TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ... ועוד קצת פוליטיקה ...
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
| quote: |
| Originally posted by Flotser נו אז אתה בראש של שרון עכשיו... |
| Originally posted by NyKoN האינתיפדה הייתה מתחילה בכל מקרה יש כבר מספיק עדויות שעראפת תיכנן הרבה מאוד זמן את האינתיפדה האחרונה |
| Originally posted by NyKoN הם לא רוצים- אולי רובם רוצים אבל ארגוני הטרור והראשים שלהם כ"כ שטופי מוח שהם לא מוכנים בכלל לשמוע |
| Originally posted by NyKoN אתה נותן להם היום הסכם הפסקת אש מה זה נותן לך? הם אומרים שיש הפסקת אש יש שקט שבוע שבועיים שלוש אפילו חודש טוב? באותו זמן- צה"ל חייב לצאת מהשטחים כי זה התנאי הראשוני שלהם: "לצאת מהשטחים הכבושים" באותו זמן הם מתחמשים שוב ואז אתה מתחיל באותה נקודה בדיוווווווק כמו בתחילת האינתיפדה |
| Originally posted by NyKoN אתה רוצה לדעת מה גרם לתחילת האינתיפדה? כשצה"ל יצא מלבנון מבחינה חד צדדית בלי הסכם ובלי כלום פשוט ארז את הביצים שלו והכניס את הזין בין הרגליים וברח מלבנון תחשוב איזה מסר זה מעביר? שברגע שתוקפים את צה"ל הוא בורח |
| Originally posted by NyKoN בקשר למצב הסציואקונומי זה די ברור שברגע שיהיה פה שקט הכלכלה פה תפרח ותשגשג כמו בעבר... |
וואו וואו וואו
כמה שטויות אתה זורק
הפלסטינים היו מתחילים את האינתיפדה גם אם היה ברק, נראה לך שזה באמת משנה להם מה חושבים? זאת מדינה בהתהוות והם נלחמים על זכות קיומם בלה בלה בלה
או לפחות זה מה שהם חושבים
ומה שאתה עוד לא מבין זה שהרוב הפלסטיני מפחד מארגוני הטרור ומהרשות וכל אלה ושהם לא יכולים להפיל אותם
בקשר להפסקת אש מכיוון שזה לא קרה ליותר מחודש אז אני לא יודע מה להגיד לך
תנסה להפעיל את הדימיון שלך איך ארגוני הטרור והרשות היו מנצלים הפסקת אש להתחמש מחדש
אם אין הסכם לא יוצאים
מה עדיף לך? מלחמה בגבול מסוים או מלחמה שנמצאת מתחת לאף שלך בתוך הארץ?
ודי לזבל תשכל על הדתיים
יופי הבנתי את הפואנטה שהם לוקחים הרבה כסף ולא עושים כלום
אבל מי שמע בכלל התנגדות בתקופה שכן היה פה שגשוג?
נראה לך שזה ישנה בכלל אם הם יקחו כסף ברגע שיהיה פה יותר טוב?
תבין אחי
אני עוד מילא מקבל חלק מהרעיונות של השמאל כי הם מאוד צודקים
וחלק מהרעיונות של הימין אני לא מקבל גם כן
אבל אתה כ"כ בבועה שלך של השמאל הקיצוני שאתה לא שם לב
איך אתה כל פעם מזכיר את המילה "שרון" ככה בכל דבר רע שקרה
נראה לך שאם אחד מהשמאל או מהמרכז או מישהו אחר מהימין היה בשלטון כל הדברים האלה לא היו קורים והיה פה עכשיו שלום?
