TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הממממ.... איחוד הטראנסאדיקט הישראליים למוח גדול ולשינוי הארץ !!! עזרה מכולם !
Pages (12): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
| quote: |
| Originally posted by nesher חשבתי על זה פעם לא זוכר איזה טר'ד זה היה , באתי כבר לכתוב איזה פוסט ארוך כזה, באמת יצא לי איזה 20 שורות ויותר על כל הדברים שכתבו פה, ואז קראתי אותו בעצמי וזה היה נראה לי כמו חלום רחוק, אז מחקתי אותו בעזרת השם(ביטוי) אם יקום כזה דבר, כל הסופר דיג'ייס של הפורום, תרבות טראנס, בללאאאאא, לאט לאט להתקדם וזה יכול להיות ענק צריך להראות מה הולך כאן לאיזה משקיע , איזה מליונר משהו , שיוכל לסדר הכל!!! חלום |
| Originally posted by T_2199 looks cool |
באמת נשמע מעניין הקטע של המועדון,
וגם של האתר אינטרנט, לא נראה לי קיים כזה דבר
יש רק את
Isratrance.com
בקיצור אחלה בחלה
| Originally posted by Flotser באמת נשמע מעניין הקטע של המועדון, וגם של האתר אינטרנט, לא נראה לי קיים כזה דבר יש רק את Isratrance.com בקיצור אחלה בחלה |
ראסמי אנחנון בתאוצה רצינית. שמעו אם כבר אנחנו בברינסטורם אז נחנו יכולים להיות משהו סטייל פלגה (שום קשר לפוליטיקה). מאחר ואנחנו מתבססים דרך האינטרנט נקים אתר ובו יהיה כתוב מה אנחנו מייצגים ומה המטרה שלנו (בכללית אנחנו מייצגים אנשים שרוצים לפתח את הטראנס בארץ והמטרה שלנו היא לנגן מגוון של טראנס ולהנחיל מושגים כמו "אפליפטינג טראנס" ו"הארד טראנס" וכו' כדי שהקהל ידע מה הוא מקבל , ואנחנו רוצים להתחיל לנגן יותר בחופשיות ובלי התחייבות למיסחור) . הגוף הזה שיהיה מורכב מאיתנו יתפקד בעצם כצוות אירגוני של מסיבות ואנחנו נתחיל מאתר בלבד, שם גם נוכל לפרסם את המסיבות... תוך כדי פירוט סטייל של מה שמצופה להתנגן שם אפילו עם סאמפלים כשאנחנו אומרים להם שזה הולך להיות "אפליפטינג טראנס" והם חושבים אנחנו נכנסים לפילוסופיה.
אני בעד שנתחיל מלארגן מסיבות, אחת אחת, בעזרת השמות אם יהיה כסף נוכל להקים מועדון אבל זה כבר השלב הבא.
טוב אני אגיב פה בקטנה כי אני מת להתקלח
לפי דעתי אתם חולמים פה ובאמת להגיד לכם זה סתם
גם אח שלי שאני תופס ממנו מבין במוזיקה
כל שיר פסיכודאלי אומר שזה טראנס
וכל שיר שאני שומע
זה או
HOUSE
מהיר ומגעיל
(HARD TRANCE)
או מלודי
אז זה האוס
ואם אני שומע האוס, אז זה האוס איטי 
אין מה לעשות ככה זה
ותראו למשל שבביו יו שמים למשל את הרדיו אדיט של
LASGO
מגדירים את זה
DANCE
ואז משמיעים 20 רמיקסים שכל אחד שונה מהשני בסגנון
וכולם מסווגים תחת אותו שם של
TRANCE
אין מה לעשות, אין במה להלחם
ככה זה התרבות בארץ, וזה שמי שב TA
מבין מהחיים שלו לא אומר ששאר הקהילה ככה, מה נראה לכם שזה רק אנחנו, באמת
זה פשוט אנשים ששומעים את המוזיקה ולא מבינים אותה !
אני בעד... אבל זה יהיה קשה אחושילינג
כאילו בגלל שאני קטן אני לא חושב שאני יוכל לתרום משהו פיזית
אבל כספית אני מוכן לעזור
| Originally posted by oDrori שמח לראות שזה מטריד פה מישהו כמו אותי ![]() מה שאפשר לעשות זה להפנות אנשים לאתרים כמו טראנס אדיקט, או למשל להקים אתר טראנס חינוכי ![]() |
| Originally posted by luckystrike יש בו הרבה חבר'ה מהקיבוצים בסביבה תברוו איפה יש איזה האנגר נטוש עם דמי שכירות זולים ... אני אישית חשבתי תמיד על ההר של רעננה איזה מקום למסיבת טראנס יא אללה ... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC huh?? |

