TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמאלההה כנסו!!!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
מוש... יש משהו שאתה רוצה לספר לנו ??
אולי שאתה בן 28 במקרה ויש לך חברה בת 18??
וצח... כן זה מגניב
כמעט הרווחתי כסף מללכת להסתכל על חתול דרוס ככה... כי זה הגעיל את חברים שלי ואותי לא... אבל בסוף לא
בעעעעעעעעעעעעע על חנות הספרים הקרובה לביתכם!!!
| quote: |
| Originally posted by Scorchio מה שמזכיר לי שהיום ראיתי חתול מרוח לגמרי על הכביש ליד הבית ספר שלי כל המוח שלו ככה על הריצפה מגניב אה? |
Originally posted by Flotser אתה סתם הולך אחרי הזרם!!!!!!! אין לך אישיות משלך!!!!!!! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אורן די אני מת מצחוק
חצי חתול חחחחחחחחחחח
מזכיר לי שיום לפני לג בעומר שנה שעברה שהתחלנו לאסוף קרשים
איזה חתול חצה את הכביש לידנו ומכונית נכנסה בו...
הרגל שלו התארכה פי 2 ממה שהיא הייתה קודם... הוא נשכב על הרצפה... התחיל לפרפר ואז מת
ואני הייתי נחמד ולקחתי עם קרטון את החתול למדרכה...
ואז כמה ילדים בני 9 לקחו אותו וזרקו לשיחים שאני הלכתי לקרוא למוקד...
בעעעעעעעעע על עכוזיהם!!!
| Originally posted by Hell_Copter מזכיר לי שיום לפני לג בעומר שנה שעברה שהתחלנו לאסוף קרשים איזה חתול חצה את הכביש לידנו ומכונית נכנסה בו... הרגל שלו התארכה פי 2 ממה שהיא הייתה קודם... הוא נשכב על הרצפה... התחיל לפרפר ואז מת ואני הייתי נחמד ולקחתי עם קרטון את החתול למדרכה... ואז כמה ילדים בני 9 לקחו אותו וזרקו לשיחים שאני הלכתי לקרוא למוקד... בעעעעעעעעע על עכוזיהם!!! |
| Originally posted by MasterP גועל נפש דברים כאלו מצחיקים אותכם? הזין המתפוצץ מצחיק לאללה בכל אופן |
| Originally posted by Hell_Copter שים לב מה אתה אומר!!!! זין מתפוצץ זה מצחיק וחתול דרוס זה מגעיל... אתה החולה נפש מביננו!! |
אבל זין מתפוצץ זה מפחיד...
אסור להתרגש יותר מדי...

חתול מעוך על הכביש זה מגניב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שונא חתולים
בעעעעעעעעעעעעע
לירוק עליהם
7 7 7
קטול כל חתול!!
עזבו משו אישי
חחחח אורן יא טמבללללללללל
פחח טוב הנהג אוטובוס שלנו בטיול השנתי היה הרבההה יותר מצחיק
אנחנו מגיעים בלילה הראשון למלון
באים לפתוח את תאי המטען
רואים בדיוק על הכביש איפה שהתא מטען חתול מת יעני עכשיו
כאילו הוא דרס אותו עכשיו
כל הבנות נגעלות ונותנות לבנים לפרוק
הולכות לצד השני לפרוק משם ורואות גם שם חתול מת
חחחחחח נהג מסטול
דרס שניים במכה !!!
| Originally posted by DjChook חחחח אורן יא טמבללללללללל פחח טוב הנהג אוטובוס שלנו בטיול השנתי היה הרבההה יותר מצחיק אנחנו מגיעים בלילה הראשון למלון באים לפתוח את תאי המטען רואים בדיוק על הכביש איפה שהתא מטען חתול מת יעני עכשיו כאילו הוא דרס אותו עכשיו כל הבנות נגעלות ונותנות לבנים לפרוק הולכות לצד השני לפרוק משם ורואות גם שם חתול מת חחחחחח נהג מסטול דרס שניים במכה !!! |
| Originally posted by MasterP *edit* וערן אני גם חושב שזה מבויים עם הנחש סתם בשביל הקטע עשו את זה |
| Originally posted by DjChook חחחח אורן יא טמבללללללללל פחח טוב הנהג אוטובוס שלנו בטיול השנתי היה הרבההה יותר מצחיק אנחנו מגיעים בלילה הראשון למלון באים לפתוח את תאי המטען רואים בדיוק על הכביש איפה שהתא מטען חתול מת יעני עכשיו כאילו הוא דרס אותו עכשיו כל הבנות נגעלות ונותנות לבנים לפרוק הולכות לצד השני לפרוק משם ורואות גם שם חתול מת חחחחחח נהג מסטול דרס שניים במכה !!! |
חחחחח ולחבר שלי נדפקו שתי אצבעות רציני בדלת
שלחו אותו לבית חולים חבשו לו את שתי האצבעות כמו אני לא יודע מה
אין לו ציפורניים עכשיו ועוד כל מני שטויות
בכלל היו הרבה דברים כואבים בטיול
מישהי נפלה במסלול על הפנים ונראת עכשיו כמו תחת מחוצקן ומגעיל
ומישהי חטפה התקף אפילפסיה
וחוץ מיזה כולם שיכורים היו
חחח שוק
| Originally posted by DjChook חחחחח ולחבר שלי נדפקו שתי אצבעות רציני בדלת שלחו אותו לבית חולים חבשו לו את שתי האצבעות כמו אני לא יודע מה אין לו ציפורניים עכשיו ועוד כל מני שטויות בכלל היו הרבה דברים כואבים בטיול מישהי נפלה במסלול על הפנים ונראת עכשיו כמו תחת מחוצקן ומגעיל ומישהי חטפה התקף אפילפסיה וחוץ מיזה כולם שיכורים היו חחח שוק |
אנחנו 400 ילד אחי
(11 כיתות)
למה אתה מצפה...
