TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
שווווווווווווווק מסיבה למוזמנים בלבד
חחחח
לא
לא יום שבת תקלטו כבר
אי אפשר שבת
מחר בערב סבבה
לא שבת.
| quote: |
| Originally posted by Scorchio לא לא יום שבת תקלטו כבר אי אפשר שבת מחר בערב סבבה לא שבת. |
ולא מאוחר מחר אלא ככה בשש מקסימום שבע למה אח"כ כבר אני יוצא עם
החברים שחוזרים מהצבא ...ובטח גם השאר פה
| Originally posted by luckystrike ולא מאוחר מחר אלא ככה בשש מקסימום שבע למה אח"כ כבר אני יוצא עם החברים שחוזרים מהצבא ...ובטח גם השאר פה |
אין צ'אנס שאני שם 
אלוהים עבודה...
מורן רק תתקשר אליי ותודיע לי מתי ואני שם
| Originally posted by Hell_Copter מורן רק תתקשר אליי ותודיע לי מתי ואני שם |
למה דווקא שש???????
זה מבאס רצחח
חפיףףף בקרוב במסיבה שלי בלי עין הרע
| Originally posted by Sniper למה דווקא שש??????? זה מבאס רצחח חפיףףף בקרוב במסיבה שלי בלי עין הרע |
לא
שש אי אפשר כי יש ארוחת ערב ובית כנסת וכל זה
אם אתם רוצים אז בעשר ככה
לא לפני
| Originally posted by Scorchio לא שש אי אפשר כי יש ארוחת ערב ובית כנסת וכל זה אם אתם רוצים אז בעשר ככה לא לפני |
| Originally posted by Koodoo 10 תופס די ג'יי צ'וק יסיע אותי ואת הטמבל |
מממ אני לא מתקלט קוודוו
ממממ ואין מצב שאני בא
יש לי כמה תוכניות היום
| Originally posted by NaOren ? א. למה לא מודיעים לי כלום????? ב. לא נראה לי אני אבוא ג. איפה הפגישה בכלל??? יוואו אני לא מעודכן |
| Originally posted by Sniper מממ אני לא מתקלט קוודוו ממממ ואין מצב שאני בא יש לי כמה תוכניות היום |
[QUOTE]Originally posted by Koodoo
ולמה אתה לא בא?
ואם אתה לא מתקלט איך אתה מרוייח כסף?
אני עכשיו לא עובד:]]
| Originally posted by Sniper אני עכשיו לא עובד:]] |
אוף!!!!!!
אני שוב לא יכול לבוא!!!!
למה אתם קובעים ברעננה??? זה קצת רחוק לי ול"דרומיים"......
| Originally posted by HyPeRSoNiC אוף!!!!!! אני שוב לא יכול לבוא!!!! למה אתם קובעים ברעננה??? זה קצת רחוק לי ול"דרומיים"...... |
| Originally posted by Koodoo ואין לי מושג איפה זה ומתי זה ולמה זה ובלה בלה בלה ואני גם לא בעינינים ביטלו לי ולחן את הערב השתכרות שהיה אמור להיות לנו בגלל שקוקסינלים לא שילמו את הכסף בשביל זה טיפשים נ.ב. חן - ואתה אמרת שאני לא יודע לצטט 2 אנשים |
אורן זה בסדר גם לי זה תמיד מתפקשש חפיף
ימיני יא מטומטום, נראה לך שאני אסיע אותנו לרעננה ב 10?!
אין מצב
לצוטט 2 אנשים ... לא בעיה
לכל בן אדם שאתה רוצה לצוטט תפתח חלון של
reply with quote
copy תלחץ על הכפתור עם לחצן ימני בעכבר ואז תבחר הכל ותעשה
תבחר חלון אחד ותדביק בו את הכל אחד אחרי השני
שטויות
| Originally posted by Ariels לצוטט 2 אנשים ... לא בעיה לכל בן אדם שאתה רוצה לצוטט תפתח חלון של reply with quote copy תלחץ על הכפתור עם לחצן ימני בעכבר ואז תבחר הכל ותעשה תבחר חלון אחד ותדביק בו את הכל אחד אחרי השני שטויות |
| Originally posted by NaOren איזה יום השתכרות? על מה אתה מדבר? ואפילו אני לא יודע איך עושים קוואט לשני אנשים... :-) |
| Originally posted by DjChook אורן זה בסדר גם לי זה תמיד מתפקשש חפיף ימיני יא מטומטום, נראה לך שאני אסיע אותנו לרעננה ב 10?! אין מצב |