TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אמאמאמאאמאמאמאמאמאממאא לאאאאאאא
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
עדכון:
קיבלתי היום מבחנים לקד"צ של מחשבים
הלווואייייייי
אמןןןןןןןןןן
דבר ראשון רותם אחי קרעת אותי
עם האמאלה שלך ... איזה גמור

כל אלה שאומרים - לך לקרבי לך לקרבי
כוס אמק - הבן אדם לא בראש שלו - זה עניין של מוטיביציה
ואין לו ... לא לכולם זה בא בקלות
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN והעיקר אתה צועק שהחרדים לא משרתים....... ואתה רוצה להיות ג'ובניק?! סלח לי אבל אם היה לי פרופיל לקרבי הייתי בקרבי בוא נחליף |
| Originally posted by Hell_Copter סוף סוף מוש מוציא משהו חכם מהפה שלו ![]() הוא צודק בהחלט אחי... מה הקטע שאתה קורא לזה שהחרדים יתגייסו אם אתה בעצמך לא רוצה לעשות כלום?? |
| Originally posted by Hell_Copter חמודי... מה עוזר אם אתה רואה את הצבא כחובה ולא עושה שם כלום למרות שאתה יכול לעשות?? |
| Originally posted by Hell_Copter ואם כבר ג'ובניק אז לך תהיה משהו מועיל ולא סתם בקריה או משהו |
| Originally posted by clubber@work אבל כל אחד שעומד בקריטריונים לקרבי - פרופיל.. צריך ללכת ולתרום דווקא בתפקיד קרבי ששם תמיד חסרים אנשים |
| Originally posted by NaOren לפי דעתי מי שיש לו פרופיל מתאים לקרבי צריך להכריח אותו ללכת לקרבי איך אני שונא את כל הבכינים האלה~!!!! |

| Originally posted by nesher עדכון: קיבלתי היום מבחנים לקד"צ של מחשבים הלווואייייייי אמןןןןןןןןןן |
מורן תראה
יש מודיעין עורף שברור לי כמה שהוא חשוב- והוא מאוד חשוב בלי ספק
אבל אם יש לך כבר את הפרופיל והנתונים לך תעזור ותהיה גם במודיעין קרבי- תעשה תצפיות
כי סיכול ממוקד גם מטוס ומסוק יכולים לעשות
אבל אם אתה מוותר מראש ורוצה ללכת להיות ג'ובניק כזה- שאני לא מדבר על אלה שבקריה- ואתה רוצה להיות גנן או משהו מעפן אחר אז באמת חבל
| Originally posted by NyKoN מורן תראה יש מודיעין עורף שברור לי כמה שהוא חשוב- והוא מאוד חשוב בלי ספק אבל אם יש לך כבר את הפרופיל והנתונים לך תעזור ותהיה גם במודיעין קרבי- תעשה תצפיות כי סיכול ממוקד גם מטוס ומסוק יכולים לעשות אבל אם אתה מוותר מראש ורוצה ללכת להיות ג'ובניק כזה- שאני לא מדבר על אלה שבקריה- ואתה רוצה להיות גנן או משהו מעפן אחר אז באמת חבל |
סוף סוף אתם מקבלים תגובות מאיש בצבא
ורואים שזה שאתם מזיינים את השכל
"לך לקרבי, לך לקרבי"
סתם, זה בולשיט
מורן - שתי נקודות
| Originally posted by DjChook סוף סוף אתם מקבלים תגובות מאיש בצבא ורואים שזה שאתם מזיינים את השכל "לך לקרבי, לך לקרבי" סתם, זה בולשיט מורן - שתי נקודות |
צח איפה אתה ??? תגובה ???
| Originally posted by DjChook סוף סוף אתם מקבלים תגובות מאיש בצבא ורואים שזה שאתם מזיינים את השכל "לך לקרבי, לך לקרבי" סתם, זה בולשיט |
| Originally posted by NaOren איש צבא על הזין שלי? יכול להיות שהרמטכ"ל יגיד את זה... זה לא אומר שהוא מבין! לפי מה שאתה אומר חן מזל גם שיש את אלה שמנקים לנו תנעליים וכל החרא הזה...איש צבא על הזין שלי? יכול להיות שהרמטכ"ל יגיד את זה... זה לא אומר שהוא מבין! לפי מה שאתה אומר חן מזל גם שיש את אלה שמנקים לנו תנעליים וכל החרא הזה... |
עזבו אותכם , אורן הכי מבין
צריך פשוט לתת לו להיות דיקטטור , שישלוט גם על המדינה וגם על הצבא
ככה לא יהיה בעיות, הרמטכ"ל לא מבין בשיט
זה אתה שכל החיים שלך בצבא ועברת אלפי אימונים ומאות קורסים לא?
