TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ רוב הערב היה סטייל בלקוני אולי בסוף צח עלה אני לא נכנסתי ובאזה 3 הלכתי לאכול עם חברים בפיתוח דר"א רועי נכנסת בסוף? |
חחח רועי איזה מצחיקול אתה שאתה מסובב בספתא שלי... פשוט עמדתי וצחקתי עלייך ועל נוה (זה שבא איתי)... וגם שהביאו תקרח היה מצחיק 
צח אחי, ביקרות בונה : כשעלית פעם ראשונה הבחירת שירים שלך הייתה סימפוניה של טעויות כרוניות, כי כשאתה פותח סט, בעיקר כשאתה מנגן בפני הקהל הישראלי ועוד כזה שכרגע קיבל מנה של קומרשל, אתה צריך לפחות אחד מהשניים -
- טראקים שמביאים בראש, כולל מלודיות
-בלי יותר מדי ברייקים טיפוסיים מאסיביים
ולצערי הבאת כאלה שלא מתאימים אחד אחרי השני... אולי השלישי שלך הייתה לו מלודיה קצת יותר מתאימה, אבל העניין הוא שפתחת טראק אחד שלוקח לו די הרבה זמן לפני שהוא מעביר הילוך, ועוד יש לו ברייק ממש ארווך... ועוד בסוף הברייק הת'ים המרכזי הוא בסה"כ סטרינגים... סורי אחי, זה לא היה הקהל בשביל משהו כזה... ואח"כ את הרמיקס של ניו אנרג'י, אמנם די חזק אבל בכל זאת לא מלודיה מהסוג שמקובל כאן וגם ברייק ארוך. איומי היה למשל טראק שאולי היית צריך לפתוח איתו, אבל עד שהוא הגיע הקהל כבר היה מיובש... ואקספנדר, התאים אבל שוב, כבר היו מיובשים (הברייק שלו גם ארוך אבל בתור טראק חמישי זה יכול להתאים בול).
הטעות של החבר'ה במועדון היא שזה באמת היה בלקוני כזה ככה שהיה קומרשל כמה שעות טובות ועד שהגיע הטראנס אני אישית כבר התייבשתי.
עודד תלך למסיבה
ותעזוב את כל הקטע של הת'ימים והסטרינגים!!
אתה במסיבה ג'יז'וס!!!
| Originally posted by oDrori חחח רועי איזה מצחיקול אתה שאתה מסובב בספתא שלי... פשוט עמדתי וצחקתי עלייך ועל נוה (זה שבא איתי)... וגם שהביאו תקרח היה מצחיק ![]() |
נענה בחלקים:
| Originally posted by Hell_Copter בן זונה!!! התחלת לזרוק עליי קרח שם!! רציתי להרוג אותך |

| Originally posted by Hell_Copter ואז לקחתי פול ופוצצתי אותך אז נרגעתי |

| Originally posted by Hell_Copter עצבן אותי ההוא שאני מכיר שהביא לי את השמפניה... עושה לי אני יענו ישקה אותך... בסוף שפך לי על הבגדים!! |

איזה כיוון של עז חולה אני רואה אותך ככה פוער לוע ואז הוא מקלח אותך
| Originally posted by MoSH_MaN עודד תלך למסיבה ותעזוב את כל הקטע של הת'ימים והסטרינגים!! אתה במסיבה ג'יז'וס!!! |
סתם היה חרא מקום
אחותי התאומה הלכה ולא נכנסה
והיא אמרה שעשו באמצע מחרוזת שירי בלקוני
אני אישית
נהנתי במסיבה של אינפקטד
זה היה רק ארז
עמית היה במסיבה באברבנל 54
גם עם אסטריקס
וגובלין
פסי סקס!
| Originally posted by oDrori נענה בחלקים: |
| Originally posted by oDrori אבל במקום זה הרמת אותי ![]() |
| Originally posted by oDrori אני זונה בכל שני וחמישי אם פגע בי יותר מאחד ![]() |
| Originally posted by oDrori חחחחח ראיתי את זה ![]() ![]() איזה כיוון של עז חולה אני רואה אותך ככה פוער לוע ואז הוא מקלח אותך |
| Originally posted by MoSH_MaN סתם היה חרא מקום אחותי התאומה הלכה ולא נכנסה והיא אמרה שעשו באמצע מחרוזת שירי בלקוני |
| Originally posted by Hell_Copter ראסמי היה חרא מקום... ההגברה בפנים על הפנים אבל יש חומות כאלה בחוץ ככה שיצא שמבחוץ שמעו הרבה יותר טוב!! ואתה רוצה להגיד לי שאחותך הייתה שם ולא באה להגיד לי שלום? לא בסדר מצדה |
גם הדי ג'יי שתקלט עם צח שם את זה... ואז את אזר אזר
ואני יודע שאני לא מכיר את אחותך התאומה
אולי תכיר לי?
חסר לך בנות אה?
חח סתם
אין לי בעיות
| Originally posted by MoSH_MaN חסר לך בנות אה? חח סתם אין לי בעיות |

| Originally posted by Hell_Copter כוסית אני מקווה ![]() נבוא לבקר אותך בהקדם |
| Originally posted by luckystrike אני מצטרף ! בתקווה לאחות הגדולה מוש !!! |
| Originally posted by guetag בלקוני בלקוני אבל דבר אחד בטוח בספארקס היו כוסיות!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לבנות!!!!!!!!!!!!!!1 קטנות!!!!!!!!!!!!!!!! וואיי אלוהים מה יש באזור השרון?! |
שישי הזה יש את סאבלימי, אינפקטי ועופד פייגלה בהאנגר, מי בא?
| Originally posted by Vortex_SA שישי הזה יש את סאבלימי, אינפקטי ועופד פייגלה בהאנגר, מי בא? |
| Originally posted by MoSH_MaN 120 שקל אם היה לי חינם אני כבר מעדיף ביום ראשוןם ללכת לטי אל וי אסטריד.......70 שקל פעם בהרבה זמן אינפקטד ףאולם רק את ארז ראיתי בשישי האחרון |
מי שאמר שהדום זה ילדים קטנים זיין בשכל...
ב 1.12 יש מסיבה לגיל שלי בערך...
חבר שלי מייחצן לשם
| Originally posted by Hell_Copter מי שאמר שהדום זה ילדים קטנים זיין בשכל... ב 1.12 יש מסיבה לגיל שלי בערך... חבר שלי מייחצן לשם |
מסיבה.....שנים שלא הייתי במסיבה
סעמק הצבא המזדיין הזה כל המ.צ שימותו
| Originally posted by Sniper מממ אני יודע שזה לגיל שלנו אבל הרבההה קטנים הולכים לשםם םממשששש הרבהההה ממ אני בעמק ככל הניראה:] |
| Originally posted by yahel222 מסיבה.....שנים שלא הייתי במסיבה סעמק הצבא המזדיין הזה כל המ.צ שימותו |
| Originally posted by Hell_Copter אני לא יכול בסוף לבוא לעמק בכל מקרה כי זה יום שבת ויום ראשון יש לי מבחנים לתלפיות אבל הדום והטי אל וי זה ביום ראשון אחי!! |
באהנגר לא תהיה מסיבה של איזה פוול עבריינים?