TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מזל טוב לרועי ! רישיון לבד !
Pages (2): « 1 [2]
יא בנזונה תגיד לי מתי אתם הולכים!!!
מורן מה תה עושה בבית
בוא לכיפה@!!!@#$@
בואנה אני בפורום כמעט שנתיים
האמת שיותר כי היה לי חשבון אחר פעם שנעלמה לי הסיסמא
אבל מי סופר
| quote: |
| Originally posted by Scorchio חודש ו17 יום אני מבקש... בואנה אני קורא כאן פוסטים של כאלה שאין להם רישיון אני נקרע מצחוק איזה כבר שכבר עברתי את כל זה |
| Originally posted by Scorchio יא בנזונה תגיד לי מתי אתם הולכים!!! מורן מה תה עושה בבית בוא לכיפה@!!!@#$@ |
| Originally posted by luckystrike יא אללה אני צח ורועי הורדנו לפני איזה שעה אחוש כיפה ! חבל שהם כאלה קמצנים על הבשר ... בקושי שבעתי ... |
אני הולכת להיכשל מחר!
יש מחר גשמים ולי יש טסט
ואני גם לחוצה בטירוף בקיצר
מחר כולם מנחמים אותי

דווקא טסט בגשם יותר טוב
כי ככה הוא לא יכול לשים לב לדברים שטותיים כימו למשל נגיד חצית קו הפרדה יכול להיות שהוא לא ישים לב אז אולי זה לטובה.
מזל טוב אחי
שים חגורות!! 
| Originally posted by TinkerbeL אני הולכת להיכשל מחר! יש מחר גשמים ולי יש טסט ואני גם לחוצה בטירוף בקיצר מחר כולם מנחמים אותי |
| Originally posted by Scorchio דווקא טסט בגשם יותר טוב כי ככה הוא לא יכול לשים לב לדברים שטותיים כימו למשל נגיד חצית קו הפרדה יכול להיות שהוא לא ישים לב אז אולי זה לטובה. |
| Originally posted by TinkerbeL אני הולכת להיכשל מחר! יש מחר גשמים ולי יש טסט ואני גם לחוצה בטירוף בקיצר מחר כולם מנחמים אותי |

| Originally posted by luckystrike שיטה שמורידה את הלחץ - תדמייני את הטסטר ערום ! יהיה לך הרבה יותר קל - כל פעם שתילחצי תחשבי לעצמך - למה הוא בא ערום לטסטים ?!?!? לא יודע למה אבל באמא שלי זה עובד ... תדמייני אותו ערום ותראי איך זה יצחיק אותך והלחץ יתפוגג ! ואני לא מוזר ! |

| Originally posted by Hell_Copter בואנה אחי אתה חתיכת בנאדם מוזר... חוץ מזה אם היא תדמיין את זה אז היא תחשוב... למה הוא בא ערום לטסטים?! שיט הוא מתכוון אולי לאנוס אותי ואז היא תלחץ עוד יותר... בנות ![]() טלי... פשוט תחשבי על זה שאין איתך אף אחד באוטו... ותסתכלי הרבה למראות!!! |
| Originally posted by luckystrike ואני מוזר ! |
| Originally posted by Hell_Copter כן אחי... ראיתי איזה דוחף אתה!!! איך נכנסת ככה לחתימה של פלוצר... |
| Originally posted by luckystrike היי היי זה בהתאם לתקנות ולסמכותי ! |

כמו שאמרתי לכם:
נכשלתי!
היה לי טסטר מניאק! הוא סתם הכשיל אותי ואת זאת שניגשה איתי

מהההההההההההההה שכחתי להגיד לך מזל-טוב, אני לא יסלח לעצמי
טוב אז שיהיה לך הרבה מזל טוב ותזכור
ששותים לא נוהגים
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK מהההההההההההההה שכחתי להגיד לך מזל-טוב, אני לא יסלח לעצמי טוב אז שיהיה לך הרבה מזל טוב ותזכור ששותים לא נוהגים |

| Originally posted by Hell_Copter אני יזכור את זה אח שלי!! ![]() העיקר אתה תזכור את זה.... ![]() וטלי... מצטער לשמוע שנכשלת נקווה שתעברי טסט הבא ושתהיי בעניינים... טסט ראשון זה מזל יש טסטרים רק רואים טסט ראשון ישר מכשילים... נראה ממה את עשויה טסט הבא... בהצלחה!! |
| Originally posted by TinkerbeL כמו שאמרתי לכם: נכשלתי! היה לי טסטר מניאק! הוא סתם הכשיל אותי ואת זאת שניגשה איתי |
וימצחיקים,
החתימה שלי זה לא הבית של עודד, !!!
אז שלום שלום לכם!!!!!!
שאאאאאלום שלום שלום!!!!!!

ואלה אחי ?
דווקא אני הייתי הראשון מהחברים שלי שעבר ראשון
ואז פתאום עברו עוד חמישה חבר'ה מהחברים הקרובים שלי ראשון
אני הייתי האחרון מתוך 5 שעבר טסט ראשון..
כנראה שהשארתי נאחס לבאים אחרי כי מאז
רק רביעי הולך 
| Originally posted by TinkerbeL כמו שאמרתי לכם: נכשלתי! היה לי טסטר מניאק! הוא סתם הכשיל אותי ואת זאת שניגשה איתי |

| Originally posted by GLoBaL-MUZiK אחי אין לך מה לדאוג אני לא יעלה על הכביש בזמן הקרוב, ואתה זה שמשתכר במסיבות יביזון |