TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- צחוקיה לכולם
Pages (87): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 »
| quote: |
| Originally posted by Narcotic Mind זונות תגיבו לי על הבדיחה |
| Originally posted by Scorchio אחת הולכת לסופר מרקט, לוקחת כרוב אחד, שוקו אחד, לחם אחד, חלב אחד, עגבניה אחת, מלפפון אחד, מעדן אחד, במבה אחת, גבינה אחת, מיץ אחד, והולכת לקופה. הקופאי מסתכל על המוצרים ושואל אותה: את רווקה נכון? היא אומרת: כן איך ידעת ? הוא עונה: כי את מכוערת אחושילינג. |
שלך ממש חמודה רון 
אהבתי
| Originally posted by Hell_Copter שלך ממש חמודה רון ![]() אהבתי |
| Originally posted by Tarantula איזה מוחדה?! היא ממש יותר מזה!@#!@$ חחחחחחחחח.... |
צח זה כמו שמישהו שלא ראה גלגל בחיים שלו ימציא את הגלגל בשנת 2001... לא חוכמה
מה שכן בדיחה מצחיקה
גם של רון חביב אבל אני לא אוהב את הבדיחות נורה.
הבדיחה שצחקתי ממנה באינטרנט הכי הרבה, ממש הרבה הולכת ככה:
I want your balls to die, you got that? I WANT YOUR BALLS TO DIE
שמישהו יעצור אותי
אה כן והביחה המצחיקה הכי קצרה שאני מכיר זה משהו שדוד שלי סיפר אבל זה בדיחה למבוגרים...
"Is that so, [Suspecting Tone]Mr. Smith?[/tone]" , asked the hotel recipent .
עודד
שתיהן לא הצחיקו אותי
סורי
אולי פשוט לא הבנתי
| Originally posted by DjChook עודד שתיהן לא הצחיקו אותי סורי אולי פשוט לא הבנתי |
| Originally posted by oDrori אני יודע אחי, אני בערף היחיד שצוחק מהם... הראשון פשוט יש לי וויז'נים שלמים של כל מיני אנשים אומרים את זה בדרמטיות... כולם בבת אחת וכל אחד לכוד... עזוב אין לי איך להסביר זה פשוט קורע אותי. השני זה בדיחה של מבוגרים ואמריקאים... רצוי מבוגרים אמריקאים... עזוב, זה הומור פשוט אבל אין הרבה אינפורמציה בבדיחה |
ייווווווו... איזה קרציות אתם@!@##@$%
אותו זה מצחיק אז שיהיה לו לבריאות...
עודד תמשיך ככה גבר, גם אני צוחקת הרבה מדברים שלא מצחיקים אף אחד, אז אני מבינה אותך!@#

יום אחד אישה נכנסת עם סלים לאוטובוס
אחריי עשר דקות סלים התפוצץ
תיראו משו פה
יש כאלה שיחשבו שזה מגעיל אבל אותי זה פשוט שפך מצחוק
חחחחחחחח!!!!!!!
חרא בלבן!!!!!!!!! איזה קלאסיקה!!
זוכר את זה מהילדות!

| Originally posted by Sniper תיראו משו פה יש כאלה שיחשבו שזה מגעיל אבל אותי זה פשוט שפך מצחוק |
כןן איתמר זה טעים סוףףףףף
ואכלתי דיאט לא יודע אם יש דאבל קרים
טובב חבר'יהה בדיחה קצת מבית אחר
בחורה צעירה עולה לגן עדןן ובאה למלאך כדי שירשום אותה אוקיי מתחיל לרשום אותה שואל אותה כמה שאלות והכול טוב ויפה
לאחר כמה זמן היא מתחיה לשמוע צעקוותת אייייייי וכול מיני בסגנון הזה
אז היא שואלת את המלאך מה זה הצעקות האלה הוא אמר אה זה כלום עושים לבחורה שניכנסה לפניך חור בכתף כדי שיוכלו לחבר את הכנפיםם היא אומרת סבבה
טווב אחרי כמה רגעים היא שומעת עוד הפעם צעקוות אז היא באסה עושה לו שמע זה לא הולך ככה מה קורה כאן אז המלאך עושה לופשוט עכשיו הכניסו לה דיבל בראש כדי לחבר את הבייגלה הנוצץ
טוב לבסוף היא באה ואומרת לו שמעע עזוב רד מיזה אני לא ניכנסת בשום פנים ואופן לגן עדן אז הוא ומה תלכיי לגיהנום מה שם איך שאת נכינסת יאנסו אותך יעשו לך מעשה סדום ואחר כךך ישרפו אותך
אז היא אומרת לו זה בסדר כבר את החורים האלה עשו לי

| Originally posted by Sniper כןן איתמר זה טעים סוףףףףף ואכלתי דיאט לא יודע אם יש דאבל קרים |
זה הצחיק אותי יותר סתם מאשר הפואנטה שהיא לא משהו 
| Originally posted by DjChook זה הצחיק אותי יותר סתם מאשר הפואנטה שהיא לא משהו |
בלי לבאס איתמר לא צחקתי ביכלל
| Originally posted by Sniper בלי לבאס איתמר לא צחקתי ביכלל |
מה מבוגרים ?!
איזה חור זה
תשרפי
| Originally posted by MoSH_MaN יום אחד אישה נכנסת עם סלים לאוטובוס אחריי עשר דקות סלים התפוצץ |
קבלו כמה תמונות של נהיגת נשים

| Originally posted by Hell_Copter קבלו כמה תמונות של נהיגת נשים |