TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »

Posted by DjChook on Jul-14-2002 17:59:

אחי אתה מדבר על משהו רציני ?
כי אם לא פשוט לך על מפצל שקעים שאפשר לקנות בכל חנות חשמל

אבל תבקש עם מפסק נפרד לכל שקע

זה יעשה את מה שאתה רוצה

Posted by dj trinity on Jul-16-2002 13:49:

אחי אני מתאר לי שאתה לא מתכוון לפילה (מיקסר תאורה) שהוא עולה המון!
עם אתה מתכוון למפצל שקעים לא נראה לי מישהו מוכר את זה אני אישית ת בניתי אחד כזה אבל עם אתה צריך לתומסים לדוגמא אתה צריך power peak
ואז לפילה הפוואר פאק הופך את הכבל חשמל לdmx או xlr
קיצר עם אתה צריך פרטים או שאלות דבר איתי באי סי קיו או משהח

Posted by DjChook on Jul-16-2002 14:26:

quote:
Originally posted by dj trinity
אחי אני מתאר לי שאתה לא מתכוון לפילה (מיקסר תאורה) שהוא עולה המון!
עם אתה מתכוון למפצל שקעים לא נראה לי מישהו מוכר את זה אני אישית ת בניתי אחד כזה אבל עם אתה צריך לתומסים לדוגמא אתה צריך power peak
ואז לפילה הפוואר פאק הופך את הכבל חשמל לdmx או xlr
קיצר עם אתה צריך פרטים או שאלות דבר איתי באי סי קיו או משהח

ניסיתי בכח, באמת שהשתדלתי לקרוא את מה שכתבת

ואין לי מושג מה רשמת

אחי, שאתה עובר לאנגלית
תרד שורה
ותרד עוד אחת
ותחזור לעברית

Posted by oDrori on Jul-23-2002 02:02:

אני מניח שזה הטרד המתאים, במטוטא ממכם תבדקו את הלינק הזה, זה במיוזיק דיסקשן ואני צריך עזרה

http://www.tranceaddict.com/forums/...&threadid=57006

Posted by oDrori on Jul-25-2002 04:37:

היי תגידו, נכון יש רשימות תפוצה כאלה לרזידנטים? אני מניח שאני לא צריך לפרט אבל כל מקרה אני מתכוון שחברות הפצה שולחות פרומואים לרזידנטים? (לכאורה, הרזידנט ינגן ויגיד מה הייתה התגובה של הקהל)

I need to ask
אם מישהו פה יודע על כאלה בארץ או ששולחים לארץ? אני אתחיל מחר (היום) לחפש, אני מניח שלהליקון דאנס יש אבל אין מלי מושג למי עוד...

Posted by Vman on Jul-25-2002 05:13:

כל לייבל בחו"ל שולח פרומואים לתקליטנים בארץ חוץ מ:
VANDIT , INCENTIVE & OVERDOSE
יש גם חברות לפרומואים כמו
BALANCE , POWER PROMOTION ...
יש המון לייבלים בישראל ששולחים ובינהם
IMP DANCE , HELICON , MDMA , PHONOKOL

הם לא שולחים לרזידנטים, הם שולחים לתקליטנים שמשפיעים על דעת הקהל ולא כדי לבדוק מה הרהל חושב כי עצם העניין שהטראק הוחתם אומר שהקהל יאהב אותו.

אבל אם אתה רוצה לנסות לגרום להם לשלוח לך חומר לא כדאי לך כי הם לא יתייחסו בכלל בארץ ובחו"ל הם שולחים רק לאומנים שחתומים אצלהם או שיש להם אינטרס לשלוח להם .

Posted by oDrori on Jul-26-2002 08:23:

Ah, well... Time to go to work I think...

תודה אח שלו

Posted by HyPeRSoNiC on Jul-27-2002 20:17:

אנשים!!!!!! אני צריך עצה.....
אני מחפש לקנות מיקסר חדש!!!!!
שאלתי מלא אנשים, ואמרו לי שפיוניר זה ה"אליטה" של המיקסרים........
אבל אין לי 1000 דולר להשקיע במיקסר..........

אקיצר, אני זוכר שמישהו המליץ לי פעם על ה
Stanton RM-100
והאמת היא שדי שמתי עליו עין. יש בו את כל מה שאני צריך, והמחיר לא רע בכלל (300-400 דולר). מה אתם חושבים?
הנה תמונה:

נא להגיב!!! אני צריך עצות!!!!!

