TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רייב בברזיל !!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN בלי הכללות בבקשה אתה חושב שאתה יודע הכל? אני לא שחקן ופסי זה שיא והיתי מת להיות שם אין ראית פעם תמונות מהמסיבות של אינפקטד בחול??. |
בתמורה לאמא של רועי בקושי מכניסים לחממה, אתה עושה צחוק ?
סתם סתם הייתי חייב פשוט
זה נאמר ברוח ספורטיבית
וברור שגם אני הייתי רוצה להיות שם...
אבל הקטע הוא שפסיי זה לא החיים שלי... כמו עוד רבים וטובים פה שמאוד אוהבים את זה למרות הכל
רק ציינתי שאין על מיכאל בקטע הזה... וגם על אלונה עד כמה שלא תאמינו
אל תקחו לי אישית
וחן... סתבי!!!
| Originally posted by Hell_Copter זה נאמר ברוח ספורטיבית וברור שגם אני הייתי רוצה להיות שם... אבל הקטע הוא שפסיי זה לא החיים שלי... כמו עוד רבים וטובים פה שמאוד אוהבים את זה למרות הכל רק ציינתי שאין על מיכאל בקטע הזה... וגם על אלונה עד כמה שלא תאמינו אל תקחו לי אישית וחן... סתבי!!! |

Black dragon
באמת בקטע של פסיכודאלי
אבל בתכלס אני לא מבין בקטע הזה כי פשוט בגיל שלנו עם כל הכבוד אין ככ מה לדעת. למשל גם אם אנחנו אוהבים שירים למשל
רק אח שלי יכול לשמוע אותם ולהגיד לי
"זה הקטע שהולך הכי חזק במסיבות טבע"
כי זה לא לגיל שלנו 
בכל מקרה, מה אתה יודע מה אלונה אוהבת נו באמת, מיכאל אומר שהוא אוהב את זה, אני אומר, בלאק דרגון העלה סט, אבל אלונה
אלונה בטח שומעת "היא הילדה הכי יפה בגן" של יהודית רביץ
סתם סתם, בקיצור העיקר שכולם מרוצים
חן כפרה עליך ,
אבל רועי מכירה את אלונה קצת יותר, לא
וכפרה גם עליה היא אמרה שגם היא אוהבת את
GMS - Juice
איך כבר בא לי להיות שוב במסיבה של אינפקטד איזה שיאאאאאאאא
lalalalalalalalahhhhhhhhhh lalalalalalahhhhh
| Originally posted by DjChook Black dragon באמת בקטע של פסיכודאלי אבל בתכלס אני לא מבין בקטע הזה כי פשוט בגיל שלנו עם כל הכבוד אין ככ מה לדעת. למשל גם אם אנחנו אוהבים שירים למשל רק אח שלי יכול לשמוע אותם ולהגיד לי "זה הקטע שהולך הכי חזק במסיבות טבע" כי זה לא לגיל שלנו ![]() בכל מקרה, מה אתה יודע מה אלונה אוהבת נו באמת, מיכאל אומר שהוא אוהב את זה, אני אומר, בלאק דרגון העלה סט, אבל אלונה אלונה בטח שומעת "היא הילדה הכי יפה בגן" של יהודית רביץ סתם סתם, בקיצור העיקר שכולם מרוצים |
| Originally posted by DjChook בכל מקרה, מה אתה יודע מה אלונה אוהבת נו באמת, מיכאל אומר שהוא אוהב את זה, אני אומר, בלאק דרגון העלה סט, אבל אלונה אלונה בטח שומעת "היא הילדה הכי יפה בגן" של יהודית רביץ סתם סתם, בקיצור העיקר שכולם מרוצים |
| Originally posted by Flotser אני אכן מכור לפסיכודלי אבל נראה לי יש פה אנשים שיותר מבינים בזה ממני, אולי Black-Dragon או חן או vortex |
אלונה אם לא תכירי את ההרכים לא תדעי שזה פסיכודאלי שאת מסתכלת על השמות
וחוץ מיזה, חלק מהבנה במוזיקה זה להכיר את המפיקים לדעתי
חן לא קשה לזהות טראקים פסיכודליים
ההרכבים זה בדרך כלל השמות הכי מפגרים בעולם
Example:
Shpongle
Afro Shmafro
Goa Gil [WTF?!]
אגב אם מישהו ראה פעם את גואה גיל הבנאדם סטלן אחושרמוטה
איזה ראסטות יש לו לא האמנתי כשראיתי אותו במסיבה ביער הכרמל
אשכרה יורדים לו חבלים מהראש.
והוא מתלבש כמו מכשף
אין מה להגיד הוא מלך הפסיכו.
מה אתה מדבר
skazi, exaile, gms, infected..., cosma, atomic pulse,
וכו
אני רק אומר, שכן צריך לדעת להכיר את האומנים
למשל, הופעה של
EXAILE
או
COSMA
תהיה מאד שונה מ
GMS / SKAZI
| Originally posted by Tarantula ומה הקשר להבין את זה בכלל?! אתה צריך לאהוב את זה ולהיות מכור לכל רגע שאתה שומע בזה.. זה לא קשור לזה זה שאתה יודע הרכבים של פסי זה לא אומר שאתה מכור לזה.. אפילו אם אתה לא יודע איך קוראים להרכב אתה יכול לאהוב את זה ולהבין ישר אם זה זה פסיי טוב כשאתה שומע אותו... כשהוא חודר לכך מתחת לעור... |
| Originally posted by luckystrike ח"ח על הניסוח אני איתך ... |

