TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בשעה טובה ומוצלחת
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Narcotic Mind הופה מזל טוב אחי רגע זה אומר שמפגש הבא אני אתה ומורן עושים פתיחות ? |
בטח היה לך איזה טסטר עיוור אם הוא העביר אחד אחד כמוך
סתם סתם מזל טוב
בקרוב אני יעבור טסט בעזרת השם ב-29 לחודש ואז אני יאכל את מורן בפתיחות עם הפורד המסכנה שלו
ההונדה שלי תשאיר עלייך אבק.
| Originally posted by Scorchio בטח היה לך איזה טסטר עיוור אם הוא העביר אחד אחד כמוך |
| Originally posted by Scorchio בטח היה לך איזה טסטר עיוור אם הוא העביר אחד אחד כמוך סתם סתם מזל טוב בקרוב אני יעבור טסט בעזרת השם ב-29 לחודש ואז אני יאכל את מורן בפתיחות עם הפורד המסכנה שלו ההונדה שלי תשאיר עלייך אבק. |
| Originally posted by luckystrike דבר ראשון את רועי אני לוקח עם עיניים קשורות ויד אחת קשורה מאחורי הגב עם המיצובישי הצ'יקיטיטה שלו ... |
| Originally posted by Hell_Copter מותק... זה שאתה דפוק ומגיע ל 170 בכל הזדמנות שיש לך זה לא אומר שאתה פותח מהר אבל תן לי לצבור קצת נסיון ואז אני יפתח לך את התחת |
| Originally posted by luckystrike דרך אגב יש'ך הילוכים ? |
| Originally posted by NaOren האמממ בנות האאממ |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK תאמין לי אני מכיר כמה חבר'ה שלמדו איתי שיש להם כבר רישיון בלי מלווה והם אסון לאומי, בלי שמות כי לא יפה ללכלך אבל אני לא מתכוון לעשות רישיון, לא בא לי למות על הכביש אני חולה על הסמיילי הזה |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK תאמין לי אני מכיר כמה חבר'ה שלמדו איתי שיש להם כבר רישיון בלי מלווה והם אסון לאומי, בלי שמות כי לא יפה ללכלך אבל אני לא מתכוון לעשות רישיון, לא בא לי למות על הכביש אני חולה על הסמיילי הזה |
| Originally posted by oDrori ברק... עשה רישיון אתה צריך אותו, איך תבקר פה כשתעבור לחיפה?!?!!? |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK דרורי תדמיין שניה אותו ומכונית, עכשיו תחשוב על פיתה מדברת |
סליחה על האיחור פשוט אין לי זמן להיכנס כבר
וגם אמרתי לך באי סי קיו כבר
אז בכל אופן מזל טוב גבררר
מתי יש פתיחות
?
מורני זה סיביק שנת 93 דגם
DX
מנוע 1600
ויש לה 120 כוחות סוס והמנוע עוד משופצר ואני שם איתך 500 שקל שאני מזיין את הפוקוס שלך בפתיחות
| Originally posted by Scorchio מורני זה סיביק שנת 93 דגם DX מנוע 1600 ויש לה 120 כוחות סוס והמנוע עוד משופצר ואני שם איתך 500 שקל שאני מזיין את הפוקוס שלך בפתיחות |
שלי האוטו שנת 92... זה הזין פה
הרגשתי אותו היום... אפשר להביא איתו איזה משהו
אבל האוטו מזה נחלש יחסית למה שהוא היה פעם
| Originally posted by Hell_Copter שלי האוטו שנת 92... זה הזין פה הרגשתי אותו היום... אפשר להביא איתו איזה משהו אבל האוטו מזה נחלש יחסית למה שהוא היה פעם |
| Originally posted by luckystrike אין מה לעשות האוטו מקבל בליי עם השנים ... למרות ששלי 2003 והוא כבר ככה מאיך שאני ואח שלי מתעללים בו ... |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי... אחי אתה מטורף... ולפי מה שאתה אומר אח שלך עוד יותר אני לא מרחם על האוטו תורידו פרופיל למה עכשיו 3 שנים עם אוטו דפוק זה לא נעים |
חחחחחחחחחחחחחחח תמשיך לקשקש
ההונדה הזאת חייתית
כל מכונית שאני ואח שלי עשינו פתיחות השארנו עליה אבק
הסיוויק ידנית?
איזה מיצובישי יש לך רועי? לאנסר הישנה?
זה אחלה אוטו
| Originally posted by Q-PiXeL הסיוויק ידנית? איזה מיצובישי יש לך רועי? לאנסר הישנה? זה אחלה אוטו |
אוטומטית למרבה הפלא
טוב אז רועי לוקח את כולם
כל הסיוויקים (או שזה אמור להיות סיוויקות) שיש בישראל אוטומט...
מבאס... כי זה אחלה אוטו... וידני שולט...
(עכשיו אתם צריכים לקטול אותי שאני מדבר ואפילו אין לי רשיון)
| Originally posted by Q-PiXeL טוב אז רועי לוקח את כולם כל הסיוויקים (או שזה אמור להיות סיוויקות) שיש בישראל אוטומט... מבאס... כי זה אחלה אוטו... וידני שולט... (עכשיו אתם צריכים לקטול אותי שאני מדבר ואפילו אין לי רשיון) |