Posted by Q-PiXeL on Jul-27-2002 21:11:

מבחינת האפשרויות המיקסר הזה באמת מצוין, אבל בקשר לאיכות קשה להגיד...

לי יש את ה
rm-3s
ולהגיד תאמת, אחרי כמה זמן שאני כבר משתמש בו אני יכול להגיד שהוא ממש לא איכותי...
בגדול זה רק בגלל הנובים הזולים מפלסטיק שסטאנטון שמו במיקסר הזה...
ככה הוא דיי בסדר, יכול להיות שווה תמחיר...

הצעה שלי לך לחנות שיש להם תדגם הזה להדגמה ותנסה אותו, לפחות תראה אותו מבחוץ, תרגיש תנובים, תסליידרים ותקרוספיידר...
בכל מקרה יתן לך קצת רעיון על האיכות של המיקסר...

Posted by HyPeRSoNiC on Jul-27-2002 23:02:

סבבה
נראה לי אני ילך על המיקסר הזה בסוף.......
המחיר שלו ממש ממש אטרקטיבי!!!!!!!

טוב יאללה נושא אחר!!!! אני רוצה להקים רדיו באינטרנט......
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה נורמלית כמו
PCDJ
עם אפשרות לשדר באינטרנט באיכות נורמלית????

Posted by oDrori on Jul-28-2002 02:14:

פיוניר לא האליטה... האליטה האמיתי זה
Allen & Heath , Rane

בתחום המיקסרים המצויינים להתחלה הווסטאקס והפיוניר הכי טובים... אם אתה רוצה לחסוך הוצאות אז הפערר בין ג'מיני לשאר במיקסרים פחות גדול מאשר בשאר הציוד.

Posted by oDrori on Jul-28-2002 03:45:

היי יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג \ להכין פאנלים לטכניקס?

Posted by HyPeRSoNiC on Jul-28-2002 10:18:

quote:
Originally posted by oDrori
פיוניר לא האליטה... האליטה האמיתי זה
Allen & Heath , Rane

בתחום המיקסרים המצויינים להתחלה הווסטאקס והפיוניר הכי טובים... אם אתה רוצה לחסוך הוצאות אז הפערר בין ג'מיני לשאר במיקסרים פחות גדול מאשר בשאר הציוד.

רגע, והמיקסרים של ג'מיני שווים משהו??
כי אני דווקא שמעתי שהמיקסרים של ג'מיני לא משהו......

Posted by Dj Moriano on Jul-28-2002 13:45:

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
סבבה
נראה לי אני ילך על המיקסר הזה בסוף.......
המחיר שלו ממש ממש אטרקטיבי!!!!!!!

טוב יאללה נושא אחר!!!! אני רוצה להקים רדיו באינטרנט......
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה נורמלית כמו
PCDJ
עם אפשרות לשדר באינטרנט באיכות נורמלית????

אפשר דרך הווינאמפ לשדר ולהשתמש בכל תוכנה שאתה רוצה.....

Posted by Vman on Jul-28-2002 20:21:

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC

רגע, והמיקסרים של ג'מיני שווים משהו??
כי אני דווקא שמעתי שהמיקסרים של ג'מיני לא משהו......

למה אתה צריך מיקסר יקר וטוב ?
תקנה מיקסר של ג'מיני ב500 שקל של 3 ערוצים ותאמין לי שזה יותר ממספיק לך אתה ממש לא צריך פיוניר או את כל המיקסרים היקרים כי פשוט אין לך מה לעשות איתם , אתה לא תשתמש גם ככה ביותר מ2 ערוים והאפקטים והסמפלר על המיקסרים לא שווים כלום.

זה לא חשוב גם ככה מה האיכות של המיקסר אם עוד שנתיים שלוש תתחיל להרוויח מהעניין של התקליטנות תוכל לשדרג את המיקסר ואם לא אתה לא תצטער שקנית מיקסר במיליון שקל לחינם!

אותו הדבר על פטיפונים!

Posted by DjChook on Jul-29-2002 00:57:

Dance Ejay 4

אני בטוח שכל היוצרים פה הולכים לירות בי אבל בכל זאת

אני ממש מתחיל בעסק

כאילו הכנתי כבר שירים עם טראקרים אבל שום דבר רציני

הורדתי היום את ה
ISO
של התוכנה

שד"א ממש קשה למצוא...

