TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עזרה במצעד סכום שנת 2002 שלי
Pages (5): « 1 [2] 3 4 5 »
אהה אחי אני רוצה את הטראק
dj rodd y ler - lifesigns (flutlicht mix)
ואין אותו בהאב יש לך אותו אולי..?
או שאתה יודע איפה אפשר להשיג אותו..?
| quote: |
| Originally posted by KosmiK-G8 איך התעצבנתי על הויכוח של מורן עם הסקורציו ההוא.... כוס אמק על סשה פרוגרסיב אפיק טראנס ברריקביט האוס או צילאאוט טכנו זה עדיין אותו טראק ועדיין חוץ מאקספנדר יש לו טראקים חרא וגם אקספנדר לא הייתי מחזיק ממנו יותר מדי טראק חביב ניתן לשמיעה לא יותר!!!! אבל לא היה בא לי להכנס לויכוח הזה כי לך תתווכח עם הטעם שלהם דווקא מורן אכזב אותי קצת שהוא שומע וממש מכיר ואפילו אוהב הרבה טראקים של הסגנון המוזר הזה לדעתי הסיבה שהם כל כך מתווכחים על הסגנון לטראקים האלה היא שהיוצרים של הטראקים מתאמצים לעשות אותם כל כך מוזרים שאי אפשר להגדיר אותם אפילו |

