TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טיול שנתי לאילת
Pages (3): « 1 [2] 3 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike סעמ'ק רק את השכבה שלי תקעו אז במאהל פיצפון בתימנע המסריחה הזאת ! איזה חור התימנע הזה ! כאילו האמצע המדבר מישהוא הפליץ ויצא לו גם קצת מיים מהתחת והחליטו לקרוא לזה תימנע ! כולם ישנו אחד על השני קפואים בקור שם ! אשכרה טירונות ... רועי לפחות צ'יפרו אותכם במלון ... יאללה תעשו חיים |
| Originally posted by Hell_Copter כל היום הראשון טיילנו בפארק תימנע הזה יש שם נוף מרהיב ביותר של חול ואבנים!!!! ואז אחרי שאתה ממשיך ללכת ועובר כל מיני סלעים כזה אתה מגיע להרבה מקומות שיש בהם הרבה חול ואבנים!!!!! ראסמי אחד המקומות המסריחים... מזל שנשרפו האוהלים או אנערף מה שלא קרה שם שלא ישנו שם נספר מחר נראה לי על כל מיני דברים שם |
ברוך השב אח שלו
בכל אופן אני יוצא לטיול ב
6 - 8
עכשיו אם הביצפר יאשר לנו
אז אני נישאר שם באילת
שלושה ימים עד ה 11
ואז יש תהפקה של נקסט יענתו עם כל המסיבות וזהה
אז אם כל החברה ירצו ללכת למסיבות האלה אז נישאר אם לא
אז נחזור עם כולם עם הטיול
בכל אופן זה יוצא שאני יהיה
שבוע וחצי באילתת פארחני ביותר!!
אני רואה שרועי הספיק כבר לרשום פה משהו
לא היה לי זיין לכתוב אתמול הלכתי לישון

אקיצר באמת מזל שלא ישנו בתמנע באיזה אוהל מסריח
בסוף הסתדרנו ישנו אני רועי ועוד חבר שלנו בחדר של 6 אנשים
איזה ליגה
אני לקחתי את המיטה הזוגית ורועי לקח עוד 2 מיטות וחיבר למרות שלא נראה משהו נוח
בלילה הראשון משהו הזמין נערת ליווי למלון איזה קטעים
אני וחברים שלי עומדים בחוץ ליד המלון פתאום עוצרת מונית ויוצאת ממנה איזה רוסיה פצצה חצאית מיני מיני ונעלי עור עד הברכים
בכל מקרה היא באה נכנסת למלון אמרה משהו לבעל המלון ברוסית ועלתה לענינים
אמממ האוכל היה במלון די על הפנים
| Originally posted by warpedd_ אני רואה שרועי הספיק כבר לרשום פה משהו לא היה לי זיין לכתוב אתמול הלכתי לישון ![]() אקיצר באמת מזל שלא ישנו בתמנע באיזה אוהל מסריח בסוף הסתדרנו ישנו אני רועי ועוד חבר שלנו בחדר של 6 אנשים איזה ליגה אני לקחתי את המיטה הזוגית ורועי לקח עוד 2 מיטות וחיבר למרות שלא נראה משהו נוח בלילה הראשון משהו הזמין נערת ליווי למלון איזה קטעים אני וחברים שלי עומדים בחוץ ליד המלון פתאום עוצרת מונית ויוצאת ממנה איזה רוסיה פצצה חצאית מיני מיני ונעלי עור עד הברכים בכל מקרה היא באה נכנסת למלון אמרה משהו לבעל המלון ברוסית ועלתה לענינים אמממ האוכל היה במלון די על הפנים |
העיקר שעשיתם חיים חבר'ה 
| Originally posted by Hell_Copter מי הזמין נערת ליווי1?!? לא ראיתי!!! ורק שתדע לך שהיה ליגה עם המיטות שחיברתי!!! ראיתי בלילה הראשון השרדות כמו מלך שאתה ישנת כמו תינוק! ראסמי האוכל שם גרוע בטירוף!!! רק השניצלים היו עוד בסדר.... ואלעד... אתה מדבר על ההפקה של אנ אקס... יש מצב אני ילך לזה כי חברים שלי הולכים ואם לא יסתדר עם החברים האחרים שלי לנסוע לאילת אני יסע איתם התחלתי לתפוס אתמול טיפה צבע שהיינו בחוף הויליג'... משהו בסט!!!! |
| Originally posted by Sniper אני מאוד מקווה שההנהלה לא תעשה לנו בעיות שאנחנו רוצים להישאר שם |
אנשים בפסח אני עובד כמלצר בויליג' אז אני אשמח אם תקפצו לביקור
מלון בריזה הוא מלון סביר מינוס
והדבר הכי טוב במלון הזה הוא הקומת וי איי פי הנסתרת..
מתחת למלון יש מועדון בסט..
ני חושש שיעשו בעיות רק ביגלל שהרוב שם הם לא בני 18 ככה שהם חייבים אישור מההורים או שמישו מבוגר יבוא לקחת אותם משו כזה
אני ידע הכל מחר:]]
| Originally posted by MASTERsplinter אנשים בפסח אני עובד כמלצר בויליג' אז אני אשמח אם תקפצו לביקור מלון בריזה הוא מלון סביר מינוס והדבר הכי טוב במלון הזה הוא הקומת וי איי פי הנסתרת.. מתחת למלון יש מועדון בסט.. |
| Originally posted by Hell_Copter ורק שתדע לך שהיה ליגה עם המיטות שחיברתי!!! ראיתי בלילה הראשון השרדות כמו מלך שאתה ישנת כמו תינוק! |

