TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
עידן רייכר - בואי
| quote: |
| Originally posted by Sniper עידן רייכר - בואי |
כןןןן נזכרת עכשיו
דיברתי על זה לפני שנים כבר
תסתכל בטרד של ה
LYRICS 
שנים = חודש בערך
מישהו מכיר טראק שנוגן בתוכנית של רוברט גיטלמן שדומה מאוד ל
rank 1 -airwave
ויש בו איזה קול של דולפינים או תינוקות לא בדיוק הצלחתי לזהות
| Originally posted by Shahar במחשבה שניה אולי כן הייתי צריך לקחת תדיסק =] תודה |
| Originally posted by djGoosh מישהו מכיר טראק שנוגן בתוכנית של רוברט גיטלמן שדומה מאוד ל rank 1 -airwave ויש בו איזה קול של דולפינים או תינוקות לא בדיוק הצלחתי לזהות |
| Originally posted by nimrod levi משהו של גרין קורט נדמה לי קוראים לזה silent heart |
אממ נסעתי עם חבר באוטו ושמעתי שיר
בסגנון ATC
כזה
דהדה דהדה דידה דודההההה דהדהדהדהדהדהדהדהדידהדודדהההה
ומוסיקה גם בסגנון
ATC
למישהו יש מושג!?
חחחחחחח
?אולי תרים טלפון לחבר שלך ותשאל אותו
| Originally posted by elad11 חחחחחחח ?אולי תרים טלפון לחבר שלך ותשאל אותו |
טוב...
בכל מקרה נזכרתי באיזה שיר שהיא אומרת
דה דה די דה דה דה
10%
שזה מה שאתה מחפש, אבל תנסה בכל זאת
01-crystal_waters-gypsy_woman_(2002_club_cicuit_remix)-bpm_house.mp3
| Originally posted by elad11 טוב... בכל מקרה נזכרתי באיזה שיר שהיא אומרת דה דה די דה דה דה 10% שזה מה שאתה מחפש, אבל תנסה בכל זאת 01-crystal_waters-gypsy_woman_(2002_club_cicuit_remix)-bpm_house.mp3 |
יש עוד מילים חוץ מדה די דה?!
| Originally posted by Hell_Copter יש עוד מילים חוץ מדה די דה?! |
מה הגרסא הכי טובה של
Acapulco - Caliente Tambores
ואם יש למישהו מקום שאני יכול להשיג אותה באיכות טובה..
| Originally posted by Triple-z מה הגרסא הכי טובה של Acapulco - Caliente Tambores ואם יש למישהו מקום שאני יכול להשיג אותה באיכות טובה.. |
חברה אני מחפש טראק שנקרא
Alien - Rebel [Original Maxivox]
ויש בו את הסמפל זה הכלי נגינה הזה מהטראק
Moda - Tiger
אני חייב את זה זה פשוט ענק אז יאללה לעבודה!
The Rapid Eye - Circa Forever (Mainroom Iberian Mix)
Umek - Gatex (Dj Tiesto Remix)
גגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדוווווווווווווווווולללללללללללללללללללללללל
משהו מהם השתחרר בכלל!?
| Originally posted by Shahar The Rapid Eye - Circa Forever (Mainroom Iberian Mix) Umek - Gatex (Dj Tiesto Remix) גגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדוווווווווווווווווולללללללללללללללללללללללל משהו מהם השתחרר בכלל!? |
| Originally posted by Hell_Copter וואי אחי אתה אכול סרטים נשבע לך... הרפיד איי השתחרר מלפני איזה 10 חודשים כמעט והטייסטו רמיקס לפני 4 חודשים אני מאמין |
אז ככה...
אתמול שמעתי בבי יו בלילה סט של אלון הלפרין נראה לי...
זה היה איזה האוס או משהו... אנערף
קיצר הוא שם כמה דברים ממש נחמדים שם שאהבתי
וזה בעיקר מופנה אליך עודד
רמיקס אני חושב לשיר של יו 2... מלודיה מאוד מוכרת
בונו (אני די סגור על זה שזה הקול שלו) שר
i will be with you again
קיצר אם מישהו יכול להשיג לי אני ישמח
והיה שם גם רמיקס ל
nirvana - lithium
אם מישהו מכיר את הרמיקס אנא שישתף אותי... ממש נחמד
והיה עוד שיר אחרי שהסט שלו נגמר אבל לא יודע איך לתאר פה אז נוותר עליו לבנתיים
תנסה
02-u2_-_staring_at_the_sun_(brothers_in_rhythm_club_mix)-mip.mp3
| Originally posted by Hell_Copter אז ככה... אתמול שמעתי בבי יו בלילה סט של אלון הלפרין נראה לי... זה היה איזה האוס או משהו... אנערף קיצר הוא שם כמה דברים ממש נחמדים שם שאהבתי וזה בעיקר מופנה אליך עודד רמיקס אני חושב לשיר של יו 2... מלודיה מאוד מוכרת בונו (אני די סגור על זה שזה הקול שלו) שר i will be with you again קיצר אם מישהו יכול להשיג לי אני ישמח |
| Originally posted by oDrori I will be with you again - > U2 -New Year's Day אלה מילים מתוך ככה שסביר להניח שזה U2 vs. Musique - New Year's Dub , לפי הסגנון אני אוי אוכל לפרט גרסא. או ש... אבל נראה לי שלא... שהוא השיג את הרמיקס התות-פאקינג-חיייייייייייייי של פרי U2 - New Year's Day (Ferry Corsten Vocal Mix) שזה טראק וואחאד נדיר על ויניל, יש שלוש מאות כאלה בעולם ואני בעלים גאה של אחד מהם. יכול להיות שהוא צרב את זה גם. |
| Originally posted by elad11 תנסה 02-u2_-_staring_at_the_sun_(brothers_in_rhythm_club_mix)-mip.mp3 |
| Originally posted by Hell_Copter זה לא פרי סטייל... אבל תן בי את כל הגרסאות שיש לך אני מחכה לזה... וזה לא דאב... היה לזה מילים ויש בהתחלה מלודיה מוכרת בטירוף... אולי זה יעזור קיצר תן בי וחפש לי את הרמיקס לנירוונה אם אתה יכול... תודה אחי אתה לא בעניינים אמרתי איי וויל בי וויט' יו אגיין לא סטארינג אט דה סאן חוץ מזה זה חדש מדי בשביל הרדיו |