TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ניח ניף ניש!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by eXeTik לא סתם... עיר פשוט מדהימה, אין מה להגיד, אבל קפאו לי הביצים, איך אפשר לחיות בקור הזה ואנשים עוד מתלוננים על חמסינים ![]() |

| Originally posted by eXeTik אקיצר- היה לי במלון Viva TMF וכל זה... אז חוץ מזה שזה בגרמנית אנחנו חייביםא יכשהו לייבא את הערוץ הקטלני הזה!!!! מדהים... לא רציתי בכלל לצאת מהחדר עם כל מה ששמו שם! |
| Originally posted by eXeTik אז ככה, מבחינת האוכל אין פשוט אייייין על פראג, מסעדות איטלקיות באיזה 80 שקל לזוג משהו מדהים! |
ברכות אחי| quote: |
| Originally posted by eXeTik לא סתם... עיר פשוט מדהימה, אין מה להגיד, אבל קפאו לי הביצים, איך אפשר לחיות בקור הזה ואנשים עוד מתלוננים על חמסינים ![]() |
קניתי מעיל משהו סוף!!
| Originally posted by oDrori היית צריך לקנות מהמעילים שם, בקוולו או איפשהו... שמה קניתי את שלי, פשוט מעיל שולט! |
| Originally posted by luckystrike אלק שולט !!! אם זה מה שלבשת אתמול אחי עשית לי התקף לב ! זה כמו המעיל דייגים של זה מ"אני יודע מה עשית בקייץ האחרון" ... איסמאלה ... |
מדברים על דברים מפחידים, מורן... אתה מפחיד אותי עם האובססיה שלך לצ'יקיטיאס הזאת, הייתי מעדיף לדפוק סנאי עם סלוטייפ מאשר לגעת בה
(טוב לא ממש...)
למרות שסנאים זה באמת חיה שכיף לדפוק, לא רגע... בעצם אוגר... אבל זה בעיה עם אוגרים, הם מתפרקים כשתוקעים בהם 
| Originally posted by eXeTik למרות שסנאים זה באמת חיה שכיף לדפוק, לא רגע... בעצם אוגר... אבל זה בעיה עם אוגרים, הם מתפרקים כשתוקעים בהם |
סרטים כחולים, אדומים, צהובים, ירוקים, מסולסלים, מיוחדים לקשירת בלונים, לראש, סתם לקישוטים...
יוווו, נשבע לכם הקור הזה שם השפיע עליי 
| Originally posted by eXeTik סרטים כחולים, אדומים, צהובים, ירוקים, מסולסלים, מיוחדים לקשירת בלונים, לראש, סתם לקישוטים... יוווו, נשבע לכם הקור הזה שם השפיע עליי |
)
ואין עליו
| Originally posted by oDrori מורן אחי, כן זה זה ואין עליו |
בא לכם לשתף בקטע?
| Originally posted by luckystrike אלק שולט !!! אם זה מה שלבשת אתמול אחי עשית לי התקף לב ! זה כמו המעיל דייגים של זה מ"אני יודע מה עשית בקייץ האחרון" ... איסמאלה ... |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK נמאס כבר!!! תפסיקו ללכלך על געש, קיבוץ בין הטובים שאני מכיר, כולם שם אחלה אנשים, הפרות לא עושות בעיות חוץ מהריח...ישלהם מגרשי הארלם מקצועיים, זולה בת זונה (בעצם כל פינה זה זולה שם) ולא לשכוח את חמי געש שזה שוס היסטרי, אז בבקשה...........רועי ומורן די ללכלך ......... דרורי אני מקבל עכשיו קולה חינם? |
Prague's women = Hottest chick in the world.
Im afraid u were there at the wrong time since in winter the all wear thick sweaters and what not. Come again in summer and check those beautis in their miiniiis out
dont come to Austria though, girls suck here 
| Originally posted by TranceGiant Prague's women = Hottest chick in the world. Im afraid u were there at the wrong time since in winter the all wear thick sweaters and what not. Come again in summer and check those beautis in their miiniiis out dont come to Austria though, girls suck here |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK נמאס כבר!!! תפסיקו ללכלך על געש, קיבוץ בין הטובים שאני מכיר, כולם שם אחלה אנשים, הפרות לא עושות בעיות חוץ מהריח...ישלהם מגרשי הארלם מקצועיים, זולה בת זונה (בעצם כל פינה זה זולה שם) ולא לשכוח את חמי געש שזה שוס היסטרי, אז בבקשה...........רועי ומורן די ללכלך ......... דרורי אני מקבל עכשיו קולה חינם? |

| Originally posted by eXeTik לא יעזור כלום, אין על הישראליות... |
| Originally posted by oDrori שאני אבביא תמונות מלילה שסותרות את זה? סתם ... אבל אני מניח שהם מוכרות לנו מדי |
| Originally posted by TranceGiant Prague's women = Hottest chick in the world. Im afraid u were there at the wrong time since in winter the all wear thick sweaters and what not. Come again in summer and check those beautis in their miiniiis out dont come to Austria though, girls suck here |
| Originally posted by luckystrike זה נכון בפראג יש יותר כוסיות מישראל זה יחס הפוך - בישראל על כל יפה יש 9 מכוערות ובפראג על כל מכוערת יש 9 כוסיות הענין הוא שבישראל הם מיוחדות יותר ובדרך כלל יותר כוסיות ובפראג כולם נראות אותו דבר כל הכוסיות כמעט תאומות זהות נראה לי ... |
| Originally posted by Hell_Copter מה שמזכיר לי בישראל את חוק הרולה והכוסית... שימו לב שאם אתם רואים את הילדה הכי פרה שיש בעולם כמעט בטוח שתהיה לה חברה כוסית אחושרמוטה!! ככה שההיא יותר רולה ככה השניה יותר כוסית שימו לב שזה בדרך כלל ככה... למרות שיש גם מקרים נדירים |
| Originally posted by luckystrike אשכרה !!! ויש גם את הפיתוח של החוק סעיף 2 ג' שאומר שבכל חבורה של מגעילות תהיה אחת כוסית אחושרמוטה שאלוהים יודע איך קשורה לשאר היצורים .... |

| Originally posted by Hell_Copter אמת!! אבל ממנה בדרך כלל עדיף להתרחק ![]() באילת חוק הרולה והכוסית עבד כל הזמן... רצינו לבכות כי מולנו עמדה אחת שנראית סוף החיים!! ואז לידה אחת שנראית כל העולם דילמה אם להתחיל איתה או לא... |
| Originally posted by Tarantula אז איך תסביר אותי ואת מריה?! |
| Originally posted by Tarantula אז איך תסביר אותי ואת מריה?! |
| Originally posted by luckystrike אוווו מריה ... מזכיר לי את מאריצה ... |