TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by elad11 .......חשבתי אתה מתכוון למשו חדש בגלל זה בכל מקרה, אם אתה מדבר על new-years אז אני זוכר שתי גרסאות חוץ מפרי Mauro Picotto Steve Lawler .. |
| Originally posted by Hell_Copter זוכר זה טוב... אם יש לך תן בי מיד!! |
| Originally posted by oDrori או ש... אבל נראה לי שלא... שהוא השיג את הרמיקס התות-פאקינג-חיייייייייייייי של פרי U2 - New Year's Day (Ferry Corsten Vocal Mix) שזה טראק וואחאד נדיר על ויניל, יש שלוש מאות כאלה בעולם ואני בעלים גאה של אחד מהם. יכול להיות שהוא צרב את זה גם. |
אמממממ יש שיר אהוס כזה
(in my dreams אני חושב שהשם שלו זה)
לא בטוח...
אניודע לפעמים אומרים שם
no משהו reasonnnn, no משהו apologizeee
אומרים גם
in my dreamsss
וזה גם דומה במוסיקה ל
foggy - come into my dreams
מישהו יודע מה השם?
| Originally posted by Shahar אמממממ יש שיר אהוס כזה (in my dreams אני חושב שהשם שלו זה) לא בטוח... אניודע לפעמים אומרים שם no משהו reasonnnn, no משהו apologizeee אומרים גם in my dreamsss וזה גם דומה במוסיקה ל foggy - come into my dreams מישהו יודע מה השם? |
| Originally posted by warpedd_ neomi - dreams נדמה לי |
תגידו.......
יש דבר כזה?
Flutlicht - The Fall (Green Court Remix)
??
| Originally posted by warpedd_ neomi - dreams נדמה לי |
| Originally posted by elad11 תגידו....... יש דבר כזה? Flutlicht - The Fall (Green Court Remix) ?? |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ הוא אמר שזה שיר האוס וזה לא האוס |
| Originally posted by Hell_Copter זה הרמיקס של מארק דאון הוא עומד מאחורי גרין קורט (ביחד עם בוסי לקטנוניים שביננו)1 |
| Originally posted by Hell_Copter אחי אנשים מגדירים האוס כלאסגו בארץ הזאת זה קטע מאוד עצוב... אבל אין מה לעשות |
| Originally posted by elad11 הם לא מבינים שהאוס זה olav basoski שדרך אגב יש לו 3 קטעים חדשים (למי שאוהב את הסגנון הזה) ... |
| Originally posted by Hell_Copter האוס בת'כלס זה גועל נפש של מוזיקה... |
רועי נסה את
Musique vs. U2 - New Year's Dub (Mauro Picotto remix)
Musique vs. U2 - New Year's Dub (Hubrid remix)
Musique vs. U2 - New Year's Dub (Skynet remix)
Musique vs. U2 - New Year's Dub (Steve Lawler)
וראיתי את זה מסתובב ועוד לא שמעתי:
Musique vs. U2 - New Year's Dub (DJ Elite remix)
| Originally posted by oDrori רועי נסה את Musique vs. U2 - New Year's Dub (Mauro Picotto remix) Musique vs. U2 - New Year's Dub (Hubrid remix) Musique vs. U2 - New Year's Dub (Skynet remix) Musique vs. U2 - New Year's Dub (Steve Lawler) וראיתי את זה מסתובב ועוד לא שמעתי: Musique vs. U2 - New Year's Dub (DJ Elite remix) |
אני מחפש שפ של טראק שמדברים בו בעיברית ערבית ואנגלית
זה אישה שסופרת בערבית והיא אומרת משהו כזה: ביקש נשיקה קיבל סטירה ועוד כול מיני דברים.
אחי כבר מצאו את הטראק הזה
תחפש אחורה
| Originally posted by MaMaMiA אני מחפש שפ של טראק שמדברים בו בעיברית ערבית ואנגלית זה אישה שסופרת בערבית והיא אומרת משהו כזה: ביקש נשיקה קיבל סטירה ועוד כול מיני דברים. |
| Originally posted by MaMaMiA אני מחפש שפ של טראק שמדברים בו בעיברית ערבית ואנגלית זה אישה שסופרת בערבית והיא אומרת משהו כזה: ביקש נשיקה קיבל סטירה ועוד כול מיני דברים. |
איזה אישה שרה
ooooooooooooooooo it will be over
| Originally posted by Sniper אני רואה שהחלטת להיכנס סוף סוף תכנס יותר |
אנשים
יש שיר שנטחן בגלגלצ משהו:
I'M HIGHHHHH, I'M HAPPY AND I'M NAAAA
משהו כזה
למישהו יש מושג ?
איך קוראים לשיר הזה שאומרת בו
theres a starnger in my heart bla bla
די ישן כבר...
וגילי נסה
res - They-Say Vision (Robbie Rivera's Tribal Session Dub
הולך חזק כרגע
| Originally posted by yahel222 איך קוראים לשיר הזה שאומרת בו theres a starnger in my heart bla bla די ישן כבר... וגילי נסה res - They-Say Vision (Robbie Rivera's Tribal Session Dub הולך חזק כרגע |
יש איזה שיר דאנס-אהוס כזה
i got my משהו
i got my משהו
i got my משהו
ואומרים מלא
everybody
או
everyday
נראה לי גם שזה שם השיר
למישהו יש מושג?
מה שאתה מחפש זה בטוח
Kim English - Everday