TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ציוד תקלוט, ציוד להפקה, וכל הדברים הקשורים!!
Pages (30): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 »
| quote: |
| Originally posted by Scorchio קומפקטים או פיוניר 100 או דנון 2900 מיקסר 275 אם תקנה את ה-175 אתה תתחרט זה בדיוק מה שקרה לי ואני החלפתי את ה-175 שלי ל-275 |
| Originally posted by Scorchio קומפקטים או פיוניר 100 או דנון 2900 מיקסר 275 אם תקנה את ה-175 אתה תתחרט זה בדיוק מה שקרה לי ואני החלפתי את ה-175 שלי ל-275 |
צודק
2600
וה-175 לא רע
אבל
אין לו אקולייזר באוזניות
האיכות סאונד של ה-275 טובה בהרבה יותר מה-175
ויש לו פחות כניסות ויציאות
הוא מיקסר מצויין אבל אתה תהיה לא מסופק ממנו.
אודי יש כמה תקליטים שאני רוצה לקנות אז צור קשר או ב
[email protected]
או
אהלן יש למישהו מושג כמה עולה סמפלר היום? סמפלר טוב ...
pssl.com
יוכלו לעזור לך נראה לי...
אני אוכל להשיג לך אחד בהנחה נראה לי אבל תצטרך לחכות בשביל זה איזה חודש- חודשיים שאני יחזור למוזיקה פלוס
תגידו למשהו פה יש את ה
cd's
של ניומרק
Axis-8
זה כנראה מה שאני יקנה בסוף בנוסף למיקסר ווסטקס 275
איזה אפקטים פצצות יש בסידי האלה של ניומרק
רק שבארץ זה חבל על הזמן יקר
אחד עולה 5 וחצי!!!
אז בקיצור
ההורים שלי נוסעים לארה"ב באוקטובר (10) ושם הם יקנו לי הכל ביחד 7000 שקל כולל האוזניות של סוני היפות הכסופות האלה
מה שבארץ הכל היה עולה לי:
13800 שקל
חחחחחחחחחחחח
תקנה תפיוניר 100
במקום ה
Axis-8
!!
| Originally posted by Q-PiXeL תקנה תפיוניר 100 במקום ה Axis-8 !! |
למי בכלל איכפת מהאפקטים?! זה לא השיקול בקניית קומפקט...
השיקולים הם אמינות, מבנה ודיוק...
| Originally posted by AnthemFreak תגידו למשהו פה יש את ה cd's של ניומרק Axis-8 זה כנראה מה שאני יקנה בסוף בנוסף למיקסר ווסטקס 275 איזה אפקטים פצצות יש בסידי האלה של ניומרק רק שבארץ זה חבל על הזמן יקר אחד עולה 5 וחצי!!! אז בקיצור ההורים שלי נוסעים לארה"ב באוקטובר (10) ושם הם יקנו לי הכל ביחד 7000 שקל כולל האוזניות של סוני היפות הכסופות האלה מה שבארץ הכל היה עולה לי: 13800 שקל חחחחחחחחחחחח |
| Originally posted by DJ-Energy לפי מה שהבנתי זה בערך 4 לאחד.... |
| Originally posted by Scorchio ??!?!?!?!?!?!?! 4?!?!?!?!?!?!?! הלוואי כל אחד 6 וחצי |
| Originally posted by Ariels לא יודע מאיפה הקרצת את זה פעם אחרונה שהייתי בפיוניר 4750 |
התכוונתי 5 וחצי
| Originally posted by AnthemFreak אני לא מבין מה כל כך טוב בפיוניר מאה אין בו כלום!!! כאילו, אני לא ממש יודע אבל מה כל כך טוב בו??? יש בו אפקטים בכלל??? והוא כזה נוח??? אני יודע שהניומרק נוח!!! |
| Originally posted by nimrod levi שירן קוראים לך נכון? יש לך נסיון משהו יעני פעם ניסית ? או שסתם אתה קונה כדי להתחיל לנסות להתאמן? |
וואלה לא...
לי אין ציוד אבל אם היית בקורס וזה אתה בעניינים
אז סבבה
סתם שאלתי לדעת..