| Originally posted by luckystrike ???? נכון הרמטכ"ל לא מבין! תמיד אמרתי שצריך לשים את בוגי שבוע - שבוע שבוע - בוגי שבוע - אורן ... אורן זה אתה זה שמבין לא ? חיפשתי אותך אחי ! קיצר אחי - אני לא בא נגדך פשוט מה שאתה אומר בא מצעירות ... ומי מנקה לך את הנעליים יא צ'ונג ??? אין כזה תפקיד ... אתה תגלח"צ לך את הנעליים כל בוקר כמו צ'ונג ... מצד שני אתה אפילו עוד לא יודע מה זה לגלח"צ... נו מה אני עושה למה אני נכנס לוויכוחים האלה ... OH WELL ... |
| Originally posted by nesher עזבו אותכם , אורן הכי מבין צריך פשוט לתת לו להיות דיקטטור , שישלוט גם על המדינה וגם על הצבא ככה לא יהיה בעיות, הרמטכ"ל לא מבין בשיט זה אתה שכל החיים שלך בצבא ועברת אלפי אימונים ומאות קורסים לא? |
| Originally posted by NaOren דבר ראשון יכול להיות אחלה רעיון שבוע אנישבוע בוגי... נראה אני ישאל אותו אם אפשר לארגן משו... ועכשיו ברצינות... הבאתי דוגמה של הנעליים פסדר דוגמא לא טובה מה חברים תפקידים מעפנים! נו אחד שיושב במשרד ומהדק דפים!! וואו זה באמת עדיף יודע מה אני מכיר אחד נורמלי אח של חבר שלי אין לו אפילו חצי בעיה רפואית והוא גר ליד השלישות בר"ג קיצר הוא משרת שם אתה יודע מה התפקיד שלו? לבוא כל יום ב - 7 וחצי בבוקר לפתוח את הממטרות משעה 7 וחצי עד 2 הוא יכול לעשות מה שבא לו כולל ללכת הביתה ואז ב 2 וחצי הוא צריך להיות בצבא כדי לסגור אותם זה מהלך השרות שלו ויש י מים שמחליפים אותו או שלא צריך ממטרות ובאמת גבר, לא יודע יש לי הרגשה כאילו אנחנו כל הזמן רבים... אבל באמת שאני לא מנסה לריב איתך אתה פשוט לא מקשיב לדעות לא שלך למה נראה לך שאתה מבין יותר ממני? אולי אתה מכיר את כל הקיצורי מילים האלה...אז סבבה עוד שנה גם אני אדע אותם אבל זה לא מראה שאתה מבין מה טוב לצבא ומה הצבא צריך יותר ממני.... וחכה אני יביא את אח שלי או חבר שלי והם יביאו לך קיצורי מילים שאתה לא מכיר.... אז זה לא קשור בכלל לכלום |
נכוןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז למה מישו עם פרופיל 97 צריך לעשות את התפקיד המזדיין הזה!!!!!!
זה מה שאני לא מבין
ועל זה הוייכוח פה הרי לא???
אחי, יודע מה וואלה זה ניראה לי ביזיון שנותנים לחייל להדק דפים
שיתנו את זה לשרמוטה מזדיינית במקום שתעשה קפה ....
