TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה חברה בגרות ראשונה יוצאת מחרר!! בהצלחה לייי
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by Tarantula אאאאאאאאא!#$@#$ לא רוצה!@#לא רוצה !@#לא רוצה בגרויות@!! |
| Originally posted by Sniper חחח סוף סוף שינית:]] בכל אופן היתה בגרות פנאניי 2000 - עשיתי ב 9 דקות מתח - 8 כפיפות בטן - 60 4X10 - 10 שניות קפיצה מהמקום - 2.30 זה ציון דיי בסדר 60 70 ככה פנאני ביותר |

מה ?!
זה טוב...
הוא עשה פי 8 מתח ממני !
)))
8 מתח?
זה קטלני
אני עושה אולי 3- במקסימום
כל השאר אני יכול להוציא ציונים טובים
מה זה
4X10?!
"ולמזלי" הבגרות הראשונה שלי אחרי פסח..
הייתי אמור לעשות השנה את אנגלית אבל הרכזת השרמוטה הזאת... כוס אמא שלה
| Originally posted by NyKoN 8 מתח? זה קטלני אני עושה אולי 3- במקסימום כל השאר אני יכול להוציא ציונים טובים מה זה 4X10?! "ולמזלי" הבגרות הראשונה שלי אחרי פסח.. הייתי אמור לעשות השנה את אנגלית אבל הרכזת השרמוטה הזאת... כוס אמא שלה |
אני לא מבין את הקטע החדש הזה של לעשות בגרויות
בכיתה יוד בערבית\צרפתית ???
מה זה נותן היחידה הזאת ?
זה רק מוריד את הממוצע בסופו של דבר
גם אם מקבלים מאה בשיכלול של התעודת בגרות זה יוריד את הממוצע
מה הרעיון ??!?!?
| Originally posted by NyKoN 8 מתח? זה קטלני אני עושה אולי 3- במקסימום כל השאר אני יכול להוציא ציונים טובים מה זה 4X10?! |
רועי, זה שאתה מטורף וחולה נפש וסוס ברמות מטורפות
(אני לא אשכח איך צח דיבר על העובי שלך)
ולא על איבר המין יא סוטים!
| Originally posted by DjChook רועי, זה שאתה מטורף וחולה נפש וסוס ברמות מטורפות (אני לא אשכח איך צח דיבר על העובי שלך) ולא על איבר המין יא סוטים! |
חחח רועי אחי אני פשוט לא בכושר:]]
ועכשיו גם כל הגוף שלי תפוס כמו לא יודע מה
אינעל ראבאק זה מה שקורה שלא מתאמנים ולא ניכנסים לשיעור ספורט מתחילת שנה
| Originally posted by Sniper חחח רועי אחי אני פשוט לא בכושר:]] ועכשיו גם כל הגוף שלי תפוס כמו לא יודע מה אינעל ראבאק זה מה שקורה שלא מתאמנים ולא ניכנסים לשיעור ספורט מתחילת שנה |

| Originally posted by luckystrike אני לא מבין את הקטע החדש הזה של לעשות בגרויות בכיתה יוד בערבית\צרפתית ??? מה זה נותן היחידה הזאת ? זה רק מוריד את הממוצע בסופו של דבר גם אם מקבלים מאה בשיכלול של התעודת בגרות זה יוריד את הממוצע מה הרעיון ??!?!? |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ הקטע הוא שאם רואים שיש לך בגרות בערבית אפילו יחידה אחת, אתה ישר מקבל כרטיס כניסה למודיעין. אז זה דיי נחמד יוצא... |

בואנה אלעד הבגרות שלכם קלה אש
שלנו זה להתחיל בריצת 500 מטר שזה חמש סיבובים סביב האולם
אחרי זה 40 שכיבות סמיכה
60 כפיפות בטן
לקלוע לסל 8 פעמים
אחרי זה לעשות 5 סיבובים במדרגות שזה יענו לעלות להמשיך לרוץ עד למדרגות השניות שמה יורדים
אחרי זה להקפיץ כדורגל 10 פעמים
אחרי זה 100 דילוגים בחבל
ואחרי זה עוד חמש סיבובים סביב האולם
| Originally posted by Scorchio בואנה אלעד הבגרות שלכם קלה אש שלנו זה להתחיל בריצת 500 מטר שזה חמש סיבובים סביב האולם אחרי זה 40 שכיבות סמיכה 60 כפיפות בטן לקלוע לסל 8 פעמים אחרי זה לעשות 5 סיבובים במדרגות שזה יענו לעלות להמשיך לרוץ עד למדרגות השניות שמה יורדים אחרי זה להקפיץ כדורגל 10 פעמים אחרי זה 100 דילוגים בחבל ואחרי זה עוד חמש סיבובים סביב האולם |
אצלנו רצים לפי זמן לא מרחק,
ולבנים זה 25 דקות
אני הייתי בדיוק בתקופה של בלי כושר אחרי שהתחילה לכאוב לי הברך
ועשיתי ככה
4800
שזה דווקא אחלה בחלה
וגם עושים לנו לפני הריצה סתם מתח, מקבילים, בטן
אני גרוע בבטן מתח עושה איזה 14 אולי
מקבילים זה בכלל קל
אבל אני די שחיף כזה אז זה לא נחשב
טוב אני מקווה ענייניתי אותכם,
אותי זה לא עניין כל כך רציתי להחזיר לכם, ספאמרים

| Originally posted by Flotser טוב אני מקווה ענייניתי אותכם, אותי זה לא עניין כל כך רציתי להחזיר לכם, ספאמרים |