TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
| quote: |
| Originally posted by taltul בדיוק עכשיו סיימתי לראות את ה"ערבון" עם טום קרוז וג'יימי פוקס... ומה אני אגיד לכם - לכו ותראו אותו... יותר נכון תורידו ותראו... סרט בנזונה... נהניתי כל רגע המשחק העלילה הסאונד האפקטים... כל זה ביחד יוצר מעין תחושה של סיפוק והנאה שלא נגמרת לאורך כל הסרט ומשאירה את הצופה במתח עד סוף הסרט... מומלץ... ...נ''ב: במיוחד לסנטימנטליים כמוני |
| Originally posted by taltul בדיוק עכשיו סיימתי לראות את ה"ערבון" עם טום קרוז וג'יימי פוקס... ומה אני אגיד לכם - לכו ותראו אותו... יותר נכון תורידו ותראו... סרט בנזונה... נהניתי כל רגע המשחק העלילה הסאונד האפקטים... כל זה ביחד יוצר מעין תחושה של סיפוק והנאה שלא נגמרת לאורך כל הסרט ומשאירה את הצופה במתח עד סוף הסרט... מומלץ... ...נ''ב: במיוחד לסנטימנטליים כמוני |
| איך קוראים לו באנגלית? |
| Originally posted by markfeldman collateral = עירבון ?!!?!!? |
איך הגעת לערבון חחחחחח
ולא ידעתי שהכושי שם זה ג'ימי פוקס
אבל כן הנוסע סרט בנזונה נו המלצתי עליו
וגם על הטראק הבנזונה שיש שם של אוקנפולד
| Originally posted by Shahar איך הגעת לערבון חחחחחח ולא ידעתי שהכושי שם זה ג'ימי פוקס אבל כן הנוסע סרט בנזונה נו המלצתי עליו וגם על הטראק הבנזונה שיש שם של אוקנפולד |
| Originally posted by KrazyDJs קולטרל זה בכלל הנוסע... |
| וגם על הטראק הבנזונה שיש שם של אוקנפולד |
| לגבי השמות הישראלים אני לא מעודכן בגרוש מאז שאני לא הולך לקולנוע ומוריד את הסרטים באינטרנט ככה שלא היה לי מושג מהו שמו הישראלי של הסרט אז פשוט תירגמתי את השם המקורי וזהו... ...נ''ב: ומי שמתעניין אז לא הייתי בקולנוע כבר שנתיים וחצי אם לא שלוש |
הרגע סיימתי לראות תסרט פפרצי
סרט סוףףףףףףףף
המאפיונר ממהיר ועצבני 2 משחק שם
סרט טובבבבבב!!
| Originally posted by markfeldman ושמו ? |
The Incredibles\ משפחת סופר על
לא שמתי לב אם המליצו כבר.
דיסני ופיקסר עשו את זה שוב!!!
אחד סרטי האנימציה היותר מצחיקים שראיתי
מומלץ בחום!!

אלעד איך נופל עלייך לראות את הסרט הזה..
ראינו חצי ממנו אצל חבר שלי לפני כמה זמן..
באמא אחד הסרטים המשעממים לדעתי..
התחלנו לזרוק לו פופקורן על המסך מרוב שיעמום..שיחליף כבר את הסרט...
Re: The Incredibles\ משפחת סופר על
| Originally posted by Sniper לא שמתי לב אם המליצו כבר. דיסני ופיקסר עשו את זה שוב!!! אחד סרטי האנימציה היותר מצחיקים שראיתי מומלץ בחום!! |
מישהו ראה אושן 12?
שמעתי מחברים שלי שזה הסרט הכי גרוע בעולם
הם אמרו לי הם יצאו באמצע הסרט מרוב שהוא שיעמם להם את התחת
| Originally posted by Rising אלעד איך נופל עלייך לראות את הסרט הזה.. |
| Originally posted by Flotser כל מקרה יש לי חולשה לסרטים מצוירים, נראה לי אין הרבה אנשים בגילי בארץ שמכורים לדרגון בול בערוץ הילדים |
| Originally posted by DJ-Kreing^^ אני מכור חח... למרות שכבר מזמן ראיתי את כל הפרקים, יש לי הרבה מאוד על המחשב ועל דיסקים. שמע אבל מיכאל אחי, אם יש לך ייס, אני ממש ממש ממליץ לך לראות סדרה שוקראים לה" המסע של קינו" משהו מטורף אחי... זה מנגה, זתומרת סדרה מצויירת יפנית, אבל עם משמעות עמוקה...משהו פסיכולוגי פילוסופי מוזר כזה, יש משמעויות נסתרום רבות שגורמות לך לחשוב... edit** זה משודר yes anime שכחתי לציין |
ההפסד כולו שלך אחי...כמה שאני מכור לדרגון בול זי והכל
זה לא משתווה לסדרה הזאת, משהו מטורף...זה עמוק לגמרי אשכרה גורם לך לחשוב.
הסדרה המצויירת הכי טובה שראיתי...
| Originally posted by DJ-Kreing^^ ההפסד כולו שלך אחי...כמה שאני מכור לדרגון בול זי והכל זה לא משתווה לסדרה הזאת, משהו מטורף...זה עמוק לגמרי אשכרה גורם לך לחשוב. הסדרה המצויירת הכי טובה שראיתי... |
מאייטי מקס שולט 
| Originally posted by Rising אלעד איך נופל עלייך לראות את הסרט הזה.. |
| אושן 12 אמרו לי ממש סרט מבוזבז |
| Originally posted by KrazyDJs ראינו חצי ממנו אצל חבר שלי לפני כמה זמן.. באמא אחד הסרטים המשעממים לדעתי.. התחלנו לזרוק לו פופקורן על המסך מרוב שיעמום..שיחליף כבר את הסרט... |

| Originally posted by Shahar זורקים פופקורן על אנשים כפרה לא על המסך ![]() וואלה איזה שנה לא הייתי בסרט עם חברים ישך חברה לך איתה עזוב חברים |
| Originally posted by KrazyDJs אין חברה... ומה לעשות, יושבים אצל חבר בבית, על איזה אנשים אפשר לזרוק ? |