TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- "פרוייקט "גאמא
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by DjChook חחח אופס, אני פשוט רגיל שמורן אומר הכל חחח נחכה שהוא יכנס וברור לי אבל רועי, אתה חייב להסכים איתי ש סיווג ביטחוני זה שם כולל לאלף סיווגים כלומר יש אלף רמות שאפשר לסווג אותך והינה למשל משהו ברור לך מה תלפיות עושים, לפחות ברוב השירות שלהם (לא ספציפית אבל כיוון) תראה לי בן אדם אחד שיודע מה פרויקט גאמא עושים |
אוקיי זה מה שחבר שלי אמר לי כרגע
הזה שקרוב מאוד ללהתקבל לתלפיות
אני כרגע לא עובר סיווג בטחוני לא שאני יודע לפחות קודם אני צריך לעבור את המבדקי קצונה אז יהיה תחקיר בטחוני הבנתי שפשוט ממלאים איזה טופס בבית עם כל מיני שאלות על העבר וכו' ואתה שולח להם, ואח"כ בא לשם, אחרי שהם עברו על זה, ועונה על כל מיני שאלות שיש להם לשאול |
אבל אני יודע מה עושים בפרויקט מגנטה!!!!
שיט שלא יתפוס אותי עכשיו השבק...
חח מה זה בכלל
| Originally posted by Vortex_SA אבל אני יודע מה עושים בפרויקט מגנטה!!!! שיט שלא יתפוס אותי עכשיו השבק... |
| Originally posted by DjChook חח מה זה בכלל |

טראנס טראנס אבל שמת לב שאנחנו פה חתיכת חבורה של חכמים
לפחות חלק... חלק סתם דפרים
(מוש חולה עליך)

| Originally posted by Vortex_SA חשבתי שזה יהיה שקוף אבל חפיף ![]() בכל זאת אנחנו בטראנס אדיקט לא? |
חן אחי היה לי זימונים ל 8200
ואבא של ידידה שלי המפקד שם.. אני לא הלכתי רק ביגלל שהם רוצים שאני ימשיך ללמוד שנה ערבית בעע וממש לא בא לי
ויש שם סיווג ממש ממש גדול
בכל אופן אני יודע מה הם עושים כי דיברתי אם איזה תת אלוף (חבר של אבא) והוא הסביר לי הכל וזה ממש מעניין אני גם מעדיף לא לספר על זה באינטרנט או משו.. הוא גם אמר לי שניקבע פגישה ונדבר על זה כי זה מאוד מסווג
תשמע אחי עם כל הכבוד אני לא מאמין שתת אלוף בצהל יהיה מספיק מטומטם בשביל לספר לך ככה סתם מידע מסווג
תאמין או לא הוא מפקד של היחידה יח"טל
ככל הניראה אני יהיה שם הוא מסדר לי
והוא סיפר לי מה הם עושים שם הכוונה בכללי לא פירט
הוא תיאר לי תעבודה שם לא על מה הם עובדים
והוא סיפר לי כי הוא ואבא שלי חברים ממש ממש טובים
והוא חייב לאבא שלי הרבה כי אבא שלי עשה בשבילו המון דברים
קיצרר אין לי סיבה לשקר אחי
לא באתי להוציא אותך שקרן
פשוט אני מאמין שהוא סיפר לך דברים שאפשר לספר
ולא את הדברים המסווגים, לא משנה..
הוא יכול לארגן גם לי משהו ? אני חייב להשיג תפקיד מודיעיני כי אני לא במצב רוח לקרבי
| Originally posted by DjChook הוא יכול לארגן גם לי משהו ? אני חייב להשיג תפקיד מודיעיני כי אני לא במצב רוח לקרבי |
טכנית
אין לי בעיה עם קרבי
אבל אני לא רוצה לשרת בחיר או חירמכ
לא יודע, פשוט לא רואה את עצמי ככה,
זה יותר מדי זמן צופים חחח ועוד עם נשק