| Originally posted by NaOren נכוןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז למה מישו עם פרופיל 97 צריך לעשות את התפקיד המזדיין הזה!!!!!! זה מה שאני לא מבין ועל זה הוייכוח פה הרי לא??? אחי, יודע מה וואלה זה ניראה לי ביזיון שנותנים לחייל להדק דפים שיתנו את זה לשרמוטה מזדיינית במקום שתעשה קפה .... |
| Originally posted by luckystrike ומישהוא עם פרופיל 97 אבל עם מוטיבציה כמו של צפרדע שיילך להדק דפים ושיהיו לו יציאות טובות כמו שהוא רוצה אבל את העבודה שלו הוא יעשה טוב לפחות |
| Originally posted by NaOren בהצלחה רותם... |
טוב לא קראתי את כל ההודעות אבל אני יכתוב מה שאני חושב על הנושא
אני לפני הצבא חיכיתי להתגייס והתגייסתי עם מוטיבציה גבוהה שדיי צנחה למרות שאני רק חודש בטירונות אבל אני לא ייצא מקרבי ואני ישאר מקרבי פשוט בגלל שצריך קרביים ושאני מרגיש גאווה לחזור הביתה ולהגיד שאני קרבי
כל אחד סובל בקרבי לא יעזור כלום אפלו אם אתה בסיירת מטכל או שייטת כל אחד מגיע למצב שהוא אומר לעצמו "מה אני עושה פה בכלל" ולא מוצא תשובה
ההבדל הוא שיש כאלה שיבינו ויקבלו את זה שצריך קרביים ויקבלו את זה עם כל הסבל שכרוך בזה ויש חיילים שפשוט ישברו ויכנסו לדיכאונות
וזה לא עושה אותם אנשים פחות טובים
אני מאמין שאם אתה יכול ללכת לקרבי תלך תנסה ותראה איך זה והעיקר תבוא בגישה חיובית אבל אין מה לעשות לא כל אחד מתאים לקרבי אפלו אם קבעו לו פרופיל 97 ולכן יש אנשים שאני לא מאשים אותם שיוצאים מקרבי
| Originally posted by luckystrike אתה יודע הוא לא חייב להדק דפים הוא יכול לשאוף ליותר גם ... ולא דווקא קרבי ... |
אחי בהצלחה,
מקווה שתקבל מה שאתה רוצה
אני קיבלתי לפני חודשיים מנילה של ג'ובניקים (אסטמה אכלה אותי)כ
ובדיוק אתמול קיבלתי זימון למיונים לעדיפות הראשונה שלי
ממר"ם
!!!!!
יהההה,
אני מקווה שגם אתה תקבל!
| Originally posted by NaOren כמו....? |
| Originally posted by nesher משהו במחשבים חוץ מזה, אמרתי כבר שאני יודע שאני כנראה יילך לקרבי אני לא ינסה לריב איתם או משהו אם ייתנו לי קרבי יתנו לי אני לא התווכח איתם ולא יעשה בעיות מה עשיתם ממני משתמט כולכם כולה אמרתי שלא בא לי קרבי אחי, אתה מדבר על אטומים , בלוק איטונג זה קל-קר לידך יאללה לך תתכנן תוכניות להשתלט על העולם ולהרוג תערבים ואל תזיין לי בבולבול |
| Originally posted by ripcurl אני למזלי, תמיד רציתי מחשבים ובגלל האסטמה אין לי פרופיל קרבי אבל זה לא אמור שאני לא יכנס במוטיבציה להגן על הארץ ולתרום... ואני בטוח שאני לא אתרום פחות |
| Originally posted by nesher משהו במחשבים חוץ מזה, אמרתי כבר שאני יודע שאני כנראה יילך לקרבי אני לא ינסה לריב איתם או משהו אם ייתנו לי קרבי יתנו לי אני לא התווכח איתם ולא יעשה בעיות מה עשיתם ממני משתמט כולכם כולה אמרתי שלא בא לי קרבי אחי, אתה מדבר על אטומים , בלוק איטונג זה קל-קר לידך יאללה לך תתכנן תוכניות להשתלט על העולם ולהרוג תערבים ואל תזיין לי בבולבול |
אורן אני פשוט בהלם איזה שטויות אתה מדבר פה
מה אתה בכלל חושב שאתה מבין , ועוד מתווכח עם אנשים בצבא
כאילו מאיפה נראה לך שיש לך בכלל ידע בנושא ?!
ובקשר לאמיר, אח שלך, מין הסתם
הוא עשה את אותו תפקיד כמו מורן
(חובש קרבי)
אז מה אתה מזיין את השכל,
קיצורים זה שטויות
ומשק ממטרות זה תפקיד מוכר מאד חחח

בקשר ל
RIPCURL
ואלה אני בדיוק בראש שלך