תהיה מציאותי
| Originally posted by NyKoN וואו וואו וואו כמה שטויות אתה זורק הפלסטינים היו מתחילים את האינתיפדה גם אם היה ברק, נראה לך שזה באמת משנה להם מה חושבים? זאת מדינה בהתהוות והם נלחמים על זכות קיומם בלה בלה בלה או לפחות זה מה שהם חושבים |
| Originally posted by NyKoN ומה שאתה עוד לא מבין זה שהרוב הפלסטיני מפחד מארגוני הטרור ומהרשות וכל אלה ושהם לא יכולים להפיל אותם |
| Originally posted by NyKoN בקשר להפסקת אש מכיוון שזה לא קרה ליותר מחודש אז אני לא יודע מה להגיד לך תנסה להפעיל את הדימיון שלך איך ארגוני הטרור והרשות היו מנצלים הפסקת אש להתחמש מחדש אם אין הסכם לא יוצאים מה עדיף לך? מלחמה בגבול מסוים או מלחמה שנמצאת מתחת לאף שלך בתוך הארץ? |
| Originally posted by NyKoN ודי לזבל תשכל על הדתיים יופי הבנתי את הפואנטה שהם לוקחים הרבה כסף ולא עושים כלום אבל מי שמע בכלל התנגדות בתקופה שכן היה פה שגשוג? נראה לך שזה ישנה בכלל אם הם יקחו כסף ברגע שיהיה פה יותר טוב? תבין אחי אני עוד מילא מקבל חלק מהרעיונות של השמאל כי הם מאוד צודקים וחלק מהרעיונות של הימין אני לא מקבל גם כן אבל אתה כ"כ בבועה שלך של השמאל הקיצוני שאתה לא שם לב איך אתה כל פעם מזכיר את המילה "שרון" ככה בכל דבר רע שקרה נראה לך שאם אחד מהשמאל או מהמרכז או מישהו אחר מהימין היה בשלטון כל הדברים האלה לא היו קורים והיה פה עכשיו שלום? תהיה מציאותי |
תכלס שינוי הכי טובים...
הדתיים צריכים להתגייס !!!!!!!
| Originally posted by NyKoN אתה נותן להם היום הסכם הפסקת אש מה זה נותן לך? הם אומרים שיש הפסקת אש יש שקט שבוע שבועיים שלוש אפילו חודש טוב? אתה רוצה לדעת מה גרם לתחילת האינתיפדה? כשצה"ל יצא מלבנון מבחינה חד צדדית בלי הסכם ובלי כלום בקשר למצב הסציואקונומי זה די ברור שברגע שיהיה פה שקט הכלכלה פה תפרח ותשגשג כמו בעבר... |
| Originally posted by Ariels התנאי להפסקת האש היה הפסקת מדיניות החיסולים שהיא דרך אגב חרא של שיטה כי מחבל חי שווה יותר ממחבל מת מבחינה מודיעינית ומה ששרון עשה הוא לא חיסל מישהו מהג'יהאד או מהחמאס או מהחזית העממית שאילו ארגונים שלא תמכו בהפסקת האש (חוץ מכמה פלגים קטנים בחמאס אבל הם לא היו רלוונטיים) אלא הוא מחסל את ראש התנזים בטול כרם שבזמן הפסקת האש לא רק שלא פעל לשיקום תשתית הטרור אלא יצא בגולי ונלחם בפעילים של הגא"פ ע"מ לכפות עליהם את הפסקת האש, ברגע ששרון חיסל את ראיד כרמי אחרי שהבן אדם עזר להרגיע את גופי הטרור מה אתה חושב שהתנזים לא יכנסו בכל הכח למאבק אז הקימו את גדודי חללי אל אקצע והיום 80 אחוז מהטרור מבוצע ע"י פעילי תנזים, החמאס והגא"פ כמעט לא מוציאים פעולות טרור, הם מושפעים ע"י מדיניות חוץ של הארגוני אב שלהם, אם שרון החרייאת הזה לא היה מחסל את ראיד כרמי היית יול להיות במצב הרבה