| Originally posted by DjChook אנחנו 400 ילד אחי (11 כיתות) למה אתה מצפה... |
חחח המטופלים הכי מצחיקים בארץ
טוב תשמעו סיפור
בשלהי היום השלישי אנחנו בחוף ים באילת
חוזרים לאוטובוסים בסופו בדרך למלון
אז בינתיים עד שכולם הגיעו היו כבר אנשים על האוטובוס
קיצר איזה אחת מתקשרת לאחד מהמטופלים לפלאפון
רוצה סייבר טלפוני
ההוא אומר לה חכי דקה
מתקשר אליה מ
SK
שם דיבורית
הולך למיקרופון של האוטובוס ומשמיע את השיחה שלהם לכולם
והכל גם צולם בוידאו ע"י אחד אחר
הקיצור זה היה אחד האירועים היותר מצחיקים
הוא צועק לה
"מי הזונה שלי מייי"
והיא אומרת
"אניייייייייי"
קיצר ככה עד שהיא גומרת
ואז שהיא גמרה כל האוטובוס מחא כפיים
והיא הבינה שמשהו לא בסדר
וההוא מכניס אותה לסרטים שהוא אוהב אותה חחח
ומספר לה שזה היה שני חברים שנכנסו והתחילו לעשות אחד לשני ביד כי הם הומואים
קיצור , הכי מצחיק בארץ אתם לא מבינים 
בקרוב אנחנו עושים מאמץ להפוך את זה לוידאו במחשב 
אם זה נחש קטן אז יכול להיות הגיוני במקומות שיש נחשים
| Originally posted by DjChook חחח המטופלים הכי מצחיקים בארץ טוב תשמעו סיפור בשלהי היום השלישי אנחנו בחוף ים באילת חוזרים לאוטובוסים בסופו בדרך למלון אז בינתיים עד שכולם הגיעו היו כבר אנשים על האוטובוס קיצר איזה אחת מתקשרת לאחד מהמטופלים לפלאפון רוצה סייבר טלפוני ההוא אומר לה חכי דקה מתקשר אליה מ SK שם דיבורית הולך למיקרופון של האוטובוס ומשמיע את השיחה שלהם לכולם והכל גם צולם בוידאו ע"י אחד אחר הקיצור זה היה אחד האירועים היותר מצחיקים הוא צועק לה "מי הזונה שלי מייי" והיא אומרת "אניייייייייי" קיצר ככה עד שהיא גומרת ואז שהיא גמרה כל האוטובוס מחא כפיים והיא הבינה שמשהו לא בסדר וההוא מכניס אותה לסרטים שהוא אוהב אותה חחח ומספר לה שזה היה שני חברים שנכנסו והתחילו לעשות אחד לשני ביד כי הם הומואים קיצור , הכי מצחיק בארץ אתם לא מבינים ![]() בקרוב אנחנו עושים מאמץ להפוך את זה לוידאו במחשב |
| Originally posted by DjChook חחח המטופלים הכי מצחיקים בארץ טוב תשמעו סיפור בשלהי היום השלישי אנחנו בחוף ים באילת חוזרים לאוטובוסים בסופו בדרך למלון אז בינתיים עד שכולם הגיעו היו כבר אנשים על האוטובוס קיצר איזה אחת מתקשרת לאחד מהמטופלים לפלאפון רוצה סייבר טלפוני ההוא אומר לה חכי דקה מתקשר אליה מ SK שם דיבורית הולך למיקרופון של האוטובוס ומשמיע את השיחה שלהם לכולם והכל גם צולם בוידאו ע"י אחד אחר הקיצור זה היה אחד האירועים היותר מצחיקים הוא צועק לה "מי הזונה שלי מייי" והיא אומרת "אניייייייייי" קיצר ככה עד שהיא גומרת ואז שהיא גמרה כל האוטובוס מחא כפיים והיא הבינה שמשהו לא בסדר וההוא מכניס אותה לסרטים שהוא אוהב אותה חחח ומספר לה שזה היה שני חברים שנכנסו והתחילו לעשות אחד לשני ביד כי הם הומואים קיצור , הכי מצחיק בארץ אתם לא מבינים ![]() בקרוב אנחנו עושים מאמץ להפוך את זה לוידאו במחשב |
אני היחיד שרואה כמה חברים של חן וחן הם טיפול?
זה לא מצחיק... זה עצוב
אלק אוהל שם... אוהל קרקס נשמע יותר טוב
אתה יודע שהכל בחיבה... אבל אתה מוזר!!!
| Originally posted by eran |
| Originally posted by MasterP *edit* וערן אני גם חושב שזה מבויים עם הנחש סתם בשביל הקטע עשו את זה |
| Originally posted by eran אח שלי אתה אוכל סרטים?? לא אמרתי שזה מבויים.. בכלל לא הבעתי דעה בנדון |
| Originally posted by Hell_Copter אני היחיד שרואה כמה חברים של חן וחן הם טיפול? זה לא מצחיק... זה עצוב אלק אוהל שם... אוהל קרקס נשמע יותר טוב אתה יודע שהכל בחיבה... אבל אתה מוזר!!! |