally posted by Hell_Copter אבל בראסמי תחשבו על זה... אתם יכולים רק להעריך כמה מנדטים יהיו לכל מפלגה.. וזה שרובכם אומרים שינוי זה לא אומר שכל השאר חושבים ככה... ולפי דעתי שינוי יכולה למצוא את עצמה בכיף מחוץ לממשלה למה בסך הכל הם קיצוניים לגמרי אז תחשבו קצת מה עדיף לכם... וזה מופנה על החבר'ה שבוחרים |
| Originally posted by Hell_Copter צח יכול להיות לפעמים ![]() אבל בראסמי תחשבו על זה... אתם יכולים רק להעריך כמה מנדטים יהיו לכל מפלגה.. וזה שרובכם אומרים שינוי זה לא אומר שכל השאר חושבים ככה... ולפי דעתי שינוי יכולה למצוא את עצמה בכיף מחוץ לממשלה למה בסך הכל הם קיצוניים לגמרי אז תחשבו קצת מה עדיף לכם... וזה מופנה על החבר'ה שבוחרים |
| Originally posted by nesher כמעט מאה אחוז ששינוי תהיה מחוץ לממשלה ושרון יקים גוש ימני גדול לא אמרתי שזה מה שהולך לקרות , אמרתי שזה מה שאני מקווה |
| Originally posted by luckystrike אבל עם שינוי זה לא הולך לקרות בכל מקרה ואני מוכן להתערב על מה שאתם רוצים ... רועי אני ממשכן כילייה וקונה לך את כל "כיפה אדומה" אם שינוי לא עוברים את אחוז החסימה ... |

| Originally posted by luckystrike לדעתי ממש לא ... וזה לא שיקול בכלל - לבחור את מי שיכנס לממשלה ??? אם כבר אתה מתכוון לכנסת יענו כמו שרועי אמר לא לבזבז קול על מפלגה שלא תעבור את אחוז החסימה במילא כי זה קול שאין לו ייצוג יענו והוא הולך לאיבוד במילא ... אבל עם שינוי זה לא הולך לקרות בכל מקרה ואני מוכן להתערב על מה שאתם רוצים ... רועי אני ממשכן כילייה וקונה לך את כל "כיפה אדומה" אם שינוי לא עוברים את אחוז החסימה ... אתה לא בוחר לפי מפלגה שתיכנס או לא תיכנס לממשלה רותם להיפך אתה בוחר מפלגה כדי שיהיה לה יותר סיכוי להיכנס יענו גם אם שרון לא ירצו להכניס סתם לדוגמא את שינוי לממשלה אבל יהיו לה 15 מנדטים (בכוונה אני מגזים) אז הוא התייחס לזה אחרת ויהיה סיכוי ... ובמקרה שלא היא תייצג את הקול שלך באופוזיציה |
| Originally posted by Hell_Copter לא צריך את כל כיפה אדומה...רק לאפה כל יום שני בשבוע ![]() ולא אמרתי שהם לא יעברו את אחוז החסימה... אלא כמו שאתה אמרת שהם ייצגו את הקול שלך באופוזיציה... שזה לא עם אותו אפקט כמו בקואליציה |