תשמעו
רעיונות לא חסר......ובאמת יש פה רעיונות יפים
אבל באמת חוץ מכסף...צריך גם יוזמה...
שאנחנו נתחיל לפעול.....כמו שאמרו כבר, אפשר להקים צוות הפקות או משהו בסגנון פור דה סטראט...
ולכל האנשים שחושבים שזה בלתי אפשרי, אז אני לא יודע כמה ממכם 'ותיקים' בענייני ההורדות, אבל לפני שנתיים-שלוש הוקם אתר בשם
DTF = Dutch Trance Force
שהיה נותן כל שבוע את טראק השבוע להורדה, וניהל שם פורום של אנשים שבאמת מבינים עניין.....תוך כמה זמן האתר גדל
(אפילו לא הגיע לגודל של טראנס אדיקט)
אבל אנשים מהפורום והמארגנים של האתר, לקחו יוזמה, ופתחו ליין של
DTF - Design The Future
משו כזה
ועכשיו הם מארגנים כל חודש/חודשיים מסיבות ברמההההה
וחלק מהדיג'איים זה אנשים מהפורום.....
אתם מוזמנים לבקר באתר
DTF
| Originally posted by Hell_Copter תארגנו מסיבה ואני מוכן להיות סלקטור\שומר בהתחלה ![]() כל אחד יעשה מה שהוא הכי טוב מורן יהיה בקופות כדי שסוף סוף הוא ידע מה זה להחזיק הרבה כסף הדי ג'יים יהיו מי שרוצה... אלונה תהיה הרקדנית שלנו וכו |
| Originally posted by elad11 חחחחחחחחחחחחח נחמד שאתה מנדב את עצמך להיות סלקטור |

| Originally posted by Hell_Copter שמע יש לי נסיון כבר בתור שומר אז למה לא ![]() חוץ מזה... למה נראה לך שאני יכניס וואחשים |
| Originally posted by Hell_Copter תארגנו מסיבה ואני מוכן להיות סלקטור\שומר בהתחלה ![]() כל אחד יעשה מה שהוא הכי טוב מורן יהיה בקופות כדי שסוף סוף הוא ידע מה זה להחזיק הרבה כסף הדי ג'יים יהיו מי שרוצה... אלונה תהיה הרקדנית שלנו וכו |
| Originally posted by Tarantula חחחחחח..... רעיון נחמד.. אבל מי יהיה החשפן?! |
| Originally posted by Tarantula חחחחחח..... רעיון נחמד.. אבל מי יהיה החשפן?! |
| Originally posted by Hell_Copter אולי אם תבקשו יפה אני ישקול |
| Originally posted by nesher כמה אתה משלם לי בשביל לראות אותך ולהתאפק לא להקיא? |
| Originally posted by Hell_Copter זוכר את כל הקטע שאני עצבני והכל... בוא תנסח את זה עוד פעם ותגיד לי מול הפרצוף... |
| Originally posted by nesher מה עם רגיעון של הדס? |
| Originally posted by Hell_Copter מה איתו??? |
זה לא בכלל אמור להיות
כפית חיזוקית של הדס??
קראתי בריפרוף - כמה רעיונות יפים..
באמת צריך לעשות משהו
בקשר לאתר - אפשר לפתוח משהו יפה עם כל הסגנונות ולהסביר עליהם
שאנשים יתחילו ללמוד קצת!
אני יכיול לקחת את זה על עצמי...רק דברו איתי מה אתם רוצים וזה ושיהיו כמה שיעזרו
מועדון זה יותר מסובך..
אבל אפשר למצוא מקום ולהשקיע בו - אם אתם רציניים אז בכיף.
חחחח רגיעון - חברה לשעבר לקחה את זה