| Originally posted by KosmiK-G8 אהה אחי אני רוצה את הטראק dj rodd y ler - lifesigns (flutlicht mix) ואין אותו בהאב יש לך אותו אולי..? או שאתה יודע איפה אפשר להשיג אותו..? |
| Originally posted by Hell_Copter בשבילנו זה דמי כיס... בשבילם זה המחר |
עוד אחד שבאמת אחד הלהיטים של השנה זה
01_ian_van_dahl-try__alphazone_remix-mtc
איזה טראק מדהים!!
יש לי ונגינס מיקס ואני מוריד עכשיו את האורגינל
באיחור של איזה חצי שנה אבל מה לא עושים בשביל המצעד
טראק עם פוטנציאל
לא סגור על זה שיש גרסה של פלוטליכט
מה חוץ ממשאמרתי יש..?
ומה הגרסה הכי טובה לדעתך..?
| Originally posted by KosmiK-G8 יש לי ונגינס מיקס ואני מוריד עכשיו את האורגינל באיחור של איזה חצי שנה אבל מה לא עושים בשביל המצעד טראק עם פוטנציאל לא סגור על זה שיש גרסה של פלוטליכט מה חוץ ממשאמרתי יש..? ומה הגרסה הכי טובה לדעתך..? |
כן יש מצב שטריי יכנס ואם זה יקרה אז זה יהיה באמת בגרסה של אלפהזון
תגיד
shane - too late to turn (avb mix)
אלה
shane 54..?
דרך אגב גם טראק ליגה
בדוק בין ה-50 הכי טובים
זה רק שיין
שיין 54 זה מישהו אחר לגמרי!!
ונגינס..?
טוב אז זה לא מספיק טוב כדי להכנס....
חמוד אבל לא מספיק
אוף מחר אני הולך לבסיס וחוזר רק ביום שישי
וזה בכלל אמור להיות השבוע החופשי שלי
באסה
טוב נו עוד שבועייים אני יהיה 11 יום רצוף בבית!!!
DJ_Rodd-Y-Ler_-_Lifesigns_2002-CDM-2002-MOD
מחמשת הרליסים הגדולים של השנה. אבל זה רליס מחודש.
המקורי משנת 97 והונג'נס מ-99 אם אני לא טועה.
טראק מהגדולים בהסטוריה... גם המקורי גם הונג'נס, אם אתה רוצה את השאר תודיע לי.
בקשר לפלוטלייט, אני מה זה גאה:
אחרי שהטראק העלה באיזה ט'רד, פשוט עלה לי הרעיון שחייייייב לצאת לזה רמיקס של פלוטלייט אז התחלתי לנדנד לכולם שזה צריך להיות קיים... כנראה איפשהו זה הפך ל- "צריך להשתחרר" או משהו כזה...
| Originally posted by oDrori בקשר לפלוטלייט, אני מה זה גאה: אחרי שהטראק העלה באיזה ט'רד, פשוט עלה לי הרעיון שחייייייב לצאת לזה רמיקס של פלוטלייט אז התחלתי לנדנד לכולם שזה צריך להיות קיים... כנראה איפשהו זה הפך ל- "צריך להשתחרר" או משהו כזה... |
נראה לי צריך להיות במצעד שלך מקום של כבוד ל
Rapid Eye - Circa Forever (Iberia Mainroom Remix)
זה הסטייל שלך
| Originally posted by Hell_Copter נראה לי צריך להיות במצעד שלך מקום של כבוד ל Rapid Eye - Circa Forever (Iberia Mainroom Remix) זה הסטייל שלך |
)
Base unique - voyage voyage (kore mix)
tinlab - voyage voyage (mike goglin mix)
עכשיו משיכול להסביר לי מה קורה פה ואם זה באמת שתי הרכבים שסמפלו באותה שנה את אותו הקטע אני ישמח לדעת סוף סוף מה קורה עם זה....
kosmik
שכחתי איך קוראים לך.
שמח לשמוע שיש לך טעם ממש כמו שלי
הנה כמה טראקים שהכי אהבתי השנה
gouryella - ligaya (hiver & hammer / green court / airbase)
4 strings - diving ( h & h / vocal )
4 strings - into the night (vocal club mix)
bk - revolution (alphazone / dj energy)
cosmic gate - raging (original!)
dj tiesto - lethal industry (svenson & gielen)
dj tiesto - suburban train
ferry corsten - punk (cosmic gate)
kate ryan - desenchante
rank 1 - awakening (cosmic gate)
push - universal nation 2002
three drives - carrera 2
airwave - another dimension
ובטח יש עוד שאני שוכח
אבל זה בינתיים אם תרצה עוד אני מדי פעם קורא פה
| Originally posted by KosmiK-G8 Base unique - voyage voyage (kore mix) tinlab - voyage voyage (mike goglin mix) עכשיו משיכול להסביר לי מה קורה פה ואם זה באמת שתי הרכבים שסמפלו באותה שנה את אותו הקטע אני ישמח לדעת סוף סוף מה קורה עם זה.... |
| Originally posted by Hell_Copter זה שיר משנות ה 80 שהשתמשו בווקאלים שלו ועשו טראקים שונים תוריד את הרמיקס של פולסדרייבר Base Unique - Voyage Voyage (Pulsedriver Remix) זה הכי טוב של זה לפי דעתי... |
| Originally posted by MasterP kosmik שכחתי איך קוראים לך. שמח לשמוע שיש לך טעם ממש כמו שלי הנה כמה טראקים שהכי אהבתי השנה gouryella - ligaya (hiver & hammer / green court / airbase) 4 strings - diving ( h & h / vocal ) 4 strings - into the night (vocal club mix) bk - revolution (alphazone / dj energy) cosmic gate - raging (original!) dj tiesto - lethal industry (svenson & gielen) dj tiesto - suburban train ferry corsten - punk (cosmic gate) kate ryan - desenchante rank 1 - awakening (cosmic gate) push - universal nation 2002 three drives - carrera 2 airwave - another dimension ובטח יש עוד שאני שוכח אבל זה בינתיים אם תרצה עוד אני מדי פעם קורא פה |

))
תגיב אם בא לך אני תמיד שמח לקרוא על אנשים שאוהבים את משאני אוהב
אני גלעד דרך אגב
מתי אתה מפרסם את המצעד
בכלליות מה עם המצעדים
מורן הזה לא רציני
| Originally posted by DjChook בכלליות מה עם המצעדים מורן הזה לא רציני |
טוב אני מקווה שאני יפרסם אותו מחר כי אחרי זה אני נעלם לבסיס לשבוע וחצי....
ואחרי זה אני יחזור לבית לשבוע וחצי
אם אני יסיים מחר אז סבבה
אם לא באסה...
| Originally posted by Hell_Copter שכח מזה הוא גם מתחיל את הסיפוח בקרוב אז בקושי תראה ממנו אז ותר |

| Originally posted by luckystrike בואנ'ה רועי יא כלב בן כלב ! אמרתי שאני מבטיח ואני נותן ת'מילה שלי ! |