יותר יציב היום ואני עוד רחוק מלדבר על מו"מ בכלל, הדבר היחידי שצריך כרגע לשאוף אליו זה הפסקת אש ויציאה ממרכזי הערים, לתת לחיים להמשיך להתנהל, 2 גדודים יושבים בתוך שכם לדוגמא, לפי דעתי סגירה הרמטית של המרחב העירוני תהיה יותר יעילה כי הגדודים בטוח לא יכולים להגיע לכל בית בעיר אבל סגירה של המרחב מסביב יכולה להיות יותר יעילה בכ"מ צה"ל פועל לפי מידע ממוקד והגדודים האלה חסרי משמעות אני לא מבין, מישהו באמת חושב פה ש 2 גל"בים מסכנים יכולים לעצור טרור במרכז העיר שכם אז יש לו טעות עוצר עאלק, עוצר בתחת שלי מי שרוצה לעבור בלילה ברחוב יעשה את זה וגם ככה מעבירים הכל בהסוואה במהלך היום אז הוצאה של הכוחות וכיסה לפי מידע ממוקד תהיה יותר יעילה, גםם כה את רוה הדרש"בים תופסים במחסומים הרי הם הם ינסו לעבור בצד, ירו בהם ודרך אגב מה שגרם לפרית האינתיפדה הוא העובדה שעראפת מצא תרוץ טוב בדמות עלית שרון להר הבית כדי להוציא אותו מהברוך בקמפ דייויד בגלל שקלינטון וברק נסו לכפות עליו הסכם שהוא לא רצה שיצאנו מלבנון והחיזבללה ואמ"ל נכנסו למוצבים, מישהו מודע לעובדה שהרימו את המוצבים עליהם ? אל תדאגו הם לא מצאו שם הרבה אחרי זה יציאה נקיה ללא נפגעים מקסימיום יעילות מינימום חיכוך מישהו יודע מה זה בריחה, נסיגה בהיסטריה, הפקרה של ציוד בלי לדאוג לסידור הגיוני (כמו לפוצץ הכל) הרבה בולשיט, עראפת פחדן, זקן ופחדן, הוא גם לא כ"כ שפוי המקורבים אליו מגדירים אותו כזקן סנילי והרופאים לא נותנים לו יותר מ4 שנים לחיות, אני מקווה שב4 שנים האלה מישהו ירגיע את השטח אחרת אתה לא יודע מי יכול לעלות לשלטון ומה יהיה טבעו לא אתה ולא אני היינו בעלי תודעה פוליטית שבמדינה היה 800 אחוז אינפלציה ופרס ומודעי הרימו את הכלכלה מחדש על הרגליים או ב מלחמת או ב 92 שרבין עלה והביא 4 אחוזי צמיחה או ברק שיצר 150 אלף מקומות עבודה בשנה וחצי והביא את המשק לצמיחה של 3.5 אחוז, מצחיק אותי שאני חושב איך כל פעם שיש ממשלת שמאל פתאום אין איזה מלחמה והכלכלה עולה תגידו לי אתם מפגרים או מה ?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!!? אנשים לא קולטים שזה לא מקרה שבזמן שלטון שמאל אין מלחמות ויש צמיחה ושינוי, אני בכלל לא רוצה לדבר על החבורה של הפרובוקטורים חסרי אמות המידה והחיבור למציאות האלה מה זה המצע הדפוק הזה ? אלוהים יעוזר להם בונים את המצע על שנאה, מפלגה קפיטליסטית שמציגה את עצמה כנציגת שכבת הביניים איזה שטויות רק מפלגת לייבור יכולה לסייע למעמד הנמוך והבינוני כל מפלגה קפיטליסטית רק תעשה את המצב גרוע יותר והדתיים לא צריכים להתגייס לא צריך את הזונות האלה הם גם ככה יבזבזו 90 אחוז מהיום בתפילות ופטורים מהרב עדיף שיתנדבו במדא או במשטרה הכחולה, גם ככה צריך שם מלא עזרה בגלל המצב הבטחוני |
מזל שאריאל קפץ ...
נראה לי חסך הרבה עבודה ...
