TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
Pages (6): « 1 [2] 3 4 5 6 »
| quote: |
| Originally posted by Flotser כאילו אתה תמיד צריך להתערב פה בשיחות שלי פרטיות??? |
פלוצר אחי רק בריאות שיהיה לך
ותמסור גם במשפחה ...
אחי .... פסיכאטר לא כזה יקר תן קפיצה ...
| Originally posted by luckystrike אחי .... פסיכאטר לא כזה יקר תן קפיצה ... |
| Originally posted by Hell_Copter מורן נו אל תתקמצן תן לו את המספר של שלך... |
ואלה זה לא יקר????
חשבתי זה יקר....
טוב נו תמיד לומדים ממך משהו חדש
אחלה בחלה...
לא יקר
ולא מועיל
הייתי אצל פסיכיאטר, פסיכולוג, פסיכו, פסיכי ועוד כמה...
שום דבר...
כולם שוים לרקטום..
| Originally posted by KrazyDJs לא יקר ולא מועיל הייתי אצל פסיכיאטר, פסיכולוג, פסיכו, פסיכי ועוד כמה... שום דבר... כולם שוים לרקטום.. |
| Originally posted by KrazyDJs לא יקר ולא מועיל הייתי אצל פסיכיאטר, פסיכולוג, פסיכו, פסיכי ועוד כמה... שום דבר... כולם שוים לרקטום.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חובבי רקטומים שלי......
טוב, בכל מקרה, כמו שאמרתי, כרטיס לשם עולה 40 שקל במכירה מוקדמת
מבחינת תקליטנים אחרים - אני רק יודע שהרזידנט יהיה שם...
אני אמור עוד כמה ימים להיפגש עם כל הצוות שמארגן את המסיבה לקבוע הכל...
מי בא??????
| Originally posted by HyPeRSoNiC אני אמור עוד כמה ימים להיפגש עם כל הצוות שמארגן את המסיבה לקבוע הכל... מי בא?????? |
| Originally posted by Hell_Copter לפגישת צוות?! מי שהוזמן לשם כאילו דה... היי יש ג'קאס באמ טי וי... a-z |
| Originally posted by TinkerbeL מממ אורן שאל מי בא למסיבה אנשים מי בא?! |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלי, תודה שהבהרת בשבילי את העניין........ כנראה שצריך עזרה נשית פה יותר ממה שחשבנו |
Originally posted by TinkerbeL |
| Originally posted by Flotser למה את כזאת קשה עליו??? סך הכל הביא לך מחמאה, אני במקומך הייתי מביא לו איזה ביס |
אורן אחי לאיזה גילאים זה ?
וחבר'ה מבצע חדש לבנות!!!
אלונה וטלי - מעכשיו כל בת רווקה או חברה שלכם רווקה וכאלה
שאתם מביאים לפורום - תוספת של 1000 פוסטים על חשבון המודים !
יאללה בעל הביית השתגע קדימה !
בנוווות
GET READY .... GO ....
שווה את הסיכוי הפיצפון שזה יעבוד ... 
| Originally posted by luckystrike וחבר'ה מבצע חדש לבנות!!! אלונה וטלי - מעכשיו כל בת רווקה או חברה שלכם רווקה וכאלה שאתם מביאים לפורום - תוספת של 1000 פוסטים על חשבון המודים ! יאללה בעל הביית השתגע קדימה ! בנוווות GET READY .... GO .... שווה את הסיכוי הפיצפון שזה יעבוד ... |
| Originally posted by luckystrike אורן אחי לאיזה גילאים זה ? וחבר'ה מבצע חדש לבנות!!! אלונה וטלי - מעכשיו כל בת רווקה או חברה שלכם רווקה וכאלה שאתם מביאים לפורום - תוספת של 1000 פוסטים על חשבון המודים ! יאללה בעל הביית השתגע קדימה ! בנוווות GET READY .... GO .... שווה את הסיכוי הפיצפון שזה יעבוד ... |
חחחחחחחחחחח
פאק! פיספסתי את המבצע.........
נו טוב.................
בכל מקרה, אין לי מושג לאיזה גיל זה. אני מניח שתיכון
אבל אני ידע הכל בימים הקרובים
אני אפילו ידבר מחר עם מי שמרים את העסק ואני יחזיר לכם תשובה.......
| Originally posted by TinkerbeL חחח לא זאת לא הייתה אמורה להיות תגובה רעה אורן, חמוד שלי לא נעלבת נכון? הוא יודע שאני אוהבת אותו |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחח לא, לא נעלבתי איי לאב יו טו בייבי!!!!!! |
| Originally posted by itamarsan ניראה לי שצריך לצנזר את כול המשפטי האהבה למרות שזה יפהה אבל לא שזה יותר מידייי |
| Originally posted by TinkerbeL ניראה לי שלא איכפת לי שניראה לך שצריך...... אורן, תן לו מכות איתמר חכה חכה מחר בבית ספר |
| Originally posted by TinkerbeL אורן, תן לו מכות איתמר חכה חכה מחר בבית ספר |
| Originally posted by Hell_Copter עולים על איתמר?! מתאים לי!! |