TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חברה בצבא
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike דווקא שאתה בצבא אתה מחפש חברה - שבעסה וקשה ומה לעשות כמו שאילן אמר יש דיכאונות לעיתים קרובות בצבא ואתה רוצה להיות עם החברה ... בטירונות הייתה לי חברה - אילן אני לא יודע אם אתה זוכר אבל זוכר שבטירונות היו לי כריות חימום כאלה מגניבות שתמיד הלכתי לישון איתם ? קיצר זאת היא קנתה לי אותם ... אתם יודעים איזה כייף זה בטירונות להיות בשק שינה אחרי שכולם הלכו לישון ולשמוע - את כל הפוצימוצי "אני מתגעגעת" "אני מתה שתחזור" וכל זה ... תחשבו שיש בזה גם יתרונות - אתה חוזר הבייתה אחרי שאתה מתגעגע אלייה אש פלוס אתה חרמן בטרוף ולא משנה מה תגידו סקס הרבה יותר טוב עם מישהוא שמרגישים אליו משהוא ... קיצר אני מסכים עם אילן ... זה אינבדואלי לכל אחד זה אפשרי ... |
ברור שזה אפשרי.....אבל לדעתי אם אתה בקושי חזור זה ממש קשה שעדיף להיות בקשר שדורש פחות התחייבויות
| Originally posted by MoSH_MaN ברור שזה אפשרי.....אבל לדעתי אם אתה בקושי חזור זה ממש קשה שעדיף להיות בקשר שדורש פחות התחייבויות |
| Originally posted by KosmiK-G8 בוינה יא מעאפן זה לא חברה שלך הביאה לך תשקיות חימום זה אני אחרי הלילה הראשון שבילינו בשק שינה שלך מה אתה כבר לא זוכר..??? נפגעתי.... |

| Originally posted by luckystrike *agree* אל תזיינו את השכל זה כזה בולשיט ... כל אחד פה משחק אותה כאילו הוא לפחות שנתיים בצבא היחידי שתותח ואמר בדיוק מה שאני חושב זה אילן ! (קוסמיק גייט) ואני מוסיף - אתם לא יודעים על מה אתם מדברים נכון יזיזות זה נחמד בצבא ואפילו נוח לפעמים אבל אפילו שיש לך מישהיא שאתה בקטע איתה אתה מחפש יותר מזה ומשהוא רציני ... דווקא שאתה בצבא אתה מחפש חברה - שבעסה וקשה ומה לעשות כמו שאילן אמר יש דיכאונות לעיתים קרובות בצבא ואתה רוצה להיות עם החברה ... בטירונות הייתה לי חברה - אילן אני לא יודע אם אתה זוכר אבל זוכר שבטירונות היו לי כריות חימום כאלה מגניבות שתמיד הלכתי לישון איתם ? קיצר זאת היא קנתה לי אותם ... אתם יודעים איזה כייף זה בטירונות להיות בשק שינה אחרי שכולם הלכו לישון ולשמוע - את כל הפוצימוצי "אני מתגעגעת" "אני מתה שתחזור" וכל זה ... תחשבו שיש בזה גם יתרונות - אתה חוזר הבייתה אחרי שאתה מתגעגע אלייה אש פלוס אתה חרמן בטרוף ולא משנה מה תגידו סקס הרבה יותר טוב עם מישהוא שמרגישים אליו משהוא ... קיצר אני מסכים עם אילן ... זה אינבדואלי לכל אחד זה אפשרי ... |