ועוד לא צרבתי

הם פשוט מתעלים על עצמם כל פעם בנוחות ואולי שאני סוף סוף אאגור כח לצרוב את
REASON 2
שהורדתי לפני חודש בערך

אז אני אתחיל להיות רציני

אבל עד אז אני חושב שלשחק ב
DANCE EJAY 4
יכול להיות נורא נחמד

למישהו יש הערות או משהו להגיב אם יצא לו להשתמש בתוכנה או משהו

Posted by eXeTik on Jul-29-2002 01:05:

אתה לא יכול לקרוא ל"טראקים" שאתה בונה שם שלך... התוכנה בעצם עושה ה-כ-ל
אתה רק משלב את הצלילים שגם באים עם התוכנה... זה בכלל לא תוכנה ליצירת מוזיקה
סתם איזה משהו שיהיה לילדים לשחק איתו...

Posted by oDrori on Jul-29-2002 02:53:

ג'מיני בכללית זה לא החבר'ה מס' אחת בעולם אני אומר שבמיקסר הם נופלים מהשאר וכמו שאודי אמר, עדיף לך להשקיע משהו שהוא בגדר פרוטה יחסית לשאר עכשיו, תוכל לעשות איתו את כל מה שאתה יכול בינתיים לעשות עם הפיוניר,... ואם תגלגל כסף, אז תשדרג.

חן, אני מאוד נגד איג'יי והתוכנות האחרות שמכינות לך סיקוונסים מראש, הדרך הטובה היחידה להשתמש בהם לדעתי זה אם אתה מכין בטראקר סיקוונסים.

יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא פאנלים לטכניקס????

Posted by djGoosh on Jul-29-2002 05:15:

לכל מי שרוצה לקנות סי דיג'יי 100 של פיוניר ומיקסר 300 של פיוניר..אויי, אני הולך להמשיך ויכוח ישן שהיה פה אבל רק בגלל שאני רוצה לעזור לאנשים לא לעשות את הטעות שאני עשיתי..

אז ככה.. גם אני עד לא מזמן חשבתי שהקומפקטים האלה מעולים ושה500 זה חרא של קומפקט ואין עליהם.. עד שקניתי אותם ואז התחילו הבעיות.. כיום יש לי 2 כאלה ועוד מיקסר פיוניר 600 - איכות לא איכות הכי נוח לי וחוצמזה שאפשר לחשוב לאיזה מועדונים יש מערכות קול שתשימו לב לאיכויות..
אבל בוא נמשיך בויכוח על ה100..

לפני כמה חודשים קניתי את ה100.. נורא נורא התלהבתי מהם התחלתי לעבוד איתם והכל .. קניתי קייס ויופי טופי אני שמח.. אבל פעם אחת אני מתחיל למקסס והופ.. לא הולך!! אז אמרתי לעצמי , טוב זה עוד אחד מהימים האלה שלא הולך לך כלום וניסיתי יום למחרת ועוד יום למחרת קיצר , חרא!! גם ניסיתי אותם בעבודות והכל ולא הלך כלום!! אבל הרגשתי שהייתה בעיה בגלגל.. הלכתי לאיפה שקניתי המוכר הרוסי האידיוט התחיל לשמוע את הדיסק וללחוץ קיו פליי קיו פליי כאילו זה עוזר.. הם התחילו לצחוק עליי שמה ואני כל הזמן בשלי אומר להם שיש שם בעייה!! התייאשתי הלכתי הבייתה.. כעבור כמה ימים אמרתי לעצמי , אין אני חוזר לשם ומתקן אותם ויהיי מה! חזרתי לשם אמרתי לו שיפתח את האמא של הקומפקטים וימצא את הבעייה.. בסוף מסתבר שהכיוון של העין לא היה במקום!! טוב נו אז הקומפקטים עובדים והכל בסדר אבל אחרי כמה זמן הבעייה חזרה לעצמה!! ולמי יש כוח להגיע למקום שקניתי ממנו כל הזמן..

