TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- להתראות אחים שלי,.......
Pages (2): « 1 [2]
| quote: |
| Originally posted by DjNumShum אחשליייייייייייי גם אני הייתי ב 105 חפש בשירותים וב ש.ג מטווחים תחתימות שלי איזה פלוגה אתה? מי המפקדים שלך? |

ייווווווו....
חזרת אלינו@#$@#$
איזה כייףףףףף...
שלום !@#@#$%
*בכל הכייי חמוד של אלונה*

| Originally posted by Sm0keMachine ואלה? ![]() אני בפלוגה א' מחלקה 3 צוות 8 ![]() ורשמתי מפקד עלי איזה אחד שקוראים לו תומר..קצת שחור כזה, רזה.. |
| Originally posted by DjNumShum מי המ"מ שלך? |
יו אני לא מאמין !
הבן שלי !!!
אני גאה כל כך !!!
אלק לא התפנית אחי איזה תותח באימא שלי אני תופס
ממך ! תאמין לי - מזלך שלא הלכת לשיבטה
זה חור חבל על הזמן ... חבר שלי מ"כ של הטירונים התותחנים שם ...
קיצר אחי באמת ירדו לי דמעות של שימחה שקראתי את
הפוסט שלך ... חחחחחחחחח 
ועוד חובש !!! איזה יופי ! אישרו לי לצאת לקורס חובש מוטס
שאתה תעשה אותו אחרי הקורס חובשים שלך בתור השלמה לחייל אוויר...
קיצר מה שאני בא להגיד פה זה שאני יסדר שאני ואתה נהיה
באותו קורס !
קיבלתי צ'ופר קורס חובשים מוטסים ואני יחכה עם זה עד שתסיים את
הקורס חובשים אחי ...
איזה ענק יכול להיות - נעשה בית זונות ...
אינשאללה ייצא לפועל 
קיצר מזל טוב ושים זיין כולה טירונות מסריחה !
| Originally posted by luckystrike יו אני לא מאמין ! הבן שלי !!! אני גאה כל כך !!! אלק לא התפנית אחי איזה תותח באימא שלי אני תופס ממך ! תאמין לי - מזלך שלא הלכת לשיבטה זה חור חבל על הזמן ... חבר שלי מ"כ של הטירונים התותחנים שם ... קיצר אחי באמת ירדו לי דמעות של שימחה שקראתי את הפוסט שלך ... חחחחחחחחח ![]() ועוד חובש !!! איזה יופי ! אישרו לי לצאת לקורס חובש מוטס שאתה תעשה אותו אחרי הקורס חובשים שלך בתור השלמה לחייל אוויר... קיצר מה שאני בא להגיד פה זה שאני יסדר שאני ואתה נהיה באותו קורס ! קיבלתי צ'ופר קורס חובשים מוטסים ואני יחכה עם זה עד שתסיים את הקורס חובשים אחי ... איזה ענק יכול להיות - נעשה בית זונות ... אינשאללה ייצא לפועל ![]() קיצר מזל טוב ושים זיין כולה טירונות מסריחה ! |
| Originally posted by Sm0keMachine חחחחח אחי הגזמת קצת! לא בטוח שאני באמת אקבל את זה.. כולה זה מה שבחרתי.. אולי בסופו של דבר אני יהיה אפסנאי או קשר.. הכל "בהתאם לצורכי הצבא"! |
מצטער גם על האיחור
חבל שאתה מתגייס..
באמת סבבה שאתה כאן..
שיהיה גיוס קל ושיעברו לך ה3 שנים האלה בכיף!!