TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מפתח צבעים אכזר ביותר
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אין בעד מה אחי ![]() זה נראה יבש שאתה אומר רק בוחש בשוקו שדרך אגב זה גם שלי... ומפליץ קוטג' אז הרגשתי צורך להוסיף קצת |
| Originally posted by oDrori בוחש בשוקו... שלך?!?!?!?!? |
| Originally posted by Hell_Copter לא שלי שלי כהמצאה אבל ילדים שאני מכיר המציאו את זה... ואתה שמעת את זה לראשונה פה ממני... ואל תנסה להכחיש!!!! |
| Originally posted by oDrori דוד, בוחש בשוקו הומצא ע"י בחור מהשכבה שלי במקרה מוחלט ואני שמעתי אותו עוד כשאתה ניגבת משפתייך את חלב אמך |
| Originally posted by Hell_Copter בוחש בשוקו לא הומצא על ידי שום איש מהשכבה שלך ואמא שלך יכולה להגיד לך שאני הבאתי את זה לפה מתי שהיא ניגבה את החלב שלי משפתיה |
| Originally posted by oDrori הבחור מהשכבה שלך הוא מכיר מישהו מכפר-יונה במקרה? וסליחה, התכוונתי כשאני ניגבתי את החל של אמך משפתיי. EDIT חוצמזה שזה לא פייר כי עם השדיים שלך אפשר להפיק יותר מכל רפת געש |
| Originally posted by Hell_Copter הוא לא מהשכבה שלי ולא הוא לא מכיר אף אחד מכפר יונה מה זה כפר יונה בכלל@#?!$?@!?@#$?% מוזר... הנוער של היום |
סתמו שניכם
אני מכיר את זה מרועי
| Originally posted by oDrori הבחור שב-א-מ-ת המציא את זה מכפר יונה |
| Originally posted by Hell_Copter ואלונה... היא שחור בגלל חלק קטן ומסוים שלא נפרט עליו... ![]() ואדום כמובן... |
| Originally posted by Tarantula מצחיק אתה... אנשים עוד יבנו אותך לא נכון... |