TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...אורן אני מאוכזב
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter נראה לי נגמרו השידורים של חברים בלילה אתמול לפחות לא היה... אולי רק העבירו את זה שעה... מוזר... הנוער של היום |
| Originally posted by luckystrike מה ???!?!?!? על הזיין שלי ! כוס אמק אני רואה את זה יופי טופי ! פעם בשנה זה כותב לי מה שאמרת אבל בכלליות רוב הזמן אני רואה אותה כמו שצריך ... אינעל אבוק ! ומה עם פודי הדוב שלי ? |
אני שונא את הדוב הזה!!!
הוא כלכך מעלה לי את הקריזה הוא מעצבן בצורה שלא יאמן כמו הילדים האלה בקלטות של טיף טף טוף רציתי פעם להביא מכות להם אחד אחד!!!!!
גררררררררררררררררר
חחחחחחחח
ועכשיו לחתימה האמיתית...
ומי שנותן לאורן מחמאה אחת על החתימה הזאת ינקמו בו...
כל הדבר הזה בא כמחאה נגד טיפוח האגו של אורן...
חחחחחחחחחחחחחח

הקודמת יותר יפה
| Originally posted by DjChook הקודמת יותר יפה |
| Originally posted by Sniper חושב גם אני ככה!!:] חחחחח |
חחחחח
אוהבתך
וואלה אני באמת מאוכזב מעצמי...
למה להוריד לי את האגו ?
| Originally posted by Rising וואלה אני באמת מאוכזב מעצמי... למה להוריד לי את האגו ? |
| Originally posted by Hell_Copter בא לי לקבל הסבר מכם............ לא יודע מה עם אחרים |
| Originally posted by Rising מה? |
חחחחחח בן זונה יצא..
דבר ראשון
סנייפר - אלעד באמת ?
תמיד רואים את פודי לא ?
הוא לא עשוה בעיות דווקא - מתי לא רואים אותו ? סעמק !!!
| Originally posted by Dj-2TaLL אני שונא את הדוב הזה!!! הוא כלכך מעלה לי את הקריזה הוא מעצבן בצורה שלא יאמן כמו הילדים האלה בקלטות של טיף טף טוף רציתי פעם להביא מכות להם אחד אחד!!!!! גררררררררררררררררר |
| Originally posted by luckystrike דבר שני - נימרוד כוסליאמאש'ך !!! תראה איזה חמוד ! למה מעצבן ? ראסמי הוא מותק ... |
| Originally posted by Hell_Copter חמודים זה האלה שמיכאל שם בט'רד של הבדיחות הכי חמודים בארץ!!!! אם למישהו יש עוד כאלה דברים חובה להביא לי |
מורן הדובי חמו אני אוהב אותו אבל החתימה עמוסה מדיי הדרקונים האלה צריכים להגיד שלום..
חחח מי אני שתקשיב לי
| Originally posted by Rising מורן הדובי חמו אני אוהב אותו אבל החתימה עמוסה מדיי הדרקונים האלה צריכים להגיד שלום.. חחח מי אני שתקשיב לי |
אגו אלרט חחחחח
נימרוד תעלהזיןשלי

| Originally posted by Rising נימרוד תעלהזיןשלי |
| Originally posted by Rising מורן הדובי חמו אני אוהב אותו אבל החתימה עמוסה מדיי הדרקונים האלה צריכים להגיד שלום.. חחח מי אני שתקשיב לי |

Originally posted by luckystrike ![]() אתה לא אוהב את הדרקונים שלי ? |
| Originally posted by Hell_Copter אתה לא אוהב את הדרקון שלי? הוא רחב וגדול ואוהב לירוק לפעמים אש סמיכה בצבע לבן כזה... |
Originally posted by luckystrike ![]() אתה לא אוהב את הדרקונים שלי ? טוב אחי - אני ישלח לך תאור של חתימה שאם יבוא לך לעשות אני ישמח ![]() ואני יעשה שינוי ... דרך אגב מה אתה אומר על החתימה העכשווית ? |
oren
icq now !
אני בעצביםםםם