רק לא נראה לי שהליכודניקים פה ישקיעו ויקראו מה שהוא כתב
אורן תדפיס ולך עם זה לאבא שלך ...
וואי איך פספסתי את הטרד הזה ביומיים האלה...
הם אז ככה קודם כל
מושחט זה בכלל לא מילה חחח (באמת)
אם כבר אז הייתי צריך לרשום משוחטים חחח
אבל זה לא משנה, למישהו שקיבל 102 בפסיכומטרי בהבעה עברית אל תצפו ליותר מדי
אני כבר אמרתי שאני הרבה יותר טוב באנגלית...
בקיצור, אריאל דיבר יפה מאד, והוא היחיד שהזכיר קצת באמת את ההסטוריה, ולא פירושים של עצמו, כמו שאתה אלון עושה.
אתה פשוט מסתכל על מצב נתון ומנתח אותו, בצורה ימנית, אבל זה לא ממש משנה, כי אין לך שום בסיס על מה שאתה מדבר.
בקשר למה שאמרת אריאל על שינוי אני לא חושב שאתה צודק
לא נתת להם הזדמנות, וראינו כבר את כל מה שהשאר מציעים, אני חושב שהגיע הזמן לתת למפלגה, אני אפילו לא זוכר באיזה מילים השתמשת, לא לייבור, כן לייבור, חרטא, כאילו שאני מבין בזה משהו להכנס ולהראות את כוחה
אני חושב שהם יכולים לתרום הרבה לכלכלה, והם דיברו על המצב הביטחוני רק בגלל שזה נוגע עכשיו לאנשים, לא באמת אכפת להם מיזה וזה לא בראש מעינם.
מה שאמרתי ואני עדיין דבק בו, הוא שאני הייתי בוחר עבודה רק בשביל שאריק לא יהיה בשלטון, לא אכפת לי בכלל ממצנע, אני פשוט משוכנע שהוא יהיה טוב יותר משרון.
מה שאומרים על זה שהוא טירון פוליטי, במיוחד ששרון אומר את זה מצחיק אותי,
שרון עם כל הכביכול נסיון שלו, לא הוביל לכלום, חוץ משנתיים הכי גרועות של מדינת ישראל, אז אולי הגיע הזמן לתת למישהו שהולך בשיטה אחרת,
מה נראה לכולכם שמצנע קם בבוקר ומחליט החלטות, הוא יושב עם יועצים שיש להם המון נסיון והם דנים בזה
וחוץ מיזה, הוא בכל זאת יודע להפעיל מערכות גדולות, אומנם לא בסדר גודל של מדינה, אבל להיות ראש עיר של עיר כמו חיפה, שהיא אחת הגדולות, זה כן כבוד.
בקיצור מה שאני אומר זה ששרון גרוע
רועי יכול למצוצ לי, עם צ בסוף ולא ץ ותפסיקו להעיר לי על העברית
זה כמו שאני תמיד אומר אם במקום עם ועם במקום אם
יש אנשים שזה לא מובן מאילו בשבילהם !
