TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
מישהו יודע אם יש המשך לקיל ביל 2?
ראיתי אתמול סלולר איזה סרט סווווףףףף!!
ב 2005 יוצא מת לצעוק 4
| quote: |
| Originally posted by Shahar מישהו יודע אם יש המשך לקיל ביל 2? ראיתי אתמול סלולר איזה סרט סווווףףףף!! ב 2005 יוצא מת לצעוק 4 |
טוב טוב תשמעו את זה..
אתמול הייתי אצל חבר שלי שמוריד מלא סרטים
התחלנו לראות איזה סרט BABE משהו, קיבל 2. משהו ב IMDB.. אבל אמור היה להיות קומדיה.. נשבע לכם סרט כזה מטומטם
כוסיות.. מתפשטות... ועלילה מפגרת... ממש מעניין
אקיצר, עברנו סרט, עכשיו PI סרט שאמור להיות ממש טוב, קיבל מעל 7 ... בשחור לבן, בלי כתוביות! נתנו לו רבע שעה וגם נמאס לנו שהוא מזיין את השכל על מתמטיקה
אז עברנו לראות את סוכן קודי בנקס 2 (אחד היה חמוד + והפלוס זה הילארי דאפ ששיחקה בו.. אבל ב 2 היא לא שיחקה.. חרא סרט !!!
קיצר, אין סרטים טובים להורדה היום ?!
| Originally posted by DjChook טוב טוב תשמעו את זה.. אתמול הייתי אצל חבר שלי שמוריד מלא סרטים התחלנו לראות איזה סרט BABE משהו, קיבל 2. משהו ב IMDB.. אבל אמור היה להיות קומדיה.. נשבע לכם סרט כזה מטומטם כוסיות.. מתפשטות... ועלילה מפגרת... ממש מעניין אקיצר, עברנו סרט, עכשיו PI סרט שאמור להיות ממש טוב, קיבל מעל 7 ... בשחור לבן, בלי כתוביות! נתנו לו רבע שעה וגם נמאס לנו שהוא מזיין את השכל על מתמטיקה אז עברנו לראות את סוכן קודי בנקס 2 (אחד היה חמוד + והפלוס זה הילארי דאפ ששיחקה בו.. אבל ב 2 היא לא שיחקה.. חרא סרט !!! קיצר, אין סרטים טובים להורדה היום ?! |
הא
ואם אתם בקטע קצת של
ANIME!
אז תורידו את הסידרה המצליחה שעדיין רצה בשם
NARUTO

