TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לא מומלץ לבעלי לב חלש
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by arik פשוט לא אנושי לא הכל אנחנו צרכים לדעת !!! |
יייואאאווו.... אני בכלל לא מתכוונת להסתכל על התמונות האלה... ראיתי רק איזה התחלה של תמונה.. ראש קירח כזה ועינים., נבהלתי ולא רוצה להמשיך..
אני אוותר על התענוג..

אריק לא מסוגל אפילו לראות מחט שנכנסת לוריד (עירויויויוי) ... ומורן,
?מי אתה שתעיר למישהו פה על נהיגה זהירה
| Originally posted by oDrori אריק לא מסוגל אפילו לראות מחט שנכנסת לוריד (עירויויויוי) ... ומורן, ?מי אתה שתעיר למישהו פה על נהיגה זהירה |
זה בסדר אם ככה, חלקנו זהירים מהתנגשויות והתהפכויות, חלקנו מתרכזים בזהירות מפני שוטרים ומצלמות...?
| Originally posted by luckystrike רק צילמו אותי לפני חצי שנה בכביש גהה על מהירות אבל נראה לי זה לא צילם טוב כי עדיין לא הגיע הדו"ח הבייתה |
| Originally posted by oDrori זה בסדר אם ככה, חלקנו זהירים מהתנגשויות והתהפכויות, חלקנו מתרכזים בזהירות מפני שוטרים ומצלמות...? |
| Originally posted by luckystrike גם לא הנתגשתי והתהפכתי ! |
| Originally posted by oDrori ...לא נשרפים בהכרח כל פעם שמשחקים באש |
| Originally posted by luckystrike ותסביר לי מתי שיחקתי באש על הכביש ? |
וואי עכשיו חשבתי על משהו...
כתוב שם הרי שהיא עברה 40 ניתוחים...
היא אשכרה זיינה את מייקל ג'קסון!!!!!
למה הוא עבר איזה 280 ניתוחים ועדיין נראה יותר גרוע!!!!!!!
| Originally posted by Hell_Copter וואי עכשיו חשבתי על משהו... כתוב שם הרי שהיא עברה 40 ניתוחים... היא אשכרה זיינה את מייקל ג'קסון!!!!! למה הוא עבר איזה 280 ניתוחים ועדיין נראה יותר גרוע!!!!!!! |
| Originally posted by Hell_Copter וואי עכשיו חשבתי על משהו... כתוב שם הרי שהיא עברה 40 ניתוחים... היא אשכרה זיינה את מייקל ג'קסון!!!!! למה הוא עבר איזה 280 ניתוחים ועדיין נראה יותר גרוע!!!!!!! |
רועי אתה נהיה חולני מרגע לדודלי