TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by djGoosh אני מחפש שיר שפלינר מנגן בימי שבת ב TLV זה שיר של בסים בלי מנגינה ויש קול כזה לא ברור...הוא נבלע כזה שמלמל דברים לא ברורים והקול כאלו אלקטרוני כזה לא ברור נראה לי..אני ממש לא סגור על זה שהוא כל הזמן אומר " i know it...i know it..." כאלו זה רק מה שהוא אומר...והוא חוזר על זה וחוזר אין מילים אחרות הוא חוזר על המשפט הזה וחוזר וחוזר...זה הולך ומתחזק וניהיה יותר ברור... |
שמעתי אתמול בסט של עידן גוטמן ב99.....
זה לא איזה טראק מפציץ אבל בא לי להוריד כל מקרה..
זה כזה עם הרבה סטרינגים אם אני זוכר וגבר אומר כזה
The second dimention...
| Originally posted by Flotser שמעתי אתמול בסט של עידן גוטמן ב99..... זה לא איזה טראק מפציץ אבל בא לי להוריד כל מקרה.. זה כזה עם הרבה סטרינגים אם אני זוכר וגבר אומר כזה The second dimention... |
משהו שהולך ככה
סגנון פרוגרסיבי נראה לי
daddy, i wanna go kill tonight
i have a feel of taking a life
וזה חוזר פעם אחרת אם אמא
mommy..
| Originally posted by warpedd_ משהו שהולך ככה סגנון פרוגרסיבי נראה לי daddy, i wanna go kill tonight i have a feel of taking a life וזה חוזר פעם אחרת אם אמא mommy.. |
Who Da Funk - Shiny Disco Balls
מישו מכיר רמיקסים
??
remix for shiny disco balls
Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Acapella)
Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Main Mix)
Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Oliver Kleins Dirty Disco Plums remix)
אם אתה רוצה אני אשלח לך אותם
Re: remix for shiny disco balls
| Originally posted by DJRELIVE Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Acapella) Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Main Mix) Who Da Funk - Shiny Disco Balls (Oliver Kleins Dirty Disco Plums remix) אם אתה רוצה אני אשלח לך אותם |
Re: Re: remix for shiny disco balls
| Originally posted by elad11 פףףףףףףףףףףףףףף אני בכלללללל לא הייתי מתנגד למיין ושלא נדבר על אוליבר התותח!! אם יש לך כח - 34896991 טנקס.. |
עזרה במציאת סט
חברים אני צריך עזרה באופן בהול אני מחפש טרק שעופר ניסים שם הרבה בסטים שלו בזמן האחרון היות ואין לי את הסמפל חיפשתי סט שיש בו את הטרק ומצאתי
01_ofer_nissim_live_at_tlv_10january_2002-ddr.mp3
אבל זה היה אצל איזשהו יוסר בסול סיק ובאותו יום שהתחלתי להוריד סולסיק נסגר.
אם למשהו יש את הסט או יודע טרקליסטים אחרונים של עופר ניסים בבקשה שיעזור לי.
תודה
| Originally posted by Sniper Who Da Funk - Shiny Disco Balls מישו מכיר רמיקסים ?? |
תודה רבה לניר ששלח לי כמה מיקסים
אבל אני מחפש מיקסים יותר נוטים לפרוגרסיב כזההה
:]]
עם מישו יודע שיודיע
תודה רועי בכל אופן
אתמול (יום שלישי) אביב גפן עוד איזה אחד שרו שיר בתוכנית של ניסים משעל
למישהו יש מושג מה שם השיר?
"פושעים חפים מפשע"
למרות שאין לי מושג למה אתה רוצה אותו...
| Originally posted by warpedd_ משהו שהולך ככה סגנון פרוגרסיבי נראה לי daddy, i wanna go kill tonight i have a feel of taking a life וזה חוזר פעם אחרת אם אמא mommy.. |
| Originally posted by clubber@work "פושעים חפים מפשע" למרות שאין לי מושג למה אתה רוצה אותו... |
טראק בסגנון טרייבל האוס דומה לאקפולקו וזה לא
So Strong
כנראה שלטראק קוראים
Funky Dream Men
אבל לא מצאתי שום דבר על זה לא בהאב ולא ב
SoulSeek
ואניייייייייייי חייב את הטראק הזה
חייב תשיר
"אתניקס - עוד שיר של אהבה"
יש מצב?
יש איזה משהו ששמעתי ברדיו
el swainie
משהו?
ויש גם איזה
first second
מה השמות המלאים?
מחפש טראק
זה הולך ככה...
יש כאלה דיפים תן תן תן תן תתת ואז יש הפסקה ואז זה ממשיך ככה...
נראה לי שיש שם צופר אויר אבל אני לא בטוח שזה בטראק, אולי זה הדיגיי עושה...
בכל מסיבה יש את זה...
אני מקווה שתצליחו לעזור לי...
תודה...
| Originally posted by eXeTik ויש גם איזה first second מה השמות המלאים? |
Re: מחפש טראק
| Originally posted by TTman זה הולך ככה... יש כאלה דיפים תן תן תן תן תתת ואז יש הפסקה ואז זה ממשיך ככה... נראה לי שיש שם צופר אויר אבל אני לא בטוח שזה בטראק, אולי זה הדיגיי עושה... בכל מסיבה יש את זה... אני מקווה שתצליחו לעזור לי... תודה... |
Re: Re: מחפש טראק
| Originally posted by TTman נראה לי שיש שם את המילים של הטראק darude - feel the beat אני לא יודע איזה מיקס זה... |
Re: Re: Re: מחפש טראק
| Originally posted by oDrori אחד מאלה בטח: Darude - Feel the Beat (Ribbie Rivera's Tribal Sessions mix) Darude - Feel the Beat (Ribbie Rivera's Twisted Dub) |
Re: Re: Re: Re: מחפש טראק
| Originally posted by TTman אתה יודע למה אני מתכוון? שמעת במסיבה? |