TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אירופיים לא רוקדים!!!
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אז למה לך לראות? |

המממ.. טרד מעניין
דוגרי אפעם לא ראיתי אותם "לא רוקדים" למרות שראיתי את הווידיאו של טראנס אנרגי
אולי זה פשוט כי אצלינו פשוט משתגעים (מינסיון) למשל במסיבה אין כאילו אם יש מוסיקה טובה ואווירה אחלה אני חייב להתרוקן, לקפוץ, להשתגע.. משהו!!
ובכלל אם הייתי בטראנס אנרגי אז הייתי יוצא כולי נותף מים!!!
לא מבין מה נסגר עם האנשים האלו
אולי אנחנו צריכים ללמד אותם, מה'תם אומרים?

| Originally posted by TinkerbeL כדי לראות הומואים ![]() האמת היא שיש לי אחות קצת מטורפת בת 6 וחצי שעמדה מול הטלויזה ורקדה |
| Originally posted by Hell_Copter כבר בגיל הזה היא מתעניינת בהומואים?! מוזר... הנוער של העתיד... |
| Originally posted by Hell_Copter מוזר... הנוער של היום\העתיד... |
| Originally posted by Rising חחח רועי בא לך לרדת מהמשפט הזה ... זה למה יש לך 8374398795436080 הודעות. |
| Originally posted by Rising חחח רועי בא לך לרדת מהמשפט הזה ... זה למה יש לך 8374398795436080 הודעות. |
)
| Originally posted by TinkerbeL כדי לראות הומואים ![]() |
| Originally posted by MoSH_MaN מילא מורן יגיד את זה אבל רועי אתה הנוער של היום! |
לא יודע אם האירופאים לא יודעים לרקוד כי אף פעם לא ראיתי סרטים של מסיבות בחול אני רק יודע שבישראל אנשים יודעים להנות ובגדול
נגיד אתמול במסיבה אז היה בהתחלה מוזיקה שחורה אנשים השכרה קפצו השתגעו אחרי זה היה אלטרנטיבי וגם הרבה יותר אנשים ואז שהיה פרוגרסיבבבב
כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הישתגעוווווווו
| Originally posted by Tarantula אבל אם כבר אז הומאים רואים בהכי גאים שיש@#$@%$ ייאאממיי... |
| Originally posted by TinkerbeL הכי גאים שיש זה סיפור ניפרד כל הומו שם הוא אגדה במיוחד בריאן וג'סטין ואמט ו...... כולם! |
| Originally posted by Sniper סידרה בת זונההה אני מת עלייה |
| Originally posted by Sniper סידרה בת זונההה אני מת עלייה |
| Originally posted by Hell_Copter אמרתי שאני לא מוזר?! כל אחד מוזר... בדרכו הייחודית שלו... |
| Originally posted by MoSH_MaN נו זה בדיוק הנקודה!!! אתה אומר לאנשים שהם מוזרים שאתה בעצמך מוזר... כאילו WTF לקרוא למישהו שמן שאתה שמן....... |
| Originally posted by clubber@work ועכשיו תורי לשאול אתה רוצה לספר לנו משהו? |
| Originally posted by TinkerbeL גם אתה רואה אותה בגלל ההומואים השווים? |
| Originally posted by MoSH_MaN אתה אומר לאנשים שהם מוזרים שאתה בעצמך מוזר... כאילו WTF לקרוא למישהו שמן שאתה שמן....... |
| Originally posted by Hell_Copter גם אתה מוזר אז אסור לקרוא לך מוזר? |
| Originally posted by MoSH_MaN מותר אבל לא כל שנייה לעשות הכללות ולקרוא לכולם מוזרים שאתה מוזר כל הקטע הזה מוזר |
| Originally posted by Hell_Copter אויש שתוק כבר... מנסה לשחק אותה... כל אחד מוזר וזהו זכותי לציין עובדה שהנוער של היום מוזר (מה עובר עליי?!?!) |
| Originally posted by clubber@work אחרי השיחה הזאת ביניכם אני מסכים הנוער של היום מוזר מאוד |