TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
ראיתי אתמול את אוצר לאומי
NATIONAL TREASURE
זה בדיוק כמו הספר צופן דה וינצ'י... עם ניקולס קייג'
סרט ממש ממש טוב
מתח טוב, קטעי פעולה מדי פעם... וכמובן
צפנים וכל מני שטויות שאני אישית מאד אוהב !!!
מומלץ בחום. ויש אפילו כוסית עם מבטא סקסוני-גרמני או משהו
הנוסע השמיני נגד הטורף
סרט מעפפפפןןןןןןןן טיליםםםםםםםםםםםםםםםםם
ישבנו אתמול עם בנות ראינו
עוד שניה נכנסתי במסךךךךך
העברנו למהיר ועצבני חחחחח
ראיתי קודם את הסרט
החיים של דיוויד גייל
סרט ממש ממש יפה!!! אני ממליץ בחום עליו!!
אני הולך עם רועי, למרות שראיתי אותו כבר בעבר במחשב (DVDRIP)
סרט דרמה איכותית עם השקפת עולם ממש יפה על ארה"ב, מערכת משפט, עונש מוות וכו'.
עזבו דרמה
אין על מותחנים או פעולה!!!
ראיתי מקודם
tomorrow never dies
סרט סוףףףףףףףףף
ראיתי סלולר אתמול..
סרט בסדר כזה, להעביר שעה וחצי וזהו...
הדבר היחיד שבאמת אהבתי זה איזה טראק עצבני שיש באמצע וגם בסוף הסרט נראה לי...
אני צריך OST...נחפש היום...
| quote: |
| Originally posted by KrazyDJs ראיתי סלולר אתמול.. סרט בסדר כזה, להעביר שעה וחצי וזהו... הדבר היחיד שבאמת אהבתי זה איזה טראק עצבני שיש באמצע וגם בסוף הסרט נראה לי... אני צריך OST...נחפש היום... |
| Originally posted by KrazyDJs ראיתי סלולר אתמול.. הדבר היחיד שבאמת אהבתי זה איזה טראק עצבני שיש באמצע וגם בסוף הסרט נראה לי... אני צריך OST...נחפש היום... |
| Originally posted by Shahar OST-John_Ottman-Cellular_(Score)-2004-UNiT: 01-opening-abduction-unit.mp3 (4641063 bytes) 02-going_shopping-unit.mp3 (5173961 bytes) 03-making_a_connection-unit.mp3 (3444864 bytes) 04-freeing_ricky-unit.mp3 (5968292 bytes) 05-mooneys_curious-unit.mp3 (2036132 bytes) 06-schools_out-unit.mp3 (6369533 bytes) 07-the_bait-unit.mp3 (4558934 bytes) 08-epiphany-bank-unit.mp3 (5898075 bytes) 09-lax-unit.mp3 (6358248 bytes) 10-were_going_to_die-unit.mp3 (3245497 bytes) 11-the_pier-unit.mp3 (6074872 bytes) 12-lost_connection-dirty_cops-unit.mp3 (6856664 bytes) 13-porsche-simple_bio-unit.mp3 (5264867 bytes) 14-police_station-unit.mp3 (5883655 bytes) 15-fake_out-unit.mp3 (3261170 bytes) 16-shoot_out-unit.mp3 (8222137 bytes) |
תודה אורן 
ושחר, שתהיה בריא...
ריקיריקי סרט חמוד לאללה!
הרגע חזרתי
סרט ישראלי מצחיקקקקק וחמוד...
שווה לראות
IMMORTEL - לא משהו
"בחברה טובה" - סרט טוב
כתבתי ביקורת מלאה על שניהם אבל היא נמחקה, ואין לי זין לכתוב שוב
אושן 12
אחרי שראיתי את אושן 11 לפני יותר מידי זמן אז הלכתי עם חברים אתמול לראות בקולנוע את הסרט..
כרגיל התעצבנתי שכרטיס עולה 35 שקל אבל עזבו...זה לא הנושא...
בכל מקרה, המשך די צפוי לדעתי לאושן 11...
אני די אהבתי את הסאונדטראק...והיו קטעים ממש מצחיקים פה ושם...
סרט המשך בינוני+, לא משהו מלהיב יותר מידי...או שזה היה סתם בגלל שהייתי עייף מת...
אמ, זהו...
אה, בתחילת הסרט [ דקה ראשונה ככה ] לא היה סאונד, אז התחלנו לנסות לדובב את מה שהם אמרו בקול רם...היה מצחיק 
טוב הרגע ראיתי
את הסרט הכי מרגש שראיתי בחיי
הכי טוב נראה לי שראיתי
ועוד עם השחקן שאני הכי אוהב
שזה ג'וני דפ
הסרט הוא
FINDING NEVERLAND
פשוט גדול
!!!!
| Originally posted by arik טוב הרגע ראיתי את הסרט הכי מרגש שראיתי בחיי הכי טוב נראה לי שראיתי ועוד עם השחקן שאני הכי אוהב שזה ג'וני דפ הסרט הוא FINDING NEVERLAND פשוט גדול !!!! |
| Originally posted by Shahar על מה הסרט? |
מי שאוהב פרודיות
קטע מהסרטים סרט מצחיקקקקקקקק
שווה צפיה!!
| Originally posted by taltul !!!! על חייו של הבחור שכתב את "פיט פן" -> חבר'ה מומלץ ביותר |
| Originally posted by Shahar מזה פיטפן? |
יצא פיטרפן חדש לקולנוע או משו?
או שאתם מדברים על המקורי?
| Originally posted by Shahar יצא פיטרפן חדש לקולנוע או משו? או שאתם מדברים על המקורי? |
| Originally posted by Flotser אתה מסטול רצח. מה לא ברור במה שטלטול אמר? זה על הסיפור חיים של הסופר שכתב את פיטרפן, סרט לבנות, ולבנים שהם בנות ובוכים בו כמוני, בסדר???? סעמק |
| Originally posted by Shahar מה תרואה תסרט הזה סרט למתרוממים |
הורדתי כמה סרטים חדשים אבל יש לי בעיה...
אני לא מצליח למצוא להם תירגום...
מישהו יכול לתת פה רשימה של האתרי תירגומים הכי טובים...??
נגיד אלפי ... 2 דיסקים סרט בן זונה לפי הפרומו
אני לא יכול לראות
| Originally posted by Flotser משורה אחת אתה מסיק את זה? אני שמח שראיתי אותו. |
| Originally posted by ronsh הורדתי כמה סרטים חדשים אבל יש לי בעיה... אני לא מצליח למצוא להם תירגום... מישהו יכול לתת פה רשימה של האתרי תירגומים הכי טובים...?? נגיד אלפי ... 2 דיסקים סרט בן זונה לפי הפרומו אני לא יכול לראות |