TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Dj-2TaLL טוב שמעו אני צריך מחר עץ גמור, אפילו אולי עם הגדרה שניים... אז עשו לי טובה ותחליטו כבר!!! אני גם דיי משוכנע שאחרי שאנשים יראו שיש אתר "גמור ומוכן ובאוויר" תהיה להם יותר מוטיבציה לכתוב כתבות על מסיבות וה עניין של העץ פחות ישתנה... אבל זה כולו מאמץ קטן עכשיו ואחרי זה הכול יזרום... (תראו מה זה הפסקתי ללמוד הסטוריה והתחברתי לפה בשביל לראות מה קורה) (מה תגיד המורה להסטוריה, ימך שמה) |
| Originally posted by oDrori אם ככה אז אני אהיה אופורטוניסט, אם למישהו יהיה משהו נגד מה שאני נותן עכשיו נשנה את זה בשלב מאוחר יותר, בינתיים משתמשים בזה: ,("טראנס- > > קלאב טראנס, פסיכודאלי\ גואה, אמביינט (בשיתוף עם "צילאאוט ("פרוגרסיב טראנס (בשיתוף עם "האוס") , טכנו-טראנס (בשיתוף עם "טכנו קלאב טראנס - > מלודי\אפליפטינג, הארד טראנס, יורוטראנס\דאנס הארד טראנס - > הארד סטייל House-> Progressive House Deep House Tribal House Techno House Groove House Garage House את הקטע הזה שיסדר מישהו שמתעניין קצת יותר בטכנו^ Techno: Hard Techno Tribal Techno Acid Techno Drum N Bass Hardcore Latin Techno ועוד אלפים של דברים שנוסיף בהמשך אני מניח ואני מצטער אבל אני מתנגד להפרדה של הצ'יל בתור סגנון, מאחר וצ'יל זה האופי של הטראק, זה כמו לתת ז'אנר בשם "מרביץ" . לדעתי כל מוזיקת צ'יל שתמצע היא פשוט הגרסא הרגועה של איזשהו ז'אנר ... (כולל "דיפ טראנס\האוס" (מחק את המיותר תסכימו איתי או שלא, נשנה את זה מאוחר יותר. נמרוד שתמש במה שנתתי פה למעלה.. מוש, רצית בזמנו להסביר על ז'אנר ואני מאמין שמאחר ואתה כי בקיא פה בהארד סטייל יהיה טוב אם תעשה על זה... ברויטמן, רצית לעשות על הארד אפליפטינג אז כרגע תבחר אחד מהם ושים כאן... או שלח לי באייסי\ אימייל שננסח את זה ביחד. |
Tech House
Tech Trance
אל תגיד טכנו למרות שזה שילוב של זה
אבל ככה אומרים
ואמבנייט וצ'יל שוב לא קשור לטראנס
| Originally posted by MoSH_MaN ואמבנייט וצ'יל שוב לא קשור לטראנס |
| Originally posted by Vortex_SA איך אמביינט קשור לטראנס?!?!?! מאיפה הקרצת את זה עכשיו? אמביינט זה מתרבות הניו אייג'... זה לא קשור בכלל לאלקטרוני במקורו... |
| Originally posted by MoSH_MaN Tech House Tech Trance אל תגיד טכנו למרות שזה שילוב של זה אבל ככה אומרים |
| Originally posted by oDrori אז תקרע לזה סאונדטראק מצידי... או איך שבא לך לקרוא למה שפחות או יותר מתאים לאפלפטינג טראנס באותה מהירות או במינוס 20 בי פי אם עם אותם אלמנטים. אומרים? אנחנו כותבים רשמית. אומרים "אח שלי" ואומרים "פגזים לאגזוזים". אנחנו באים לרשום את זה בלשון רשמית... אני באמת בספק אם מישהו אי פעם כתב "טכנו-האוס" אבל טק-טראנס בהחלט קיצור של טכנו-טראנס אז לפחות על זה אני מתעקש. |
| Originally posted by luckystrike דווקא אני מסכים עם מוש רשמי או לא רשמי נשמע יותר טוב ... |
מה עם הסגנונות ניו אנרג'י והיי אנרג'י
איפה מכניסים את זה?
עודד לא אומרים טכנו האוס גם לא רשמי
תמיד אומרים טק האוס
ואם אתה רוצה להיות בחוץ אז תצא.......איך שבא לך
| Originally posted by Hell_Copter מה עם הסגנונות ניו אנרג'י והיי אנרג'י איפה מכניסים את זה? |
| Originally posted by Hell_Copter מה עם הסגנונות ניו אנרג'י והיי אנרג'י איפה מכניסים את זה? |
| Originally posted by Vortex_SA לא נראה לי שזה קיים בכלל... |
| Originally posted by Hell_Copter קיים אחי אני זוכר קראתי על זה פעם ט'רדים במיוזיק דיסקשן |