| Originally posted by MASTERsplinter אנשים בפסח אני עובד כמלצר בויליג' אז אני אשמח אם תקפצו לביקור מלון בריזה הוא מלון סביר מינוס והדבר הכי טוב במלון הזה הוא הקומת וי איי פי הנסתרת.. מתחת למלון יש מועדון בסט.. |

| Originally posted by Tarantula יאללהה איזה מוזריים, מי ישן בלילה@#$@#%% ולראות הישרדות?! חחחחח.. מצחיקים ![]() רוצה טיול שנתתיי@#$%#$%^^&%^ |
| Originally posted by Sniper חחחחח יש משהו שאת לא רוצה??? |

| Originally posted by Tarantula ממממממממממ..... אני חושבת שכן... למה? ![]() |
| Originally posted by Sniper חח כי כמעט בכל הפוסטים שרשמת רשמת "אני רוצה" |

| Originally posted by Tarantula אאאא... אתה עוקב אחרי הפוסטים שלי?@# מוזר, לא שמתי לב ![]() קורה |
| Originally posted by Sniper חח כי כמעט בכל הפוסטים שרשמת רשמת "אני רוצה" |

| Originally posted by itamarsan שמעעע אחייייי לבחורה יש המון רצונות היא יכולה להביא לך את זה בהפוך על הפוך אז תזהרר אחייי ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקיצר... אני נוסע לאילת עוד שבוע וחצי עוד פעם!!!!!!!!!
כיף לי!! 
הרבה שמש כוסיות מסיבות שמן שיזוף ואשכי ועד הבית!!!!!!!
| Originally posted by Hell_Copter בקיצר... אני נוסע לאילת עוד שבוע וחצי עוד פעם!!!!!!!!! כיף לי!! ![]() הרבה שמש כוסיות מסיבות שמן שיזוף ואשכי ועד הבית!!!!!!! |
כן כן
שאתה יוצא מהחדר אוכל לכיוון הבריכה
אתה הולך ימינה ויש שם מדרגות למטה
מועדון מושקע רצח
כמעט הרביצו לי שנכנסתי
| Originally posted by MASTERsplinter כן כן שאתה יוצא מהחדר אוכל לכיוון הבריכה אתה הולך ימינה ויש שם מדרגות למטה מועדון מושקע רצח כמעט הרביצו לי שנכנסתי |
ראית איזה הגברה יש שם?