TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פגישה !!!! יום ראשון !!!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike ורועי זכור מה אני אומר לך - נהיה שם אני אתה ועודד ואולי עוד איזה שתיים במקרה הטוב וגם זה אני לא מאמין ... יא נקניקיות |
סעעעממקקקקקק
אני בעיקרון עובד אבל אני ינסה להחליף לא יודע מה לעשות
בלאט!!!
אני ידבר עם אחי שאני לא יכול לעבוד משו כזהה
טוב ניראה
ומוש אחי באמת שאני לא יכול להבריז כי המחכנת שלי נהיתה מה זה נאצית לכאלה שמבריזים
וואי מורן על כל הנקניקים והנקניקיות שיש פה יהיה לנו הרבה מה לאכול!!
ואללה דווקא חזק להביא נקניקיות
.....
אל תשכחו שאני בא איתכם

------>
גם אני נקניקיה!

| Originally posted by MoSH_MaN ואללה דווקא חזק להביא נקניקיות ..... אל תשכחו שאני בא איתכם |
רועי עשה טובה שחן מבריא קח תאוטו תאסוף כמה מפה וקפצו לת"א!
סתום
על הזין שלי
אני נוסע לשם
לעודד, לרותם, לאנשהו !
שלא ישגעו אותי שאני לא בא
ותחזירו לפורום את רון מגבעתיים, הוא סנג'ר טוב עם האוטו
)))
| Originally posted by DjChook סתום על הזין שלי אני נוסע לשם לעודד, לרותם, לאנשהו ! שלא ישגעו אותי שאני לא בא ותחזירו לפורום את רון מגבעתיים, הוא סנג'ר טוב עם האוטו :)))) |
מורנוש מותק
איזה מחזור של מגלן???
כמה זמן בצבא
לפני\אחרי סוף מסלול
| Originally posted by yahel222 מורנוש מותק איזה מחזור של מגלן??? כמה זמן בצבא לפני\אחרי סוף מסלול |
| Originally posted by luckystrike יומיים ראשונים צוות וותיק שסיים מסלול לא מזמן מעניין אם אני יאמן את חבר שלי מהקורס שם זה הכי צחוקים ... ויומיים אחרי רביעי-חמישי צוות ששנה וחודשיים נראה לי בצבא לא סגור על זה ... יש לך שם חברים ? |
| Originally posted by Shahar רועי עשה טובה שחן מבריא קח תאוטו תאסוף כמה מפה וקפצו לת"א! |
געש מרכז העולם.
קיצר פיפל, סורי שלא הגבתי פשוט המחשב השוטה שלי מצא לו זמן לא להתחבר לשומקום.
קיצוץ, אין מצב שבאים אליי מחר, אני צריך ללכת לחליבה.
נו מה נראה לכם שבתוך הסיר נקניקיות הזה אני אהיה הצ'וריסו?!?!?
קיצר אחימ"ש כולם מוזמנים אני אעיף את ההורים מהבית או אנעל אותם בפנים, בעזרת השם גם נשמע מוזיקה בווליום נורמלי...
תהיו בקשר
064 - 637609
לא הרגע אמרת שאתה צריך לחלוב את רועי ?
| Originally posted by Hell_Copter עוד פעם אני ישאל מה יש לחפש בתל אביב?! בגעש סבבה!! :D |
| Originally posted by oDrori נו מה נראה לכם שבתוך הסיר נקניקיות הזה אני אהיה הצ'וריסו?!?!? |
| Originally posted by Hell_Copter גם אתה מבריז מהפגישה?!?!?!! יא קבב!! |
| Originally posted by oDrori I am so misunderstood... התכוונתי שהפוסט שלפני זה היה בצחוק |
באיזה שעה הפגישה?
כי יש לי ב6 עד 8 אימון ריצה אז תגידו לי....
EDIT:
טוב אני לא הולך
עדיין כואב לי סעמק.....
אני ילך לדבר עם המאמן
נראה לי אני פורש מריצה........במילא אני לא קרבי
| Originally posted by MoSH_MaN באיזה שעה הפגישה? כי יש לי ב6 עד 8 אימון ריצה אז תגידו לי.... EDIT: טוב אני לא הולך עדיין כואב לי סעמק..... אני ילך לדבר עם המאמן נראה לי אני פורש מריצה........במילא אני לא קרבי |
מורן יא סטלן
כנס לאיי סי קיו כבר!!!
| Originally posted by Hell_Copter מורן יא סטלן כנס לאיי סי קיו כבר!!! |
| Originally posted by luckystrike יא חמור ישר אמא חוזרת אנחנו עפים אני צריך לחזור מקסימום ב10 להיות בביית ולצאת אל ההיא מת"א תראה מה אני עושה בשבילכם יא חרא ! |