TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- טיול לאילתתת
Pages (2): « 1 [2]
מצטער על האיחור..
אלעד אחי שמח שנהנת ועשית חיים
נשמע טיול בן זונה.. אחד שלא שוכחים
ותעלה תמונות.. שנראה מה היה
| quote: |
| Originally posted by AnthemFreak מצטער על האיחור.. אלעד אחי שמח שנהנת ועשית חיים נשמע טיול בן זונה.. אחד שלא שוכחים ותעלה תמונות.. שנראה מה היה |
| Originally posted by Sniper תודה אח שלי אני רק צריך לימצוא מקום שאני יוכל להעלות 8 מגה אלו התמונות הניבחרות |
| Originally posted by luckystrike פשששששששששש אחי נשמע בן זונה ... איזה זיכרונות אתה מעלה לי יא אללה ! ברוך שובך ! שמח שנהנית ... והויליג' באמת מקום מטורף ! איזה צחוקים שם ... אם אני יישמע את SOLARCOASTER במסיבה אני יתעלף ... |
ואללה רועי אחי זאת פעם 1 או שנייה ששמעתי תקטע הזה במסיבה
לא יודע כאילו אני דיי הולך הרבה למסיבות אבל יותר למסיבות של קיבוצים
ואין שם ככ הרבה טראקים
| Originally posted by Sniper ואללה רועי אחי זאת פעם 1 או שנייה ששמעתי תקטע הזה במסיבה לא יודע כאילו אני דיי הולך הרבה למסיבות אבל יותר למסיבות של קיבוצים ואין שם ככ הרבה טראקים |

| Originally posted by Sniper תודה אח שלי אני רק צריך לימצוא מקום שאני יוכל להעלות 8 מגה אלו התמונות הניבחרות |

| Originally posted by luckystrike ובמסיבות קיבוצים אין אותו בכלל ... בת"א אפשר לשמוע אותו בטיאלוי בהמון סטים אבל בכל מה שבאזור השרון כמעט ולא .. |
| Originally posted by luckystrike דבר עם אורן הוא יסביר לך לאן להעלות ... ![]() ורועי - ברור שהטראק ישן מה הקשר ? הוא עננננק ובמסיבות קיבוצים אין אותו בכלל ... בת"א אפשר לשמוע אותו בטיאלוי בהמון סטים אבל בכל מה שבאזור השרון כמעט ולא .. |