TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אין לי מה להגיד: העולם כל כך כל כך קטן!!!!!!!
Pages (3): « 1 [2] 3 »
סתם שאני יידע רועי ואלונה
כל הקטע הזה זה סתם חברות וירטואלית
או שבאמת היה לכם קטע
כי אין לי שמץץ
חחחח עזוב סתם משחקים משחקים מפגרים
j/k
ואסף זהר ממניייייייי
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN חחחח עזוב סתם משחקים משחקים מפגרים j/kואסף זהר ממניייייייי |
| Originally posted by nesher סתם שאני יידע רועי ואלונה כל הקטע הזה זה סתם חברות וירטואלית או שבאמת היה לכם קטע כי אין לי שמץץ |
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחח..... אממממ... הוא החבר הדמיוני לשעבר אבל רועיי... זהר ממני.. עדיין יש לי את הזכויות שלי עליך!@#$$ |
לי הייתה חברה פעם שהייתה חולה על טראנס
עד היום אני בקשר איתה ומדי פעם היא מבקשת ממני שמות של טראקים חדשים
ומה שהכי מדהים זה שהיא אוהבת הארד טראנס מלודי כמוני
ואתה לא שולח לי אותה ?
תתבייש !
שקט חן, יש לך חברה
אבל מותר עוד כמה מהצד
חן ! איך אתה מדבר
(חן בתפקיד סמיגאול)
| Originally posted by DjChook ואתה לא שולח לי אותה ? תתבייש ! שקט חן, יש לך חברה אבל מותר עוד כמה מהצד חן ! איך אתה מדבר (חן בתפקיד סמיגאול) |
| Originally posted by ripcurl חחחחחחחח הרגת אותי אגב מגיע לבחור אוסקר!! ואני יכול לשלוח לך אותה אולי אתה מכיר אותה קוראים לה תמי דגן היא זכתה בחביבת הקהל בנערת השנה |
| Originally posted by Tarantula חחחחחחחח..... אממממ... הוא החבר הדמיוני לשעבר אבל רועיי... זהר ממני.. עדיין יש לי את הזכויות שלי עליך!@#$$ |
| Originally posted by MoSH_MaN כן ידעתי שאתה מדבר עליה... בקושי יוצא לי לדבר איתה בזמן האחרון פעם אחרונה שהיא ביקשה ממני זה היה בטיול השנתי שהבאתי לדי ג'יי דיסק הארדסטייל והוא שם אותו |
| Originally posted by ripcurl דיי דיי דיי כל ט'רד שנפתח פה הופך לריב ואיכשהו רועי אתה תמיד באמצע שלו עזבו שטויות בוא נדבר על אחות של מוש במקום |
סתם אחי ...
היא אחותי התאומה יא זיפת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה יופי!!!!!!
| Originally posted by nesher ומה עם חבר אמיתי? רוצה שאני ישלח תמונה שלי? שיהיה לך על מה לשפשף בלילות? אחותי אם רק היית גרה באיזור נורמלי ולא בסוף העולם ושמאלה זה רמאללה יאללה =] בואי נגיד, כבר יש לך נקודת זכות את כולנו את אוהבת טראנסים , זה כבר יתרון הבחורה היחידה שאני מכיר שאוהבת טראנס, חוץ ממך , מושלמת לאללה אם הייתי יוצא איתה הייתי עוזב תפורום וטס לגור איתה באיביזה בלאטטט אני רוצה אותהההההההההה טוב מה הקשר יאללה אני מושפע מהסילבסטר, ומשעמם לי פה רצח אני משתגעעעעעע |

| Originally posted by Tarantula חחחחחח... חולה נפש... אל תדאג יש לי כבר דברים לשפשף אליהם בלילות... חבר אמיתי... הייתי מתה לאחד כזה!@#$כבר הרבה זמן שלא היה לי ![]() אבל הקטע שאני לא מוצאת מישהו שהייתי רוצה להיות איתו ממש.. והוא בגדר האפשרי.. חבל על הזמן.. אתמול במסיבה.. ב12 כולם מסביבי מתנשקים כמעט השתגעתי שם!@#$ |
| Originally posted by Tarantula חחחחחח... חולה נפש... אל תדאג יש לי כבר דברים לשפשף אליהם בלילות... חבר אמיתי... הייתי מתה לאחד כזה!@#$כבר הרבה זמן שלא היה לי ![]() אבל הקטע שאני לא מוצאת מישהו שהייתי רוצה להיות איתו ממש.. והוא בגדר האפשרי.. חבל על הזמן.. אתמול במסיבה.. ב12 כולם מסביבי מתנשקים כמעט השתגעתי שם!@#$ |
| Originally posted by luckystrike רק רועי הבוגד הזה תופס לו תפוחי אדמה ב12 שאתה לבד שם ... |
| Originally posted by Hell_Copter מה אתה מסית אותה נגדי?!?! היא יודעת שאני עדיין אוהב אותה אני אומר לה את זה כל יום!! היא זאת שלא רוצה לחזור אליי... |

Originally posted by Tarantula ![]() אאממממ..... לא אין לי מה להגיד.... |
| Originally posted by DjChook ואתה לא שולח לי אותה ? תתבייש ! שקט חן, יש לך חברה אבל מותר עוד כמה מהצד חן ! איך אתה מדבר (חן בתפקיד סמיגאול) |
| Originally posted by TranceGiant first time saying "golluuum", my friend screamed "what, is he another fucking pokemon!? I pissed in my pants |

והרי ידיעה שהתקבלה זה עתה:
העולם התכווץ עוד יותר!!!

אני מכיר את הבחור שנמצא הכי ימיניה (שלנו), קוראים לו דור, תמסור לו ד"ש ושימסור גם לאדם... הם יצאו איתי לאיטליה

| Originally posted by oDrori והרי ידיעה שהתקבלה זה עתה: העולם התכווץ עוד יותר!!! ![]() אני מכיר את הבחור שנמצא הכי ימיניה (שלנו), קוראים לו דור, תמסור לו ד"ש ושימסור גם לאדם... הם יצאו איתי לאיטליה |
| Originally posted by MoSH_MaN ואללה???. מגניב |