| מישהו יודע אם יש המשך לקיל ביל 2? |
קאובוים ומלאכיות / Cowboys & Angels
[קומדיה - דרמה]
שיין באטלר הוא צעיר בן 20 שמרגיש שהחיים עוברים אותו הוא מעביר
את ימיו בעבודה משעממת מאחורי שולחן בשירות הציבור הוא עובר לדירה
חדשה ומגלה שבנוסף לדירה הוא גם קיבל שותף שהוא מעצב בגדים גאי,
הם נעשים חברים ומהר מאוד הוא מוצא את עצמו על מסלול הדוגמנות.
הסרט יוצא לחקור את הקשיים לאנשים צעירים בשמירת הזהות שלהם
במהלך חיים שתרבותו סובבת סביב סמים ומועדונים.
סרט לא יותר מידי מתוחכם אבל נהנתי לצפות
| Originally posted by markfeldman תתפלא לשמוע אבל טרנטינו מתכנן המשך עם הדמויות הנותרות... |
| Originally posted by arik ממממ שחר יהיה קשה לקרוא לסרט קיל ביל אחרי שהוא כבר מת |
| אבל רק קידו והבת שלה נשארו לא!? ורגע כשהראשון יצא סיפרו כמה חלקים בסה"כ יהיו..... אמורים להיות 3 או 2? |
ראיתי שיוצא סרט גיימס בונד
Every Thing or Nothing
מישו שמע על זה?
או על באטמן החדש?
| Originally posted by markfeldman עושים המשך על קידו וביתה... |
| או על באטמן החדש? |
| אם ביל או אח שלו לא יחזרו לא נראה לי שיהיה אקשן |
| Originally posted by Shahar ראיתי שיוצא סרט גיימס בונד Every Thing or Nothing מישו שמע על זה? או על באטמן החדש? אם ביל או אח שלו לא יחזרו לא נראה לי שיהיה אקשן אבל סרט קטלני בכל מקרה אהבתי שעשו אותו סרט פשוט כזה יעני לא משתמשים שם בנשק חדש וזה...הביאו חרבות ודברים קטלניים גם כל האווירה נראית לפני הרבה שנים |
הורדתי בדיוק לפני דקה את הבלייד 3.... מה אני אגיד לכם - הוכלת להיות פה הפגזה חבלז...
אני אכתוב ריוויו כשאסיים לראות...
The Butterfly Effect
סרט מעולההה !!!
בעברית קוראים לזה אפקט הפרפ פשוט סרט פצצה
ועוד עם הבלונדינית מיורו טריפ הכוסית הזאת וואי שווה צפייה
=]
רידיק: המסע מתחיל
סרט בננננזוווונההההההההההה!!!!!!!!
וין דיזל (דומיניק ממהיר ועצבני) מפציץ בעוד סרט נותן בראש
חובה לראות
| Originally posted by markfeldman הולך לצאת במהלך 2005 - BATMAN BEGINS כארש בתפקיד באטמן - כריסטיאן בייל. עוד בסרט סוללת כוכבים: מייקל קיין, ליאם ניסן, מורגן פרימן,גארי אולדמן וקייטי הולמס. תסמוך על הראש החולני של טרנטינו.... |
| Originally posted by MasterP לא רואה את ביל או אח שלו חוזרים. הם נראו מתים באופן מבוהק, שלא כמוה שכולם הבינו שהיא לא מתה עדין. אבל לך תדע. אגב הכי אהבתי בסרט את הסצינה שהיא מתאמנת אצל הסיני עם הזקן הלבן. זה היה כזה חזק. גם מצחיק גם אקשן. איזה מלך הוא עם הזקן שלו, שהוא פורע אותו כל הזמן. שהזונה עם העין הרגה אותו _או לפחות טענה ככה אני כמעט בכיתי איזה מלך הוא אלוהים |

| ועוד עם הבלונדינית מיורו טריפ הכוסית הזאת וואי שווה צפייה |
| Originally posted by markfeldman AMY SMART = BABE ! |
| Originally posted by markfeldman AMY SMART = BABE ! |
סוף סוף ראיתי
Fight Club
או בעברית צחה, מועדון קרב
איזה סרט יפה והזוי..
חייב לקחת קלטת או להוריד מהאינטרנט...חייב לראות עוד לפחות עוד איזה פעמיים...
| Originally posted by KrazyDJs סוף סוף ראיתי Fight Club או בעברית צחה, מועדון קרב איזה סרט יפה והזוי.. חייב לקחת קלטת או להוריד מהאינטרנט...חייב לראות עוד לפחות עוד איזה פעמיים... |
| סוף סוף ראיתי Fight Club או בעברית צחה, מועדון קרב |
| Originally posted by KrazyDJs סוף סוף ראיתי Fight Club או בעברית צחה, מועדון קרב איזה סרט יפה והזוי.. חייב לקחת קלטת או להוריד מהאינטרנט...חייב לראות עוד לפחות עוד איזה פעמיים... |

| Originally posted by Shahar ואליאן אחי מי משתמש בקלטות היום |
| Originally posted by KrazyDJs מי שיש לו וידאו |
ראיתי בסוף שבוע עם 3 חברים את
I Heart Huckabees
(בקלונוע היחיד בארץ שעדיין מציג אותו)
אז...
אחד נרדם
שני לא נהנה ואפילו קילל
שלישי דווקא התרשם ואהב
וגם אני מאוד אהבתי,
סרט מיוחד....
קשה להמליץ עליו כי עובדה שהרבה לא אוהבים אותו...
אבל אני מאוד אהבתי...
כנראה כל הדיבורים האלה על משמעות החיים ובכלל איך שהסרט עשוי, וגם הדמויות שמה עשו לי משהו.
בטוח אחד הסרטים הטובים שראיתי לאחרונה.
זהו...