TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »
תכלס הטינה זה סרט בסדר בשביל הדי וי די וגם כן מורד!!! אין טעם לבזבז עליו 35 בקולנוע או 23 בבלוקבסטר... ד"א המלצה לראות תטינה פעם ראשונה עם חברים ואז להכיר את כל הקטעים ואז להביא בחורה ואז אתה לא קופץ כל שנייה והיא מקפצת לה... את ההמשך אתם יודעים.
;]
תכלס הטינה זה סרט בסדר בשביל הדי וי די וגם כן מורד!!! אין טעם לבזבז עליו 35 בקולנוע או 23 בבלוקבסטר... ד"א המלצה לראות תטינה פעם ראשונה עם חברים ואז להכיר את כל הקטעים ואז להביא בחורה ואז אתה לא קופץ כל שנייה והיא מקפצת לה... את ההמשך אתם יודעים.
;]
אה אתה עוד בימים שאתה צריך סרט בשביל שהיא תקפוץ?

| quote: |
| Originally posted by yaman מטריקס רילודד |
| Originally posted by Shahar אה אתה עוד בימים שאתה צריך סרט בשביל שהיא תקפוץ? |
Blade : Trinity
וואלה סרט משו אש...
מת על ווסלי סנייפס..
"I was born ready mother******"
בכל מקרה OST נחמד מאוד...
דוגרי הסרט הוא משהו כמו שעה וחצי..
עד שמגיעים לאקשן האמיתי, כמו בכל סרטי בלייד - לוקח משו כמו שעה וקצת...
אבל ככה או ככה בהחלט סרט בן זונה...
אני מניח שהוא האחרון ב"טרילוגיה"..
ולמי שלא יודע הערפדים הרעים מעירים את דרקולה..
ובלייד צריך לזיין לו ת'צורה..
זה הסרט בעיקרון 
| Originally posted by KrazyDJs Blade : Trinity וואלה סרט משו אש... מת על ווסלי סנייפס.. "I was born ready mother******" בכל מקרה OST נחמד מאוד... דוגרי הסרט הוא משהו כמו שעה וחצי.. עד שמגיעים לאקשן האמיתי, כמו בכל סרטי בלייד - לוקח משו כמו שעה וקצת... אבל ככה או ככה בהחלט סרט בן זונה... אני מניח שהוא האחרון ב"טרילוגיה".. ולמי שלא יודע הערפדים הרעים מעירים את דרקולה.. ובלייד צריך לזיין לו ת'צורה.. זה הסרט בעיקרון |

חזרתי עכשיו מהצלצול 2,
למזלי לא שילמתי לראות את הסרט, בגלל המבצע הזה של סלקום..
קיצר סרט הכי מפגר, והמשך ממש גרוע לסרט טוב..
בקושי יש קטעים מפחדים.. בקיצר חרא סרט
לא שווה שקל, ויותר מזה - לא שווה להוריד אותו בכלל באיכות הכי גרוע שרק קיימת בכל הרשת..
-10/10
אחד הגרועים
| Originally posted by Sniper חזרתי עכשיו מהצלצול 2, למזלי לא שילמתי לראות את הסרט, בגלל המבצע הזה של סלקום.. קיצר סרט הכי מפגר, והמשך ממש גרוע לסרט טוב.. בקושי יש קטעים מפחדים.. בקיצר חרא סרט לא שווה שקל, ויותר מזה - לא שווה להוריד אותו בכלל באיכות הכי גרוע שרק קיימת בכל הרשת.. -10/10 אחד הגרועים |
אנשים תלכו לראות
עמוק במים
The Life Aquatic with Steve Zissou
אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי בתקופה האחרונה.
וממש בא לי לראות אותו שוב...
אבל כרגיל יש את האנשים שחושבים שזה סרט ממש מטומטם, ככה שאליאור אל תאשים אותי אם יהרס לך הדייט בגלל זה

| Originally posted by KrazyDJs סראבבקק.... ועוד מחר התיכנון הוא לצאת עם מישהי לסרט הזה... טוב, מקסימום נאשים אותה..היא בחרה את הסרט |
ראיתי את רזידנט איוול החדש, הרבה יותר טוב ממה שחשבתי
| Originally posted by DjChook ראיתי את רזידנט איוול החדש, הרבה יותר טוב ממה שחשבתי |

אם אתה יוצא לדייט תלך להיצ' אני ראיתי עם האקסית..
סרט ממש חמוד
ראיתי הקללה לפני כמה ימים בקולנוע
וואלה עדיין לא החלטתי אם זה סרט טוב או דפוק
כי הוא הזוי כזה ולא ברור...
אבל נראה בסך הכל סרט סבבה
| אותי אישית הוא איכזב... ציפיתי להמשך טוב, וקיבלתי המשך צפוי ולא ממש מעניין.. אבל ככה או ככה, אין על רזידנט איוול הראשון |
| Originally posted by Sniper חזרתי עכשיו מהצלצול 2, למזלי לא שילמתי לראות את הסרט, בגלל המבצע הזה של סלקום.. קיצר סרט הכי מפגר, והמשך ממש גרוע לסרט טוב.. בקושי יש קטעים מפחדים.. בקיצר חרא סרט לא שווה שקל, ויותר מזה - לא שווה להוריד אותו בכלל באיכות הכי גרוע שרק קיימת בכל הרשת.. -10/10 אחד הגרועים |

אם מדברים על הטבעת..
http://sinuhe.jypoly.fi/~c6732/Morn...ng_The_Ring.mpg
| Originally posted by Hell_Copter בניגוד אליך אני דווקא ממש אהבתי את הסרט הזה ![]() אני חושב שהוא מוזר קצת אבל חוץ מזה שהילד יצור מהתחת זה באמת סרט אחלה חבל שאתה לא מסוגל להתחבר לכל האווירה של הסרט... אני הייתי מאוד מבסוט עליו!! |

| Originally posted by KrazyDJs אמרנו חפיף על זה, כי גם ככה הם החזירו אחורה.. אבל היו שורה מאחורי כמה בנות מטומטמות אש, שלא סתמו ת'פה לרגע.. נראה לי שצריך להוסיף אותם ל'תרד של "אנשים שצריכים לפוצץ"... |
אלקטרה סרט נחמד לא יותר מזה עלילה די מטופשת לא שווה לראות בקולנוע..
אני מחכה לראות
are we there yet
לא יודע איך תרגמו את זה לעיברית בטח הגענו כבר או משהו בסגנון
זה קומדיה עם איס קיוב..
הצלצול 2 סרט מומלץ ביותר!
כל הסרט קפצתי מהכיסא כאילו דחפו לי ויברטור בתחת... הסרט עשוי הרבה יותר טוב מהסרט הראשון שבכלל לא דיגדג לעומת הסרט הזה.
איזה מוזרים אתם!!
איך קפצתם כל שניה בסרט?!@#
היו איזה 3 קטעים מפחידים וזהו..
| Originally posted by Sniper איזה מוזרים אתם!! איך קפצתם כל שניה בסרט?!@# היו איזה 3 קטעים מפחידים וזהו.. |
המלצה לסרט מעולה, לא נראה לי שהוא יגיע לקולנוע pursued -רדוף
עם כריסטיאן סלייטר ועוד חבורה של שחקנים נחמדים, עלילה מעניינת
ולפעמים גם עוצרת נשימה.
מומלץ