TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
אין לך זכות בכלל להכנס לטרד הזה 
סתם אח שלי מת עליך
נשים אותך על ספיקר
חחחחח
באמת תודה רבה:]
טוב סבבה
מחר אני מדבר עם חבר שלי שיש לו רישיון
אני כנראה אשלם לו על הדלק, והוא יסיע אותי ואת שגיא
והוא יבוא גם לפגישה
מצטער חבר'ה, אבל ממש אין לי דרך להגיע.... אלא אם כן תביאו לי כסף למונית...... 100 שקל כל כיוון..........
אבל אל תדאגו, הבן אדם הזה נחמד חבל על הזמן. וקל להתחבר איתו ככה שלא תהיה בעיה
בכל מקרה, איתמר יצתרף אלינו אחרי האימון שלו. אבא שלו יסיע אותו והוא יחזור איתנו.................
רק אם החבר שלי יסכים להסיע - הסתדרנו!!!!!!!!!
תחזיקו לי אצבעות.................
| quote: |
| Originally posted by HyPeRSoNiC תחזיקו לי אצבעות................. |
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב סבבה מחר אני מדבר עם חבר שלי שיש לו רישיון אני כנראה אשלם לו על הדלק, והוא יסיע אותי ואת שגיא והוא יבוא גם לפגישה מצטער חבר'ה, אבל ממש אין לי דרך להגיע.... אלא אם כן תביאו לי כסף למונית...... 100 שקל כל כיוון.......... אבל אל תדאגו, הבן אדם הזה נחמד חבל על הזמן. וקל להתחבר איתו ככה שלא תהיה בעיה בכל מקרה, איתמר יצתרף אלינו אחרי האימון שלו. אבא שלו יסיע אותו והוא יחזור איתנו................. רק אם החבר שלי יסכים להסיע - הסתדרנו!!!!!!!!! תחזיקו לי אצבעות................. |
| Originally posted by DjChook אם אתם תהיו ילדים טובים אני אכניס אותכם הביתה ואז לחדר שלי ואז יש שם מצלמה במחשב (הכל בתקווה שרועי ואלונה יתפסו חדר אחר) |

טוב נו מה אתם רוצים ממנה כוסאומווווו
עוד מילה אני מוריד למישהו כאפה
חן אני יזיין אותך אם אתה לא מוציא לי החוצה טלויזיה
בגללך אני לא הולך למשחק של הרצליה
צהובבבבבבבבבבב עולההההההההההההההההההההההההההה
את עושה טובות למישהו שאת באה ? סעמק
כולה צחוקים מה את מתעצבנת...
הסברתי לך כבר מה אני חושב עליך ועל רועי, חחח , מה את מתעצבנת ?
כמה קיבלת בפסיכומטרי ?!??!?!!
ובקשר למוש, אל דאג אחי, יהיה טוב 
צהוב עולה, מכבי מקום ראשון !!!
MUHAHAHAHA
ובקשר ל
VORTEX / HYPERSONIC
מקווה שתסתדרו איך שתסתדרו
| Originally posted by MoSH_MaN טוב נו מה אתם רוצים ממנה כוסאומווווו עוד מילה אני מוריד למישהו כאפה חן אני יזיין אותך אם אתה לא מוציא לי החוצה טלויזיה בגללך אני לא הולך למשחק של הרצליה צהובבבבבבבבבבב עולההההההההההההההההההההההההההה |
| Originally posted by Tarantula אאאאארררררררר....... דיי לעצבן אותי עם הקטע הזה!@#$ ![]() אם אתה כל כך רוצה, אני לא אבוא ואקח אות רועי איתי, למקום אחר, ואפילו לא תצטרך לפנות לנו חדר... |

| Originally posted by DjChook הסברתי לך כבר מה אני חושב עליך ועל רועי, חחח , מה את מתעצבנת ? |
תגידו אתם יודעים איך היא ניראת????
אלונה אולי תשימי תמונה
| Originally posted by NaOren תגידו אתם יודעים איך היא ניראת???? אלונה אולי תשימי תמונה |
| Originally posted by Hell_Copter ומה זה בדיוק?? |
איפה נפגשים באמת בסוף?
| Originally posted by NaOren איפה נפגשים באמת בסוף? |
אוקיי
אז ככה
קודם כל, זה אורן. אני מדבר מהמחשב של איתמר.....
יש לי עדכונים שהם במיוחד לוורטקס........
דיברתי עם החבר שלי. הוא אמר שבעיקרון אין לו בעיה....
אבל הסיכוי הוא 50-50 שהוא יוכל... אז הוא יחזיר לי תשובה עוד השבוע
ובקשר לאיתמר, הוא כנראה יוותר על הטניס... יעני יקדים אותו בשבילכם ליום חמישי.... והחבר שלו אולי יסיע אותנו... גם פה הסיכוי הוא 50-50
בכל מקרה, וורטקס אני מצטער אבל כנראה שגם ככה אתה תגיע ליבנה במונית... סורי אחי אבל לא נעים.......
אמממממ....... נראה לי שזהו.... אם מישהו יהיה נחמד ויפגוש אותנו בשמש לפני זה, אז אנחנו נהיה מסודרים....... צח? אורן??
בקיצור, 75% שה"דרומיים" באים!!!!!

חחח סבבה אורן נקווה שיהיה טוב
ואל תיסע לשמש כי יש מצב שיהיה פה על האש
חוץ מיזה, שמש סוגר מוקדם ביום שישי
עלק שומר
הוא התכוון שיפגשו איתו שם כדי שהם לא יגיעו סתם לאיזה בית נידח באיזור הוילות שלכם
| Originally posted by Hell_Copter הוא התכוון שיפגשו איתו שם כדי שהם לא יגיעו סתם לאיזה בית נידח באיזור הוילות שלכם |
מישהו מביא ציוד?
אין לי מושג, אני אמרתי, אני מגביר 
למרות שאולי עדי שמישהו יביא מגבר, רמקולים בטוח יש
מגבר קצת מת
ובקשר לשאר לא יודע,
ונמרוד / רון, בטוח שאתם באים ?
| Originally posted by DjChook את עושה טובות למישהו שאת באה ? סעמק כולה צחוקים מה את מתעצבנת... הסברתי לך כבר מה אני חושב עליך ועל רועי, חחח , מה את מתעצבנת ? כמה קיבלת בפסיכומטרי ?!??!?!! |
| Originally posted by Tarantula חחחחח.... איך אפשר להתעצבן על בחור טוב כמוך?!? קיבלתי 620:\ ואני הולכת לעשות חוזר... |
| Originally posted by Tarantula חחחחח.... איך אפשר להתעצבן על בחור טוב כמוך?!? קיבלתי 620:\ ואני הולכת לעשות חוזר... |
כן 620 זה נחמד אבל אפשר להוציא יותר
אני את המטרה שלי הוצאתי מהפסיכומטרי הזה ואין לי כח לפרט
בכל מקרה, אלונה, את עושה עכשיו, יעני באפריל ? או בהמשך חייך