TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אתם יודעים מה אני שונא
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
הראשון זה אח של ניר גולדשלאגר
ילד מכוער להפליא
בא אליי באיזה מסיבה ועושה לי אני רוצה לצלם אותך
מוזר... הנוער של היום
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter הראשון זה אח של ניר גולדשלאגר ילד מכוער להפליא בא אליי באיזה מסיבה ועושה לי אני רוצה לצלם אותך מוזר... הנוער של היום |
| Originally posted by YuVaL חחחחחחחחח יזקן מנייק.. אלו מה שנקראים כיום "סטייליסטים" ואם אפשר גם "פוקימונים" או משו כזה... קיצר .. צריך להרוג אותם |
| Originally posted by Hell_Copter 1. הם הומואים ותו לא 2. למה קראת לי בדיוק זקן מנייאק?!?! |
| Originally posted by YuVaL כי אתה מעצבן אותי עם המשפט שך... |
| Originally posted by Hell_Copter מוזר... הנוער של היום |
עוד טרד שרועי ויובל הופכים לשכונה...
סתם נו באמת
?

| Originally posted by Rising עוד טרד שרועי ויובל הופכים לשכונה... סתם נו באמת ? |
| Originally posted by YuVaL חחחח כמו שעודד Once Said.. Screw U Hipi! |
| Originally posted by Hell_Copter אני אמרתי את זה!!! סקריו יו חיפי!! |
יובל כשתגדל יותר אתה תראה שתתחבר יותר לאנשים ה"סטייליסטים" האלה
אחרי הכל חלק נכבד מהקהל שמקשיב למוזיקה שאנחנו מקשיבים הם כאלה מה לעשות 
| Originally posted by Trance man יובל כשתגדל יותר אתה תראה שתתחבר יותר לאנשים ה"סטייליסטים" האלה ![]() אחרי הכל חלק נכבד מהקהל שמקשיב למוזיקה שאנחנו מקשיבים הם כאלה מה לעשות |
| Originally posted by Trance man יובל כשתגדל יותר אתה תראה שתתחבר יותר לאנשים ה"סטייליסטים" האלה ![]() אחרי הכל חלק נכבד מהקהל שמקשיב למוזיקה שאנחנו מקשיבים הם כאלה מה לעשות |
| Originally posted by YuVaL ואני אמור להיות שמח שזה ככה? לא חושב אחי... אני אישית לא יתחבר אליהם לא יודע.. פשוט לא... לא שיש לי משהו נגדם או משהו.. פשוט לא מתחבר אחי.. מה לעשות Life Will Go ON!... |

הרררר הרסתם לי תטרד
זונות
חכו אני יזיין אותכם
| Originally posted by Trance man ובקשר לצפוניות...הן ליגה אין מה להגיד..למרות שחלקן סנוביות זונות.. |
| Originally posted by Trance man תקרא שוב מה שאמרתי! כשתגדל!!!!!1 ![]() ובקשר לצפוניות...הן ליגה אין מה להגיד..למרות שחלקן סנוביות זונות.. |
| Originally posted by YuVaL חחחחחחח טוב אחי אני יחכה שאני יגדל ואז נעשה באמפ לטרד |
| Originally posted by clubber@work עזוב אותך גדילות אחי! תמצא לך איזה אחת מושקעת עכשיו ותשקיע בה ואז תהיה מסודר (הצעה שלי תשקיע בכמה) ואז לא תהיה מעפן כמונו שחולמים עליהן... סטיליסטיות זה הדבר חוץ מאולי פריקיות - כי הם נותנות |
| Originally posted by YuVaL Takes The Tip And Puts It In His Back Pocket |
נוםשום ימעפן..
קלאבר הביא אחלה טיפ..יובל תקשיב לו!
תתחיל לרכוש נסיון בגיל צעיר זה הכי בריא!
אל תשים זין על אף אחת..תציע חברות לבנות ותביא אותן לביתך ותשמיע להן תקליטים (יש לך פטיפונים לא?)
ואז תתחיל לחרמן אותן................................
| Originally posted by Trance man תציע חברות לבנות ................................ |

| Originally posted by DjNumShum Take it and put it up u'r ass אם כאלה טיפים עוד תגרום לשמוליק תייר לצאת לפנסיה סתם באננה איזה טיפ מעפן מה זה תשקיע בכמה מה זה מניות בבורסה\ תמצא כמה מזדיינות ושמור על קשר זה הכל |
| Originally posted by clubber@work מזדיינות זה חוכמה להשיג חברה שנראית טוב ומתלבשת יפב וחמודה כן קשה להשיג ומה זה להשקיע? לא בדיוק כמו בבורסה - אלא אם אתה בכיתה יא' אל תשים על השכבה שלך אלא לך ישר לשכבה או שתיים מתחתיך תכיר שם את הבנות ידידות וכאלה ואז יהיה לך יותר קל למצוא מישהי כשתהיה ביב' ובצבא כי בד"כ בנות ביא' יב' כבר מחוברות עם חיילים... ומזדיינות זה כבר משהו אחר... |
| Originally posted by clubber@work מזדיינות זה חוכמה להשיג חברה שנראית טוב ומתלבשת יפב וחמודה כן קשה להשיג ומה זה להשקיע? לא בדיוק כמו בבורסה - אלא אם אתה בכיתה יא' אל תשים על השכבה שלך אלא לך ישר לשכבה או שתיים מתחתיך תכיר שם את הבנות ידידות וכאלה ואז יהיה לך יותר קל למצוא מישהי כשתהיה ביב' ובצבא כי בד"כ בנות ביא' יב' כבר מחוברות עם חיילים... ומזדיינות זה כבר משהו אחר... |