שירן אחי
אני מבקש ממך בבקשה לא לזרוק סתם דברים לאוויר
כי אחרי זה אנשים יתעצבנו (צח) ואז לא יהיה פה נעים כי אני לא רוצה מריבות
ה100 הוא אחד הקומפקטים היותר יציבים והנוחים שיש בשוק
אני אישית הולך לקנות כאלו מאוד מאוד בקרוב
הם גם מדויקים מאוד
למרות שאני יודע שה500 יותר מדויקים בטיפה
זה עדיין לא עצר את
Trance Energy
Sensation
וכו' מהלשתמש בפיונרים 100
אז אחי תאמין לי שאם הם השתמשו בהם
גם אתה יכול

| Originally posted by DJ-Energy שירן אחי אני מבקש ממך בבקשה לא לזרוק סתם דברים לאוויר כי אחרי זה אנשים יתעצבנו (צח) ואז לא יהיה פה נעים כי אני לא רוצה מריבות ה100 הוא אחד הקומפקטים היותר יציבים והנוחים שיש בשוק אני אישית הולך לקנות כאלו מאוד מאוד בקרוב הם גם מדויקים מאוד למרות שאני יודע שה500 יותר מדויקים בטיפה זה עדיין לא עצר את Trance Energy Sensation וכו' מהלשתמש בפיונרים 100 אז אחי תאמין לי שאם הם השתמשו בהם גם אתה יכול |
אחי
עזוב אותך אפקטים
אחרי חצי שנה זה ימאס עליך
אני אומר לך אל תשקיע סתם כסף בשביל אפקטים כי אתה תתחרט
לך על ה100 וזהו!
שתדעו שה....
pioneer CDJ 500 - II
יותר טוב ואיכותי מה- 100
אז אם יש כסף אני ממליץ על ה 500
אבל יש כאלה שאוהבים שטויות כמו שיש ב 100
אז תסתכל מה כתוב באתר של פיוניר תברר עם אנשים ביבואן
ותחליט, אבל בכל מקרה 500 גירסה שניה יותר טוב מה 100
axis 8
תשצע כל האפקטים טובים ויפים, כל עוד אתה ילד קטן שמתלהב שיש לך ציוד...
באמת יש אפקטים נחמדים באקסיס, אבל לא שווה לקנות אותו, תוסיף עוד כמה דולרים ויש לך cdj1000
בבסידיג'יי יש לך שליטה הרבה יותר קרובה לויניל, לופים (גם בניומרק יש אבל לא חשוב
)
ואפקטים ושטויות (שוב נכנס הילד הקטן והמתלהב)
בקיצר, למה להתאמץ כל כך? קנה לך שני 100, למרות שבאפקטים לא תשתמש כל כך עדיין הם קומפקטים נוחים מאוד, ואגב, ידעתם שאפשר לכוון את הדיוק שלהם? לפי מה שהבנתי אפשר להרים את הג'וג ואיכשהו לכוון את מהירות התגובה שלו... אני בכל מקרה הולך לקנות שני מאה, כי פשוט זה מה שיש במועדונים, אז למה להסתבך כשאתה בא למועדון? יש אימון מהבית 
אה ואני גם קונה 2 טכניקס, גם כי זה מה שיש במועדונים...
אני יתגבר על אהבתי לווסטקס...
Re: axis 8
| Originally posted by Vortex_SA תשצע כל האפקטים טובים ויפים, כל עוד אתה ילד קטן שמתלהב שיש לך ציוד... באמת יש אפקטים נחמדים באקסיס, אבל לא שווה לקנות אותו, תוסיף עוד כמה דולרים ויש לך cdj1000 בבסידיג'יי יש לך שליטה הרבה יותר קרובה לויניל, לופים (גם בניומרק יש אבל לא חשוב )ואפקטים ושטויות (שוב נכנס הילד הקטן והמתלהב) בקיצר, למה להתאמץ כל כך? קנה לך שני 100, למרות שבאפקטים לא תשתמש כל כך עדיין הם קומפקטים נוחים מאוד, ואגב, ידעתם שאפשר לכוון את הדיוק שלהם? לפי מה שהבנתי אפשר להרים את הג'וג ואיכשהו לכוון את מהירות התגובה שלו... אני בכל מקרה הולך לקנות שני מאה, כי פשוט זה מה שיש במועדונים, אז למה להסתבך כשאתה בא למועדון? יש אימון מהבית ![]() אה ואני גם קונה 2 טכניקס, גם כי זה מה שיש במועדונים... אני יתגבר על אהבתי לווסטקס... |
הרגע סיימנו (אני ואחי הקטן) לנתח את הפטיפון, והוא עובד
כמו חדש - החלפנו לו את הכבלים של הקול כי אחד מהם נדפק.
פשוט הייתי חייב לשתף אתכם...