TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רק רציתי לשתף אתכם...
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Flotser ונגיד שכתבתי את זה אתמול: יום האישה שמח!!! |
| Originally posted by Vman אני באמת כל הום במחילה יש לי לימודים מכללה עבודה באלאגנים וברור שיש יותר שמועות שרוברט חרא אתה שוכח איפה אתה גר ?????????? ישראל כאילו!!!!!!!!!!! בן אדם יעדיף להוריד לעצמו רגל לפני שהוא יפרגן!! |
| Originally posted by Hell_Copter חג שמח גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Originally posted by clubber@work אווווווווווו עוד פעם אתה עושה בלאגנים? ולמה לא שומעים ברדיו "על המוזיקה אודי חמודי חכים" אה??? אתה לא רציני בכלל ומה נסגר עם ההפקות שלך? |
קודם כל מצטער שנעלמתי הרבה זמן אתם יודעים צבא וכו' ועכשיו לעניין
רוברט גיטלמן הוא מפיק מוכשר והוא ללא ספק אחד מהיחידים שאני מעריך בארץ
ואני אחושרמוטה מסכים עם כל מילה שוי מאן כתב (סליחה שאני לא יודע איך קוראים לך...) ולגבי האישיות שלו אני בטוח שאף אחד פה (אני לפחות מקווה...) לא הולך לצאת איתו להתחתן להעביר איתו את שארית חייו וסביר להניח שגם לו להיות חבר הנפש שלו אז למי אכפת מהאישיות שלו.???
ולמקרה שאתם עדיין רוצים להעביר בקורת נביא לכם דוגמא והמבין יבין...
את מי תעדיפו לזיין
בלונדינית גבוהה עם חזה שופע וגוף סקסי בטירוף אבל טפשה כמו נעל..?
או את דליה איציק..? (בהנחה שהיא באמת חכמה אבל הבנתם תנקודה...) וזהו... עד סוף השבוע דרך אגב אני פה....
ומורן אם אתה קורא את זה תהיה בקשר יא מניאק...
ספיקינג אוף גיטלמן...
יום שישי הוא מתקלט בקאטבלו... וכנראה אני יהיה שם
היום היה בבית ספר שלי דניאל פארקש שהוא די ג'יי שגם מתקלט בבי יו למי שלא מכיר ודיבר איתי קצת
והוא גם הרים אליי טלפון ואנחנו נפגשים ב 8 ככה...
הוא אמר לי הם הרימו את הקאטבלו מחדש...
לא אותו מקום מסריח שהיה אז... הפעם זה איכותי מבחינת מוזיקה וקהל והכל...
יכול להיות שאני יתחיל לייחצן לשם אבל לא סגור על זה
נשב היום נדבר איתו ונראה מה נסגר
בלי כל קשר... הוא אמר לי לבוא עם חברים שלי יום שישי לשם לבדוק באמת מה הרמה החדשה של המקום והקהל והכל
הוא דואג לנו לכניסה והכל... אז למה לא
באותה הזדמנות נבדוק איך גיטלמן מתקלט כי כבר לא יוצא לי לשמוע בלילה 99 
| Originally posted by Hell_Copter ספיקינג אוף גיטלמן... יום שישי הוא מתקלט בקאטבלו... וכנראה אני יהיה שם היום היה בבית ספר שלי דניאל פארקש שהוא די ג'יי שגם מתקלט בבי יו למי שלא מכיר ודיבר איתי קצת והוא גם הרים אליי טלפון ואנחנו נפגשים ב 8 ככה... הוא אמר לי הם הרימו את הקאטבלו מחדש... לא אותו מקום מסריח שהיה אז... הפעם זה איכותי מבחינת מוזיקה וקהל והכל... יכול להיות שאני יתחיל לייחצן לשם אבל לא סגור על זה נשב היום נדבר איתו ונראה מה נסגר בלי כל קשר... הוא אמר לי לבוא עם חברים שלי יום שישי לשם לבדוק באמת מה הרמה החדשה של המקום והקהל והכל הוא דואג לנו לכניסה והכל... אז למה לא באותה הזדמנות נבדוק איך גיטלמן מתקלט כי כבר לא יוצא לי לשמוע בלילה 99 |
| Originally posted by nimrod levi תשמע הקאט בלו לא נראה לי יוכל להיות מקום על רמה... כי זה לילדים קטנים אז למי תייחצן שם? תאמין לי שבמסיבות כאלה אי אפשר לעשות סלקציה כי זה לא שווה מבחינת כסף אז הקהל יהיה חרא כמו תמיד... מוזיקה אפשר לשנות אבל המקום תמיד ישאר מסריח... |
אני זוכר תימים שהקאט בלו היה טובב
לפני שנתיים ככה
היו שם אחלה מסיבותת חבל על הזמןןןן
עד שכל הגועל נפש גילו תמקום הזה
והתחילו להגיע בכמויות וניהיה ממש מגעיל..:\\\
| Originally posted by Sniper אני זוכר תימים שהקאט בלו היה טובב לפני שנתיים ככה היו שם אחלה מסיבותת חבל על הזמןןןן עד שכל הגועל נפש גילו תמקום הזה והתחילו להגיע בכמויות וניהיה ממש מגעיל..:\\\ |
| Originally posted by nimrod levi תשמע הקאט בלו לא נראה לי יוכל להיות מקום על רמה... כי זה לילדים קטנים אז למי תייחצן שם? תאמין לי שבמסיבות כאלה אי אפשר לעשות סלקציה כי זה לא שווה מבחינת כסף אז הקהל יהיה חרא כמו תמיד... מוזיקה אפשר לשנות אבל המקום תמיד ישאר מסריח... |
גם אני זוכר את הקאט בלו לפני שנים
אני זוכר הייתי במסיבה שם ב
9.9.99
זה היה משעשע 
מקום נחמד סך הכל, באמת בזמן האחרון מגעיל שם
תגידו לי מישהו הולך לסטודיו בפורים ?
הממ שמעתי את גיטלמן היום בלילה (או אתמול איך שתקראו לזה) בביו והוא הביא אחלה מוזיקה..
שם את השירים שארמין שם בימים אלה כגון:
Aly & Fila - Eyes of Horus (Ronski Speed Mix)
York - The Awakening (Hiver & Hammer Remix)
ומה יש בסטודיו בפורים? (לא שאני הולך)
בעצם תרשמו על זה בט'רד של המסיבות!!!
אני יכול להיות מוד טוב האא? 
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לך לך לקאטבלו
מה אתה מצפה בכלל?
תהיה מוצף בצוציקים מחטיבות ביניים מה אתה גנוב?!
ועוד לייחצן לשם מה אתה מושפל
בחיית אל תגזים.
| Originally posted by Scorchio חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך לך לקאטבלו מה אתה מצפה בכלל? תהיה מוצף בצוציקים מחטיבות ביניים מה אתה גנוב?! ועוד לייחצן לשם מה אתה מושפל בחיית אל תגזים. |
אין לי מה לכתוב במיוחד
תשאל את אלון
DIVX MASTER
לא שהוא נכנס לפה הרבה
אבל הוא יודע הרבה על מסיבות בתא
| Originally posted by Scorchio חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך לך לקאטבלו מה אתה מצפה בכלל? תהיה מוצף בצוציקים מחטיבות ביניים מה אתה גנוב?! ועוד לייחצן לשם מה אתה מושפל בחיית אל תגזים. |
טוב האמת צודק...
אבל אני במקומך לא הייתי בונה על זה יותר מידי
| Originally posted by Scorchio טוב האמת צודק... אבל אני במקומך לא הייתי בונה על זה יותר מידי |