TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ### DJ TIESTO מגיע לישראל בעוד כ-6 ימים!!! ###
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter חן מה אמרת על הגבלה של הפורום הזה ל 16 פלוס?? |
הוא גאון
הוא יודע מה הוא אומר
| Originally posted by Shahar קלוט אותו חן הוא אוכל פה סרטים עכשיו שנה הוא בטח יחשוב שאני בן 13 בגלל מה שכתבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |

| Originally posted by DjChook הוא גאון הוא יודע מה הוא אומר |
טעויות קורות
תראה למשל את אלונה
| Originally posted by Vortex_SA חשבתי שסוסים לא חכמים במיוחד |
| Originally posted by DjChook טעויות קורות תראה למשל את אלונה |
זה הערות שנונות 
הגיעו לי לאוזן שמועות שאין מכירה מוקדמת למסיבה בטיאלוי של טייסטו
זה נכון?
| Originally posted by Shahar הגיעו לי לאוזן שמועות שאין מכירה מוקדמת למסיבה בטיאלוי של טייסטו זה נכון? |
| Originally posted by Hell_Copter מה זה משנה לך?! זה לגילאי 23 ומעלה!!! עם הצגת תעודת זהות לא נוגע לאף אחד פה |
| Originally posted by Shahar ואם יש לי שניים בשכבה שנכנסים? ואמרו פה שאם קונים במכירה מוקדמת אז מכניסים אותך בליינד אז אמרתי שאין מכירה מוקדמת |
| Originally posted by Hell_Copter בוא נסה אותי |

הוא רצה שתנסה את התחת שלו
| Originally posted by Vortex_SA איך??? לדעתי כל המבחנים שהאנושות המציאה הם לא נכונים בגרוש, זה מודד את רמת הידיעה שלך בנושא, לא את התבונה שלך... פששששש פלצף רציני יצא לי פה... אה וזה לא שיש לי ציונים גרועים ואני ממורמר, יש לי יחסית טובים, מעל 80 זה טוב לא? אני פשוט מאמין שאי אפשר לבחון את כל האנשים על אותו דבר... פשוט אתה לומד להכיר אנשים לעומק ומגלה שהאלה שנראו לך מפגרים ומטומטמים הם בעצם אחלה אנשים ולא כל כך מטומטמים, הם פשוט משחקים אותה כאלה בכוונה... ![]() בקיצר לא היתה צריך לבקש ממני לנסות אותך ![]() ![]() |
| Originally posted by DjChook הוא רצה שתנסה את התחת שלו |
גם לי אין מושג מאיפה הוא הביא את זה
אבל זה שיעשע אותי ועל כן באה תגובתי הנבונה
| Originally posted by Hell_Copter חוץ מזה לא ימכרו לך במכירה מוקדמת בטי אל וי כי אתה לא יכול להראות להם במקום את התעודה |
| Originally posted by luckystrike בולשיט תתקשר ותשאל אחי ... 150 שקל בהזמנה דרך הטלפון והם מוכרים לך את הכרטיס גם אם בטלפון יהיה מישהוא בן 3 שלמד אתמול לדבר ... |
| Originally posted by luckystrike בולשיט תתקשר ותשאל אחי ... 150 שקל בהזמנה דרך הטלפון והם מוכרים לך את הכרטיס גם אם בטלפון יהיה מישהוא בן 3 שלמד אתמול לדבר ... |
| Originally posted by DjChook הוא רצה שתנסה את התחת שלו |

אם לימור לא מארגנת לי בגרות חורף קלה במתמטיקה אני שורף אותה
לא מספיק לא למדתי, היא גם תהיה קשה ?!
מי מת
(סורי, כואב הראש,בגרות על הראש, ואני לא בא מחר לרותם, הכל ככ כואבבב)
| Originally posted by DjChook אם לימור לא מארגנת לי בגרות חורף קלה במתמטיקה אני שורף אותה לא מספיק לא למדתי, היא גם תהיה קשה ?! מי מת (סורי, כואב הראש,בגרות על הראש, ואני לא בא מחר לרותם, הכל ככ כואבבב) |
| Originally posted by Shahar אין מכירה מוקדמת לזה חבר שלי הולך לשם והוא אמר.. |
| Originally posted by luckystrike ורועי - כוס אמק היום דיברתי עם הידידה שלי הזאת שאז סידרה לי כניסה ויאייפי לטיאלוי אז היא הייתה יכולה לסדר לי חינם אתמול ... |