And then again, if someone want to test my English he's more then welcome to do so
אבל לא עכשיו כי אני חולה, ואני לא חושב על מה אני רושם אלא רק על המסר
פאק זה יצא ארוך
קיצר, אני תומך בשינוי, אבל נגד שרון, ויותר חשוב לי ששרון לא יהיה בממשלה, מאשר שטומי יהיה חזק, כי הוא גם ככה יהיה 
| Originally posted by DjChook וואי איך פספסתי את הטרד הזה ביומיים האלה... הם אז ככה קודם כל מושחט זה בכלל לא מילה חחח (באמת) אם כבר אז הייתי צריך לרשום משוחטים חחח אבל זה לא משנה, למישהו שקיבל 102 בפסיכומטרי בהבעה עברית אל תצפו ליותר מדי אני כבר אמרתי שאני הרבה יותר טוב באנגלית... בקיצור, אריאל דיבר יפה מאד, והוא היחיד שהזכיר קצת באמת את ההסטוריה, ולא פירושים של עצמו, כמו שאתה אלון עושה. אתה פשוט מסתכל על מצב נתון ומנתח אותו, בצורה ימנית, אבל זה לא ממש משנה, כי אין לך שום בסיס על מה שאתה מדבר. בקשר למה שאמרת אריאל על שינוי אני לא חושב שאתה צודק לא נתת להם הזדמנות, וראינו כבר את כל מה שהשאר מציעים, אני חושב שהגיע הזמן לתת למפלגה, אני אפילו לא זוכר באיזה מילים השתמשת, לא לייבור, כן לייבור, חרטא, כאילו שאני מבין בזה משהו להכנס ולהראות את כוחה אני חושב שהם יכולים לתרום הרבה לכלכלה, והם דיברו על המצב הביטחוני רק בגלל שזה נוגע עכשיו לאנשים, לא באמת אכפת להם מיזה וזה לא בראש מעינם. מה שאמרתי ואני עדיין דבק בו, הוא שאני הייתי בוחר עבודה רק בשביל שאריק לא יהיה בשלטון, לא אכפת לי בכלל ממצנע, אני פשוט משוכנע שהוא יהיה טוב יותר משרון. מה שאומרים על זה שהוא טירון פוליטי, במיוחד ששרון אומר את זה מצחיק אותי, שרון עם כל הכביכול נסיון שלו, לא הוביל לכלום, חוץ משנתיים הכי גרועות של מדינת ישראל, אז אולי הגיע הזמן לתת למישהו שהולך בשיטה אחרת, מה נראה לכולכם שמצנע קם בבוקר ומחליט החלטות, הוא יושב עם יועצים שיש להם המון נסיון והם דנים בזה וחוץ מיזה, הוא בכל זאת יודע להפעיל מערכות גדולות, אומנם לא בסדר גודל של מדינה, אבל להיות ראש עיר של עיר כמו חיפה, שהיא אחת הגדולות, זה כן כבוד. בקיצור מה שאני אומר זה ששרון גרוע רועי יכול למצוצ לי, עם צ בסוף ולא ץ ותפסיקו להעיר לי על העברית זה כמו שאני תמיד אומר אם במקום עם ועם במקום אם יש אנשים שזה לא מובן מאילו בשבילהם ! And then again, if someone want to test my English he's more then welcome to do so אבל לא עכשיו כי אני חולה, ואני לא חושב על מה אני רושם אלא רק על המסר פאק זה יצא ארוך קיצר, אני תומך בשינוי, אבל נגד שרון, ויותר חשוב לי ששרון לא יהיה בממשלה, מאשר שטומי יהיה חזק, כי הוא גם ככה יהיה |
| מזל שאריאל קפץ ... נראה לי חסך הרבה עבודה ... רק לא נראה לי שהליכודניקים פה ישקיעו ויקראו מה שהוא כתב אורן תדפיס ולך עם זה לאבא שלך ... |
| Originally posted by nesher עבודה בשלטון - שינוי - ליכוד |
עוד פרט קטן
חיפה גם העיר היחידה בארץ שיש בה תחבורה ציבורית
מצנע שיחק אותה עם הקטע הזה שם !
יתחבר טוב עם שינוי ...
ושינוי לא קפיטליסטית
דבר ראשון אם באמת אתה מסתכל נטו על המצע שלה שזה
באמת לא עושים היום למה שימו לב שכמעט כל המצעים מאוד חופפים
ומקבילים ... ותאכל'ס מה שכתוב במצע זה משהוא אחר ממה שעושים
אח"כ ...
למשל הליכוד שהמצע שלו באופן מובהק אומר שלא תוקם שום מדינה פלסיטינית
פה בעתיד אבל שרון מאכיל אותנו חרא ואומר שהוא בעד הקמת
מדינה ושהוא יתמוך בה ובאופן מובהק יוצא נגד המצע של המפלגה שלו ...