אז אתם אומרים , יופי , זה קרה רק לך מי אמר שזה יקרה לי.. אז זהו שהבנתי שבגלל שדיג'יי זה נעשה מקצוע מבוקש וכל אפס היום רוצה להיות דיג'יי אז פיוניר פשוט הוזילו את הקומפקטים בכך שהיום כל קומפקט עולה איזה 1800 שקל אבל עם עיניות חרא! אני מת למכור אני הקומפקטים שלי ולקנות את הישנים! ועוד משהו , ה Master Tempo שכולם משתמשים בו ב100 לא שווה לתחת.. אולי בפיצ'ים מתחת ל5 הוא נשמע טוב אבל הוא מעוות את הבאסים של השירים בטירוף , אולי לא את הקול אבל את הבאסים הוא פשוט אונס..

אז למה כדאי לקנות 500? קודם כל יותר אמין (מי צריך ZIP WAH JET חוץ מילדים מתלהבים??) הגלגל שלו פי 8 יותר מדויק ומגיב יותר מהר וזה ידוע.. והmaster tempo שלו עובד כמו שועל.. פיוניר לא סתם גובים יותר כסף על ה500.. הם גובים יותר כסף כי הוא שווה יותר.. רק אחרי שיהיה לך את ה100 בבית ותעבדו איתו בחוץ תבינו כמה שהוא זבל.. ואתם מדברים על צרובים ? נסו לעבוד במועדון ושיעבדו לכם על המכשירים ויאכילו אותו דיסקים מוזרים.. הקומפקט גם לא אמין מבחינת צרובים צר לי להגיד לכם..

עכשיו , למי שרוצה לקנות את ה300 שפיוניר זה פשוט לא שווה לא בגלל שאתם לא צריכים את הערוצים או שאתם צריכים לקנות את ה500 שכולם משתמשים בו.. בגלל שאין לו יציאה למוניטור או ל2 מגברים שזה מאוד שימושי.. חבר שלי קנה אותו לפני שנה והוא מצטער על זה עד היום בגלל שעכשיו הוא לא יכול לעבוד במועדונים.. אל תזלזלו אבל מוניטור זה דבר חשוב!!

שורה תחתונה = סידיג'יי 100 זה קומפקטים לילדים קטנים ומתלהבים שחושבים שהם דיג'יים..

Posted by oDrori on Jul-29-2002 05:27:

And to that we say, amen

>>>Let the slaughter begin<<<

אה ועוד משהו, בשעה טובה קניתי 2 טכניקס

Posted by eran on Jul-29-2002 08:57:

גוש ידידי, יפה אמרת, בגדול.
גם לי יש 100, אבל אני מתיחס אלהם בכבוד..
הם לא יצאו מהבית, לא ראו אבק ולא ראו דיסק שרוט\מלוכלך.
שמע, מה אני אגיד לך... עבדתי עליהם ועל ה500, ואין ספק שה500 יותר מדיוק\אמין\וכו.
אבל זה שאתה אומר שהם למתלהבים וכו זה לא בהכרח נכון, כי ת'כלס יש לי בבית זוג שעובד, ואפשר להצליח למקסס איתו, אז לשימוש ביתי כזה לא ראיתי צורך להכפיל את המחיר.. (גם בגלל שאני כבר כמעט ולא נוגע בהם...)

אהה.. ועודד...
Welcome to the club

Posted by dj trinity on Jul-29-2002 11:11:

עזבו חברה אין טעם זה כמו לדבר לקיר!!
הם נעולים שהמאה זה קומפקט הכי שווה שיש רדו מזה ....

Posted by oDrori on Jul-29-2002 12:08:

quote:
Originally posted by eran
אהה.. ועודד...
Welcome to the club

שמח להצטרף
(יש כרטיס חבר מועדון?!?!?)

הכל מקרה אני כב יורד מהוויכוח למה זה משהו שרק הזמן יכול להגיד... כמו שלקח לטכניקס זמן להוכיח את עצמם ככה גם כאן.
או שפיוניר ייפלו או שלא. או שבכלל משהו אחר יגיע ויהפווך ל"טרנד"

Posted by Hell_Copter on Jul-29-2002 12:13:

quote:
Originally posted by oDrori

אה ועוד משהו, בשעה טובה קניתי 2 טכניקס

באמת בשעה טובה!!!!!
בואינג 747 בדרך אליך!!!!

Posted by oDrori on Jul-29-2002 12:26:

חחח אני אודיע לך מתי יש אישור נחיתה אחי, בקרוב

Pages (30): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »