TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ג'ל ! ! !
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »
איזה טרד מצחיק..
טוב לדעתי ג'ל זה כבר
O.U.T
דאקס שולט!!!
יש גם חימר שזה די דומה.. לא יודע מה טוב..
ג'ל לדעתי פעם זה היה טוב.. אבל זה סתם עושה את השיער מגעיל.. ולבעלי שיער קצת ארוך יותר זה לא עושה את העבודה
| quote: |
| Originally posted by TranceGiant Opa, nice thread! o My relatives brought me 3 Gel'im. One is simply called "Gel Kozim", it's shakuf and smells excellent. Then there's a blue Hohova by Pnina Rozenblum, then another one I haven't checked out yet. So how's Herzel doing? When i was really little I sed to go to him, and now when I visit I also try to have him make my hair. Good atmosphere there! LOL, does this russian stylist in shay agnon still exist? ROFL he was good but expensive...but the hairwashing lady...eyze kusit! I gave her 12 shekel tip the other day. Yes its better to have tits touching the back of your head than balls of a homosexual |

| Originally posted by luckystrike פחחחחחחחחחחחחח !!! הרגת אותי ! הרצל תותח ! עם הקול המצחיק שלו ! "שלוווום" "וצום קל שיהיה לך" הוא חי בסרט כל הזמן אצלו חג שמח וצום קל ... היום הסתפרתי קיבלתי בקבוק יין קטן חמוד לפסח ![]() ובראש השנה הוא נותן דבש ... אבל כמו שרועי אמר כולם אצל הבן שלו קובי ! קובי תותח אבל מאז שנולד לו בן הוא נהיה קצת מבוגר כזה ... הרוסי משי עגנון קוראים לו ווילי וכולם מכירים אותו ברעננה רועי איך אתה לא מכיר ?!?!?! "ראש עשרה" לשעבר ! באוסטרובסקי פינת שי עגנון ! עם עופר הכלי שעבר לשנקין ... |

| Originally posted by Hell_Copter איזה חמוד הוא ![]() כל יום אני רואה אותו נוסע לעבודה על האופניים שלו... עובר ליד הבית שלי |
| Originally posted by luckystrike פחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!! הוא נוסע לעבודה על אופניים ???????? איך מתאים לו !!!!!! הוא הסבא של רעננה כזה ... לקובי יש סיאט איביזה משהוא מטורף ! |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי הסבא של רעננה הכי מצחיק התמונה בכתבה עליו שתלוי ליד המקום... יודע על מה אני מדבר? שהוא כזה ערום... מצחיק לגמרי קובי נראה לי גר ברמת גן או משהו אם זכרוני אינו מטעני |
| Originally posted by luckystrike כן התמונה הזאת הרגה אותי מצחוק ... וקובי גר ברעננה לא רחוק ממני ... |

טוב אז ככה אני מישתמש ב
חוחבה
דאקס
חוחבה וואקס מישו הזכיר את זה פה
וגם נטורל פורמלה
בכל אופן דאקס כבר בקושי אני שם למה זה מזיין תשער אחושלינגגג הורגגג תשער
חוחבה וואקס זה אותו דבר רק שזה יורד הרבה יותר מהר ברגע ששמים מיים בניגוד לדאקס ששבוע שבועיים זה לא יורד
חוחבה אין לי כח בבוקר ונטורל שאני משכיב את השער הצידה או קדימה
בעיקרון אני כל הזמן עם שער צבוע\פסים\גוונים וגם אין לי תיסרוקת קבוע וביגלל זה אני משתמש במלא ג'לים
דבר ראשון תספורת עולה לי 70 שקל....
אני מסתפר אצל אמיר קל בבוגרשוב
הוא ספר בנזונה ... ושיא הצחוקים אצלו....
ובקשר לדאקס יש לי חבר שנסע לארה"ב והוא הביא משם מלא קופסאות של דקס
עולה שם דולר קופסא שבארץ עולה 60 שקל בערך...
איזה גנבים אה...!!!!
המניאק הזה מכר נראה לי כבר את כל הקופסאות לילדים בבי"ס שלי ב40 או 50 שקל לקופסא...כמה כסף עשה המניאק...
"
| Originally posted by NaOren דבר ראשון תספורת עולה לי 70 שקל.... אני מסתפר אצל אמיר קל בבוגרשוב הוא ספר בנזונה ... ושיא הצחוקים אצלו.... ובקשר לדאקס יש לי חבר שנסע לארה"ב והוא הביא משם מלא קופסאות של דקס עולה שם דולר קופסא שבארץ עולה 60 שקל בערך... איזה גנבים אה...!!!! המניאק הזה מכר נראה לי כבר את כל הקופסאות לילדים בבי"ס שלי ב40 או 50 שקל לקופסא...כמה כסף עשה המניאק... " |
| חוחבה וואקס זה אותו דבר רק שזה יורד הרבה יותר מהר ברגע ששמים מיים בניגוד לדאקס ששבוע שבועיים זה לא יורד |
Re: ג'ל ! ! !
| Originally posted by luckystrike טוב באחד הט'רדים פה דיברו על זה אז אם כבר אז כבר ... קיצר - איזה ג'ל אתם שמים ? מי פה לא שם בכלל כלום ? ומי פה מהמגעילים שהולכים לישון עם זה וקמים בבוקר עם שיער לבן לא מבינים למה !!! זה קורה אחרי ששיכורים מדי ופשוט נופלים למיטה ... מישהוא ניסה את הוקס הזה מהסידרה החדשה הזאת שברח לי השם שלה באריזות הירוקות האלה ? זה כזה זבל - זה כמו לשים שעווה על השיער !!! זה אשכרה מקשה את המוח החרא הזה וכואב הראש שעתיים אחרי זה ! ... |
אני גם ככה כל פעם עושה 0 בצדדים ומאחורה ולמעלה משאיר ממש קצר...
אז בקושי שם ג'ל
אבל כיף להחליף חוויות 
חחחחח אין כמו דקס ...... שיא הסטייל והיופי
| Originally posted by Shahar חחחחח אין כמו דקס ...... שיא הסטייל והיופי |
| Originally posted by itamarsan לא יודע לגבי ג'יל אבל אני יותר דוגל במווווסיים!!!!!!! |
אני משתמש בג'ל של
indola
עם איזשהי תמצית עץ התה
ולצערי כל יום
השיער המסכן שלי....
אם אני לא שם ג'ל אז השיער עומד כזה וזה נראה מה זה מכוער...
תעזרו לי להיגמל מג'ל ושזה יראה יפה!!!
ואיפה קונים תדאקס הזה?
| Originally posted by Q-PiXeL אם אני לא שם ג'ל אז השיער עומד כזה וזה נראה מה זה מכוער... תעזרו לי להיגמל מג'ל ושזה יראה יפה!!! ואיפה קונים תדאקס הזה? |
| Originally posted by Q-PiXeL אני משתמש בג'ל של indola עם איזשהי תמצית עץ התה ולצערי כל יום השיער המסכן שלי.... אם אני לא שם ג'ל אז השיער עומד כזה וזה נראה מה זה מכוער... תעזרו לי להיגמל מג'ל ושזה יראה יפה!!! ואיפה קונים תדאקס הזה? |
| Originally posted by luckystrike והדאקס הזה פי עשר גרוע מג'ל ... לפי מה הבנתי זה כמו ואקס וזה שנה נשאר לך על השיער ולא משנה מה ... עדיף לך ישר לתלוש את כל השיער ולהיות קרח מאשר הוקס המסריח הזה ! |
| Originally posted by Shahar אחי אתה קצת לא מנוסה ;] וקס יורד אחרי חפיפה אחתצ דקס יורד אחרי 6-7... אבל מי ששם דקס שם פעם בשבוע וככה כל השבוע רק מסדר עם היד מה הבעיה.. אם אתה רוצה משהו שיורד אחרי חפיפה אחת אבל לא יחזיק לך כל השבוע אם תשים רק פעם אחת - וקס |
| Originally posted by luckystrike זה הקטע - זה לא יורד ! הוא רוצה להציל את השיער שלו ... לא לשלוח אותו לעולם הבא ... |
| Originally posted by Shahar בתור אחד מנוסה.. אני אומר לך שדקס יורד אחרי 6-7 חפיפות ווקס אחרי חפיפה אחת ויש לי את שניהם אני יודע תאמין לי. |
| Originally posted by luckystrike נו מה לא הבנת ??????!?!?!?!????? זה יורד רק אחרי 6 חפיפות ! זה מה שלא טוב בזה לשיער - זה כל הזמן נשאר עליו גם אחרי שחופפים ... |
עזבו אותכם ג'ל תאמינו לי הכל חרטה
שיטה הכי טובה
תביאו ביד
תמרחו על השיער
מסור חשמלי לא חותך את זה
(מי שראה משתגעים על מרי מבין אותי)
| Originally posted by Scorchio עזבו אותכם ג'ל תאמינו לי הכל חרטה שיטה הכי טובה תביאו ביד תמרחו על השיער מסור חשמלי לא חותך את זה (מי שראה משתגעים על מרי מבין אותי) |