אז מצע תאכל'ס מעניין את התחת ...
קיצר אריאל בכל זאת אם אתה הולך לפי המצע שינוי מזכירה ממש את
התאוריה הפאשיסטית - קידום מעמד אחד וזרם על חשבונו של זרמים
אחרים אם כבר אתה מסתכל על מצע נטו אז זה מזכיר יותר פאשיזם
למרות ששוב גם בזה תאוריה לחוד ומעשים לחוד ...
לא אין לי 18
עבודה מרץ ושינוי לדעתי זה אחלה קואליציה, אבל זה לא ראלי...
או לפחות זה בגדר חלום, ואני מציאותי
מעניין אותי הסקרים של השבוע הקרוב....
| Originally posted by luckystrike עוד פרט קטן חיפה גם העיר היחידה בארץ שיש בה תחבורה ציבורית מצנע שיחק אותה עם הקטע הזה שם ! יתחבר טוב עם שינוי ... ושינוי לא קפיטליסטית דבר ראשון אם באמת אתה מסתכל נטו על המצע שלה שזה באמת לא עושים היום למה שימו לב שכמעט כל המצעים מאוד חופפים ומקבילים ... ותאכל'ס מה שכתוב במצע זה משהוא אחר ממה שעושים אח"כ ... למשל הליכוד שהמצע שלו באופן מובהק אומר שלא תוקם שום מדינה פלסיטינית פה בעתיד אבל שרון מאכיל אותנו חרא ואומר שהוא בעד הקמת מדינה ושהוא יתמוך בה ובאופן מובהק יוצא נגד המצע של המפלגה שלו ... אז מצע תאכל'ס מעניין את התחת ... קיצר אריאל בכל זאת אם אתה הולך לפי המצע שינוי מזכירה ממש את התאוריה הפאשיסטית - קידום מעמד אחד וזרם על חשבונו של זרמים אחרים אם כבר אתה מסתכל על מצע נטו אז זה מזכיר יותר פאשיזם למרות ששוב גם בזה תאוריה לחוד ומעשים לחוד ... |

| Originally posted by nesher ומה אבא שלו אתה חושב יגיד? הכל שטויות, היידה ביבי! |
| Originally posted by NaOren אבא שלי רוצה שרון ותאמין לי שאם יש מישו שמבין זה אבא שלי... ולא אריאל שראסמייייייי לא היה לי כח לקרוא את מה שהוא כתב ( מצטער זה היה ארוך וזה על הזין שלי מה הוא חושב או אומר ...) |
אורן צא מיזה
ביבי הוא נפילה
הוא מבחינתי יותר לוזר מפרס...
מה אתה בכלל מתייחס אליו כאישיות פוליטית אני לא מבין ?!
ובקשר לזה שלא קראת את מה שאריאל רשם ואתה אומר שהוא על הזין שלך
אתה טמבל רציני
| Originally posted by Hell_Copter הסיבה לתחבורה ציבורית בחיפה היא שככה היה בזמן המנדט הבריטי וככה נקבע הסכם הסטטוס קוו לפי המצב שהיה במנדט הבריטי... שאריות מאזרחות שנה שעברה ![]() עכשיו מורן אני לא מבין... אתה תומך בשינוי לא?! אז איך זה שפתאום אתה אומר שהם מתנהגים כמו פאשיסטים ? |
| Originally posted by luckystrike בקשר לתחבורה הציבורית סה"כ אמרתי שבתקופת מצנע היו המוני מתנגדים לזה שהם עד עכשיו עושים לו בעיות אבל הוא עדיין משאיר את זה וזה יפה ... ולגבי שינוי - אחי לא הבנת אותי נכון אני לא מדבר על הביצוע הפאשיסטי - זה משהוא אחר מהתורה עצמה תורת הפאשיזם במקור נשמעת יפה מאוד - זה שתמיד בהיסטוריה ביצעו אותו באופן טרוריסטי דיקטטורי זה לא אומר שככה התורה הראשונית אומרת... אמרתי לאריאל שאם כבר מבחינת המצע נטו אז שינוי מזכירה יותר את התורה הפאשיסטית יענו לקדם מעמד אחד על חשבונו של אחרים ואין בזה משהוא פגום כל עוד אין שימוש בכוח והכל בהסכמה בניגוד לפאשיזם שבהיסטוריה שאליו אתה מתכוון יש מבין ? |
