TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה מלחמה!!!
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »
| quote: |
| Originally posted by TranceGiant read my lips: lo tiye milhama |
| Originally posted by NyKoN ורועי לא נראה לי שאתם צריכים לדאוג אם תהיה מלחמה ויש לכם מקום מוזמן שם זה "ה"זמן להוציא אתכם לטיול כי זה המקום האחרון שהמלחמה תגיע אליו אם בכלל |
מתחילה המלחמה ישר אני עולה לגג... הטילים נראים כמו מופע של זיקוקי דינור שיא הכיף לראות את זה 
| Originally posted by Hell_Copter אם יש לנו מקום מוזמן בתימנע?! יענו במאהלים מסכנים?! תהיה רציני... זאת הנפילה של הטיול |
| Originally posted by NyKoN מה אוהלים? חחחחח איפה זה תימנע??? |
| Originally posted by Hell_Copter הם חארות!! דפקו אותנו שני לילות לישון באוהלים מזדיינים ואין לי מושג איפה זה תימנע בטח התיישבות תימנית ליד אילת |
| Originally posted by NyKoN יענו אתם לא תתקלחו כל הטיול??? :/ מסכנים תקעו אותכם בחור עדיף לך כבר שידחו לך את זה לקיץ או משהו לא יודע |

| Originally posted by Hell_Copter אני מאמין שנתקלח אחי... חוץ מזה הקיץ כבר פה ![]() אתמול הסתובבתי בגופיה כל הלילה והיה לי חם !!!! וגם אם זה יהיה באמצע הקיץ זה עדיין יהיה בתימנע הזה ננסה לארגן איזה מרד ושלפחות לילה אחד יהיה באיזה מלון או אכסניה... |
| Originally posted by Hell_Copter אני מאמין שנתקלח אחי... חוץ מזה הקיץ כבר פה ![]() אתמול הסתובבתי בגופיה כל הלילה והיה לי חם !!!! וגם אם זה יהיה באמצע הקיץ זה עדיין יהיה בתימנע הזה ננסה לארגן איזה מרד ושלפחות לילה אחד יהיה באיזה מלון או אכסניה... |
| Originally posted by NyKoN אפשר לעשות את מה שרוצים אבל זה בטח יקח לכם עוד לילה מהטיול |
| Originally posted by Hell_Copter לא הבנתי את המשפט הזה... הטיול גם ככה רק 3 ימים יענו 2 לילות!! |
| Originally posted by Sniper אם יהיה טיול אנחנו באיזה אכסניה מול הקניון..:] ניראה לי מיראג' משו כזה בקטנה ניראה אם יהיה טיול |
| Originally posted by NyKoN אז במקום שתשנו באוהל 2 לילות אז תשנו לילה אחד באכסניה והטיול שלכם יהיה יומיים במקום שלושה |
| Originally posted by clubber@work אחי אם זה מה שהיה לנו - זאת לא אכסניה אלא מלון - ודי טוב רק שהוא רחוק מהים ומהקניון - מול הים - הוא נמצא במרכז העיר ליד הקניונים הישנים - אבל אחלה מקום - זה גם היה הטיול הכי ליגה כל הזמן צחוקים |
טוב לאלו מכם שעדיין לא יודעים...
ברד אדום הופעל
מה שאומר שתיפתח מלחמה בקרוב עד בקרוב מאוד...
48 - 72 hours
unless saddam goes to exile...
| Originally posted by Gil Shwarts טוב לאלו מכם שעדיין לא יודעים... ברד אדום הופעל מה שאומר שתיפתח מלחמה בקרוב עד בקרוב מאוד... |
ברד אדום זו הכוננות הכי גבוהה של ישראל למלחמה
מבחינת האזרחים אין הרבה משמעויות חוץ מלסיים הצטיידות ולאטום חדרים
מבחינת חיילים זה אומר
הקפצות, עוצר יציאות וכדומה...
למה אתה לא שמעת...
במידה ואתה אזרח, אתה לא אמור לשמוע
במידה ואתה חייל, זה תלוי באיזו יחידה אתה נמצא, מה העבר הצבאי שלך וכו'...
ובמיוחד, רמת הסיווג הבטחוני שלך
לי לדוגמא יש סיווג בטחוני של סודי ביותר
אז אני מקבל מידע קצת אחרי שקצין המודיעין ביחידה שלי מקבל.
שיו איך לא בא לי בטוב המלחמה עכשיו עם העוצר יציאות הזה יא ראבק
לא מתאים בכלל!!!!!!!!
תגיד גיל העוצר יהיה עד סוף המלחמה או איך בדיוק זה יעבוד כאלו יכול להיות שתאכלס המלחמה תיקח חודש וייקח חודש עד שהכוננות תרד
??
זה תלוי באיזו יחידה אתה נמצא
אני נמצא כרגע ביחידה סגורה, בסיס סגור
בסיס אימונים
בעיקרון צפויים לנו המון אימונים בגלל המלחמה הזו
אז אצלי כנראה העוצר יהיה תקף
אם אתה נמצא ביחידה פתוחה, בסיס פתוח
אז כנראה שפשוט יגידו לך להישאר בבית עד סוף המלחמה
גם אני בסיס סגור
כאלו בסיס עצמו פתוח אבל אני ביחידה סגורה שלא יוצאים כל יום אבל לא מתאים לי להישאר עכשיו חודש בבסיס
אתה לא תישאר חודש בבסיס
מקסימום שבועיים
וגם זה בספק
ואם תצא הבייתה, אתה פשוט תצא עם מסיכה צמודה
| Originally posted by Gil Shwarts אתה לא תישאר חודש בבסיס מקסימום שבועיים וגם זה בספק ואם תצא הבייתה, אתה פשוט תצא עם מסיכה צמודה |
יאללה
מי שלא ראה
בוש הרגע נאם ואמר את מה שהוא אמר שהוא יגיד- לא השאיר הרבה מקום לדימיון ובעוד 48 שעות יענו יום חמישי בבוקר כנראה יש מלחמה
בעזרת השם הכל יהיה פה רגוע
מעניין איפה מורן ברגעים קשים אלו???
:/
| Originally posted by NyKoN יאללה מי שלא ראה בוש הרגע נאם ואמר את מה שהוא אמר שהוא יגיד- לא השאיר הרבה מקום לדימיון ובעוד 48 שעות יענו יום חמישי בבוקר כנראה יש מלחמה בעזרת השם הכל יהיה פה רגוע מעניין איפה מורן ברגעים קשים אלו??? :/ |