TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום לכולם
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike שוב פעם הצלחנו להרוס ט'רד עם דברים שלא קשורים !!! מגיע לנו אוסקר על זה ...לא נורא יצא מצחיק ... יאללה חזרה לנושא - שוב פעם ברוכה הבאה ברכי אותנו בנוכחותך בעתיד ![]() |

ברוכה הבאה..
יש חתיכות, לא מפריע!

| Originally posted by Trance man ברוכה הבאה.. יש חתיכות, לא מפריע! |
חחח על איזה דברים אתם מתווכחים
אגב, כמה אנשים אתם פה?
פעילים בסביבות העשרה אני חושב
אבל יש נספחים שבאים מדי פעם
לא נורא האנשים שאת בתכלס צריכה להכיר זה
אני (חן), רועי, מורן, מוש, עודד, אורן, צח, רותם, אלעד רומן, נמרוד
וזהו בעיקרון,
יש עוד, זה מי שעולה לי בתקופה האחרונה שנכנס לפה הרבה
ומכל זה רק 2 בנות
חחח נחמד 
ברוכה הבאה!
אני שי (fishfish), ואני מקווה שאני לא אחד מ"הנספחים" שחן ציין קודם...
| Originally posted by TinkerbeL חחח על איזה דברים אתם מתווכחים |
| Originally posted by Hell_Copter הברזתי היום מ 4 שעות ראשונות כמו מלך... באתי עשיתי מבחן והלכתי |
| Originally posted by TinkerbeL בבית ספר שלי יש חוק כזה שמי שמבריז ביום של מבחן (לפני המבחן) אז או שלא נותנים לו לעשות את המבחן או שהציון שלו מתחיל מ90 רוב המורות מלא מתייחסות לזה אלא אם כן אחת המורות עצבנית רצח או שהרכזת קופצת לביקור |
| Originally posted by DjChook פעילים בסביבות העשרה אני חושב אבל יש נספחים שבאים מדי פעם לא נורא האנשים שאת בתכלס צריכה להכיר זה אני (חן), רועי, מורן, מוש, עודד, אורן, צח, רותם, אלעד רומן, נמרוד |
חחחחחחחחח מוזר אצלכם רועי
גם אצלנו יש בתקנון חוק שאסור לבוא ישר למבחן, ומי שעושה את זה מקבל שאלה נוספת
אבל לא ראיתי שמשתמשים בזה איי פעם
ייוואאאווווווווו.... אחוותיייי~!#!@!%^^$%@#
מה המצצבבבC?!??!
סוף סוף קצת נציגות נשית בפורום חוץ ממני!@# גגדוללל
חחהה...
אז מה איך הפורום בינתים, איך , הגברים שלי לא מציקים לך יותר מדי?

| Originally posted by Tarantula אז מה איך הפורום בינתים, איך , הגברים שלי לא מציקים לך יותר מדי? |
| Originally posted by TinkerbeL חחח לא דווקא נחמדים אני רואה שאת שולטות פה עליהם |
| Originally posted by Tarantula שמעי... הם יגידו לך אחרת..... אבל תאמת... כן מה לעשות אלונה ה -שולטתת!@#$%^^ |
| Originally posted by Hell_Copter שקט את!! אחרי שצעקת עליי בבוקר את לא שולטת עליי!!! טלי אני עובר להיות תחת שליטתך מעכשיו... |
| Originally posted by Tarantula אאאאאאאאא@#$%^ איך אתה מעז?!? גם בוגד וגם שקרן!@#% הייתי צריכה לדעת, רק רואה תחת חדש וישר רץ אחריו |
| Originally posted by Hell_Copter שקרנית!!!!!!!!! את צעקת עליי היום!!!!!!!!!!!!!!!!!! נעלבתי ממך מאוד !!!!!!!! |
היי טלי!!!!!
מה קורה???
אני רואה שמקבלים אותך יפה פה.........
הלו, חבר'ה! בלי ידיים!!!! היא שלי

| Originally posted by TinkerbeL על מה היא צעקה? |
| Originally posted by Hell_Copter אני מצטער אלונה על זה שאמרתי שאני עובר לטלי אני לא.... |
| Originally posted by TinkerbeL מה אני עשיתי ? אלונה, אולי נשלוט עליהם ביחד? תחשבי זה יכול להיות נחמד! |
| Originally posted by TinkerbeL מה אני עשיתי ? אלונה, אולי נשלוט עליהם ביחד? תחשבי זה יכול להיות נחמד! |
Originally posted by HyPeRSoNiC עבדים ל-2 שליטות........ רגע....... דווקא נשמע מעניין .... |