| Originally posted by DjChook מה אתה מדבר skazi, exaile, gms, infected..., cosma, atomic pulse, וכו אני רק אומר, שכן צריך לדעת להכיר את האומנים למשל, הופעה של EXAILE או COSMA תהיה מאד שונה מ GMS / SKAZI |
איפה בדיוק הרגזתי אותך ?
טוב זה ממש לא משנה
| Originally posted by DjChook איפה בדיוק הרגזתי אותך ? טוב זה ממש לא משנה |
| Originally posted by DjChook בכל מקרה, מה אתה יודע מה אלונה אוהבת נו באמת, מיכאל אומר שהוא אוהב את זה, אני אומר, בלאק דרגון העלה סט, אבל אלונה אלונה בטח שומעת "היא הילדה הכי יפה בגן" של יהודית רביץ |
מאמי הכל נאמר בהומור
פשוט לא ידעתי שאת חובבת פסיכודאלי, ואני מעדיף לדעת עליך דברים מפיך
ולא מפי השפן שלך
אם בשפן אתה מתכוון לשפוט
אני מסכים איתך
| Originally posted by Tarantula ומה הקשר להבין את זה בכלל?! אתה צריך לאהוב את זה ולהיות מכור לכל רגע שאתה שומע בזה.. זה לא קשור לזה זה שאתה יודע הרכבים של פסי זה לא אומר שאתה מכור לזה.. אפילו אם אתה לא יודע איך קוראים להרכב אתה יכול לאהוב את זה ולהבין ישר אם זה זה פסיי טוב כשאתה שומע אותו... כשהוא חודר לכך מתחת לעור... |

| Originally posted by Flotser לצערי עוד לא יצא לי להיות במסיבת טבע... אבל אני די בטוח שאני אהנה חבל על הזמן בלי לקחת "תופסי מזון" למיניהם ![]() |

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין, אחד הדברים הקשים אצלי זה לסרב למשהו חינם

תהיה זמין אז
| Originally posted by Flotser צודקת כפרה עלייך! כל מקרה זה כאילו ברור שמי שאוהב פרוגרסיב, או טכנו נגיד, יכיר מלא אמנים ושירים מהסוג, ואני אולי אתלהב מכמה שירים אבל הרוב ישמע לי דומה. זה לא כמו טראנס שאני יכול להבדיל כל שיר להגיד של מי הוא. זה חלק של ההבנה במוזיקה, זה להבין באמנים וכאלה... אבל פסיי אני די באמצע... פשוט אין לי הרבה מדי מקומות מאיפה אני משיג את זה, וגם לא מדבר עם אנשים על זה, פשוט אני חוווווווווללללהההה על זה, זה עושה לי תחושות הכי אידרות בארץ, אני לפעמים שם אוזניות, מגביר הכי חזק, ועוד דוחף אחותם לאוזניים ונשאר כככה נכנס לטראנס אחושרמוטה. במסיבות לא יצא לי הרבה לשמוע, אבל כשיוצא לשמוע (נגיד פסטיבל הבירה שהיה לפני כמה חודשים), אני מתחיל להשתולל חבל על הזמן זה למה אני אומר אני מכור, למה אין הצלילים של הזה, הקצב, הבאס, זה מטרף אותי, עושה לי צמרמורת , אני מתתתתתתתתתתתתתתתתת לצערי עוד לא יצא לי להיות במסיבת טבע... אבל אני די בטוח שאני אהנה חבל על הזמן בלי לקחת "תופסי מזון" למיניהם ![]() ואין אף אחד לא עושה לי צמרמורות כמו אינפקטד, זה למה אני מתתתתתתת שיצא כבר הדיסק !!!!!! |
| Originally posted by Tarantula סבבה אז אתה מבין גדול בשמות.. מה זה עושה אותך? שם אתה יכול למצוא בכל מקום.. להבין את הצלילים... וכל האפקטים או איך שלא תקראו לזה שדופקים לך בראש לוקח קצת יותר מסתם להכיר שמות ומי מהם יותר ומי פחות עצבני.. |

מה ששלחתי לך מיכאל למשל זה חפירה טהורה, למרות שזה לא משהו של הפקה ואני כבר מפיק הרבה יותר טוב מזה
ובדוגרי השמות שנתתם פה הם ממש קצה הקרחון מהשמות שיש, יש כל כך הרבה אמנים טובים חדשים ולא מוכרים, בחיים אף אחד לא יכול להיות "מבין בשמות" כי כל הזמן מתחדשים האומנים, אלה שהזכרתם הם מהאלה שנשארים ולא מתחלפים אבל יש הרבה מתחלפים...
| Originally posted by Vortex_SA חריטות מותק... קוראים לזה חריטות... ![]() וגם חפירות, אבל רק ביותר הארד קור של הפסיי מה ששלחתי לך מיכאל למשל זה חפירה טהורה, למרות שזה לא משהו של הפקה ואני כבר מפיק הרבה יותר טוב מזה ובדוגרי השמות שנתתם פה הם ממש קצה הקרחון מהשמות שיש, יש כל כך הרבה אמנים טובים חדשים ולא מוכרים, בחיים אף אחד לא יכול להיות "מבין בשמות" כי כל הזמן מתחדשים האומנים, אלה שהזכרתם הם מהאלה שנשארים ולא מתחלפים אבל יש הרבה מתחלפים...ובדוגרי, ברצינות עכשיו... בלבלות. |