TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תאונה
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אבל הוא קרא לך דפוק ולא טמבל... |
| Originally posted by Sniper באמת באסה שאני לא יבוא היום:\ |
| Originally posted by Hell_Copter בקצב הזה אף אחד לא בא היום.... אתם כולכם פלצנים וקרציות!!!! מורן עושה לי עזוב בוא נדחה את זה כבר למחר... אז אני עושה לו לא!! היום נוסעים... אפילו אם זה ב 9 ... משעמם תחת!! |
| Originally posted by Hell_Copter בקצב הזה אף אחד לא בא היום.... אתם כולכם פלצנים וקרציות!!!! מורן עושה לי עזוב בוא נדחה את זה כבר למחר... אז אני עושה לו לא!! היום נוסעים... אפילו אם זה ב 9 ... משעמם תחת!! |
בונא איזה דבר מפחיד...
העיקר שאתה נושם 
העיקר שאני חיי
סתם תודה לאל
אני מתכוון לעשות קצת הצגות עכשיו לא ללכת לביצפר
ניראה אולי נוציא קצת כסף מהביטוח
וואי אלעד איזה לא נעים העיקר אתה בסדר
קיצר תרגיש טוב אח שלו ולכולם תיזהרו על הכביש.
ואורן אתה באמת אידיוט
וואי מיסכן אורן איך אתם מתנפלים עליו!
בסך הכל אמר את הדעה שלו
ואורן אם באמת תשאיר את החיים שלך לגורל ולא תשים חגורה ותגזים על הכביש שנינו יודעים מה הגורל יכין לך
(הנה אמרתי לו את מה שאתם רציתם להגיד לו אבל בלי קללות)

| Originally posted by TinkerbeL וואי מיסכן אורן איך אתם מתנפלים עליו! בסך הכל אמר את הדעה שלו ואורן אם באמת תשאיר את החיים שלך לגורל ולא תשים חגורה ותגזים על הכביש שנינו יודעים מה הגורל יכין לך (הנה אמרתי לו את מה שאתם רציתם להגיד לו אבל בלי קללות) |
| Originally posted by NaOren אבל לא זה בסדר כולם פה על הזין שלי אז זה לא כזה מעניין אותי מה הם רשמו.. :-) |
| Originally posted by arik לא יפה להגיד לבנות המועטות של הפורמ שהם על הזין שלך אחי |

| Originally posted by Hell_Copter אלעד.. אני לא מדבר עליך... אני מדבר על חן וכו... |
מה אני יכול לחדש פה כבר
חחחחחחח
:אורן אתה דפוק בראש תאמין לי, ואלעד גם אתה לא הכי פסדר!
מה זה לא שם בדרך כלל חגורה!?
לי יש גם ניסיון עם מים על הכביש
חחחח
עברנו את זה
שימו חגורה!
אורן אתה מטיל אשמה על "אחרים"
חוסר אחריות!!!:
| Originally posted by NaOren :-) איך קוראים לך? |
| Originally posted by TinkerbeL טלי |
קיצררר כאבי צוואר אין לי אבל עכשיו התחיל הגב...
סעממק
קיצררר לקחתי תאוטו למוסך החליפו לי תג'אנט ותצמיג ואזז עשו לי איזון גלגלים ואמרו לי שהתאונה הזאת קראה רק ביגלל שההגה שלי היה קצת חופשי
וגם ביגלל שניכנסתי במהירות למעגל תנועה..:]]
בא לי איזה פוסט רציני עכשיו,
אז אורן,
לא יודע אם אני זוכר נכון אבל נראה לי אתה אמרת פעם שאתה מאמין באלוהים?
נגיד שכן אם אתה מדבר על גורל...
לא שאני מאמין בגורל.
אני מאמין באלוהים ובוא אני אגיד לך מה אני חושב על זה
אם תראה לאלוהים שאתה מעוניין לשמור על החיים שלך,
זתומרת תשים חגורה, לא תשתה לפני שתנהג, ולא תכנס בחיים לאוטו של מישהו ששתה
אז זה מן סימן לאלוהים להראות כמה אתה רוצה לחיות, וככה אולי תקבל תמורה על זה...
חוץ מזה שחגורה פשוט תציל את החיים שלך
יכול להיות הגורל שלך יתכנן לך תאונה, אבל לא יתכנן לך שתמות, וזה שתוריד תחגורה הזאתי, חס וחלילה...
| Originally posted by DjChook לך להזדיין אף אחד לא רשם פה שהוא בא אז מה אתה רוצה ממני ? |
| Originally posted by TinkerbeL וואי מיסכן אורן איך אתם מתנפלים עליו! בסך הכל אמר את הדעה שלו ואורן אם באמת תשאיר את החיים שלך לגורל ולא תשים חגורה ותגזים על הכביש שנינו יודעים מה הגורל יכין לך (הנה אמרתי לו את מה שאתם רציתם להגיד לו אבל בלי קללות) |

| Originally posted by Flotser בא לי איזה פוסט רציני עכשיו, אז אורן, לא יודע אם אני זוכר נכון אבל נראה לי אתה אמרת פעם שאתה מאמין באלוהים? נגיד שכן אם אתה מדבר על גורל... לא שאני מאמין בגורל. אני מאמין באלוהים ובוא אני אגיד לך מה אני חושב על זה אם תראה לאלוהים שאתה מעוניין לשמור על החיים שלך, זתומרת תשים חגורה, לא תשתה לפני שתנהג, ולא תכנס בחיים לאוטו של מישהו ששתה אז זה מן סימן לאלוהים להראות כמה אתה רוצה לחיות, וככה אולי תקבל תמורה על זה... חוץ מזה שחגורה פשוט תציל את החיים שלך יכול להיות הגורל שלך יתכנן לך תאונה, אבל לא יתכנן לך שתמות, וזה שתוריד תחגורה הזאתי, חס וחלילה... |
| Originally posted by luckystrike ובסוף באיזה אחת וחצי אני עודד ורועי עשינו מבחן קלאסיקות שכמובן שרועי הגיע מקום אחרון כרגיל ועודד אפילו אתה הפתעת אותי בכמה דברים שלא ידעת ! למרות שלא היה חוכמה כי זה היה הדיסקים שלי |
| Originally posted by luckystrike רועי יא חמור העיקר בסוף באתי ! בואנ'ה נראה לי אני היחיד שעוד לא הבריז פה ! היה אחלה ובסוף באיזה אחת וחצי אני עודד ורועי עשינו מבחן קלאסיקות שכמובן שרועי הגיע מקום אחרון כרגיל ועודד אפילו אתה הפתעת אותי בכמה דברים שלא ידעת ! למרות שלא היה חוכמה כי זה היה הדיסקים שלי |

| Originally posted by oDrori ראסמי בזיון מבחינתי... דווקא היו כאלה שהורדתי בזמנו ונפטרתי מהם די מהר (אני די סקפטי לאליבי למשל). אבל היו כאלה שמזה נטשתי... תרואה למה אני צריך שתכנס כבר לאייסי! |
| Originally posted by Hell_Copter וכל הפגישות של המשולש המקראי אתה אני ועודד... אלה הכי פצצה!!! |

| Originally posted by luckystrike ראסמי מוש לא יודע למה אבל קרעת אותי מצחוק אתמול ... |