| Originally posted by Hell_Copter איזה בוגר אתה ... משהו באמת מיוחד מנסה להעביר את העמדה שלך ושם זין על אחרים אחר כך אתה תתפלא שאומרים שאתה רק אומר היידה ביבי כמו מפגר כי אתה לא מגיב על מה שאחרים אומרים רק אומר כל פעם היידה ביבי וזהו |
| Originally posted by Hell_Copter איזה בוגר אתה ... משהו באמת מיוחד מנסה להעביר את העמדה שלך ושם זין על אחרים אחר כך אתה תתפלא שאומרים שאתה רק אומר היידה ביבי כמו מפגר כי אתה לא מגיב על מה שאחרים אומרים רק אומר כל פעם היידה ביבי וזהו |
| Originally posted by NaOren כי חלאססס אנחנו דנים בנושא הזה כבר כ"כ הרבה זמן... אז אני פשוט ישר רושם את הדעות שלי... וכן אני יודע שיש לי בעיה עם זה שלא אכפת לי מה אחרים חושבים... במיוחד שאני מאמיןןן מאד בדברים שלי... |
בונא מורן ואריאל יא שמאלנים מסריחים אני לא יכול לשמוע שאתם כאלה בכלל לא האמנתי בכלל
בונא מה אתה מזיין תשכל תקרא עיתונים מה זה חשוב גדודי אל אקצה חמאס גיהאד פתח כוח 17 כולם אותו חרא
יש לך מחבלים בני 8 ו13 מנסים לפגוע בישראלים
הם אונסים בחורות כדי להכריח אותם להתאבד
בונא זה עם שלא יפסיק עד שהוא ישמיד אותך תבינו
וזה בלי קשר לבחירות אני אומר כי לא ששרון יעשה משהו מה שהוא עשה בשנתיים האחרונות היה סתם חארטה...
לא משנה שרון או מצנע הם יעשו כמעט אותו דבר....וככה כולם
או שאני יצביע לשינוי בתקווה שש"ס לא יהיו בממשלה
או עלה ירוק
| Originally posted by yahel222 בונא מורן ואריאל יא שמאלנים מסריחים אני לא יכול לשמוע שאתם כאלה בכלל לא האמנתי בכלל בונא מה אתה מזיין תשכל תקרא עיתונים מה זה חשוב גדודי אל אקצה חמאס גיהאד פתח כוח 17 כולם אותו חרא יש לך מחבלים בני 8 ו13 מנסים לפגוע בישראלים הם אונסים בחורות כדי להכריח אותם להתאבד בונא זה עם שלא יפסיק עד שהוא ישמיד אותך תבינו וזה בלי קשר לבחירות אני אומר כי לא ששרון יעשה משהו מה שהוא עשה בשנתיים האחרונות היה סתם חארטה... לא משנה שרון או מצנע הם יעשו כמעט אותו דבר....וככה כולם או שאני יצביע לשינוי בתקווה שש"ס לא יהיו בממשלה או עלה ירוק |
חחחחח אני חושב שאתם מגזימים
לכל המפלגות יש אנשים שהולכים אחריהם בגלל שפשוט ככה
פשוט הליכוד אוהבים להשוויץ בזה 
ולפי התשדיר האחרון גם מרץ, אבל זה היה תשדיר יפה
בקשר לדותן, אריאל רשם דעה היסטוריונית ולא דעה שמאלנית ...
ורותם , כמה אנרגיה אתה משקיע בפוסט, חחח
לנשק אותך
(להדביק אותך)