ורועי - אני בתור!
| Originally posted by oDrori ראסמי אנחנון בתאוצה רצינית. שמעו אם כבר אנחנו בברינסטורם אז נחנו יכולים להיות משהו סטייל פלגה (שום קשר לפוליטיקה). מאחר ואנחנו מתבססים דרך האינטרנט נקים אתר ובו יהיה כתוב מה אנחנו מייצגים ומה המטרה שלנו (בכללית אנחנו מייצגים אנשים שרוצים לפתח את הטראנס בארץ והמטרה שלנו היא לנגן מגוון של טראנס ולהנחיל מושגים כמו "אפליפטינג טראנס" ו"הארד טראנס" וכו' כדי שהקהל ידע מה הוא מקבל , ואנחנו רוצים להתחיל לנגן יותר בחופשיות ובלי התחייבות למיסחור) . הגוף הזה שיהיה מורכב מאיתנו יתפקד בעצם כצוות אירגוני של מסיבות ואנחנו נתחיל מאתר בלבד, שם גם נוכל לפרסם את המסיבות... תוך כדי פירוט סטייל של מה שמצופה להתנגן שם אפילו עם סאמפלים כשאנחנו אומרים להם שזה הולך להיות "אפליפטינג טראנס" והם חושבים אנחנו נכנסים לפילוסופיה. אני בעד שנתחיל מלארגן מסיבות, אחת אחת, בעזרת השמות אם יהיה כסף נוכל להקים מועדון אבל זה כבר השלב הבא. |
| Originally posted by elad11 תשמעו רעיונות לא חסר......ובאמת יש פה רעיונות יפים אבל באמת חוץ מכסף...צריך גם יוזמה... שאנחנו נתחיל לפעול.....כמו שאמרו כבר, אפשר להקים צוות הפקות או משהו בסגנון פור דה סטראט... ולכל האנשים שחושבים שזה בלתי אפשרי, אז אני לא יודע כמה ממכם 'ותיקים' בענייני ההורדות, אבל לפני שנתיים-שלוש הוקם אתר בשם DTF = Dutch Trance Force שהיה נותן כל שבוע את טראק השבוע להורדה, וניהל שם פורום של אנשים שבאמת מבינים עניין.....תוך כמה זמן האתר גדל (אפילו לא הגיע לגודל של טראנס אדיקט) אבל אנשים מהפורום והמארגנים של האתר, לקחו יוזמה, ופתחו ליין של DTF - Design The Future משו כזה ועכשיו הם מארגנים כל חודש/חודשיים מסיבות ברמההההה וחלק מהדיג'איים זה אנשים מהפורום..... אתם מוזמנים לבקר באתר DTF |

| Originally posted by Rising אני יכיול לקחת את זה על עצמי...רק דברו איתי מה אתם רוצים וזה ושיהיו כמה שיעזרו |
| Originally posted by Rising מועדון זה יותר מסובך.. אבל אפשר למצוא מקום ולהשקיע בו - אם אתם רציניים אז בכיף. |

| Originally posted by luckystrike עודד תאמין לי מילים כדורבנות ! (יאללה איזה משפט חכם ) וחבר'ה אל תצאו מהנושא עודד צודק - נתחיל מאתר קטן באמת עם פירוט אפשר כמה תמונות מאמרים מדי פעם ואני יכול אפילו לעזור להביא שמות מפורסמים קצת שנראיין אותם יש לי איך להגיע (יובל - זינגי) להמון דיג'יים ולהשיג איתם ראיון שלם - ממש יכול לעזור כזה דבר נראה לי ... |
| Originally posted by luckystrike בכל אופן - בוא נמשיך לזרום מי פה יש לו ידע בסיסי בתיכנות ? לא צריך משהוא מסובך מדי ? |
| Originally posted by luckystrike אהבתי לאללה את הדוגמא הזאת !!! חבר'ה המסיבות שלהם ענקיות ! אני פעם הייתי פעיל שם בפורום עד שהבנתי שאין כמו הביית - ILTA ![]() בכל אופן זה דוגמא ממש טובה הם התחילו כאתר מעפן לאללה עם פורום קטן ממש אתר מעפן זה היה למי שזוכר בהתחלה ולאט לאט לאט לאט אבל ממש לאט הם הגיעו למה שהם היום עם פרוייקטים וקבוצות שחרור ומסיבות ואתר ברמה חבל"ז ... DUMONDE TRANCER בא אלינו משמה דרך אגב ... |

| Originally posted by luckystrike יש פה פוטנציאל לסטיקי מה אתם אומרים ? |