TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by Trance man נראה לי אוריג'ינל מיקס.. כאילו הגרסה המקורית הארוכה לא? |
| Originally posted by Hell_Copter לפעמים גם שמים את ההאוס רמיקס תלוי אבל איפה אתה שומע את זה... בדום שמעתי את ההאוס רמיקס |
| Originally posted by Trance man כן, טוב בכל מקרה זה שיר מזעזע.. אולי בפעמיים הראשונות ששמעתי אותו ברדיו בי יו שנה שעברה זה היה חביב.. עכשיו כבר בא לי להביא כפה לבחור הזה שמיילל ולהשתיק אותו!..דיי נמאס.. |
בסדר אני לא מדבר על דיוויד גואטה, דיברתי על השיר הספציפי הזה שבא לי להקיא אותו כבר...
דווקא גואטה הוא בסדר יש לי עוד כמה קטעים שלו לא רעים..אבל כל אחד עושה טעויות...........
אולי מישוה יוכל לעזור לי....
בטח כבר חיפשו תשיר הזה כאן, אבל אין לי כוח לעבור על 51 דפים 
בלכ מקרה, אין לי מושג יאך קוראים לשיר, הוא טראנס פשוט...
יש בו חלקי מילים בהודית...משוה כמו
yo nah, yo nah nah
והמשך כזה
לפני הפזמון [ עם המילים ]
יש מין מחיאות כפיים כאלו..
אקיצר, טראק די ישן....אבל חייה ביותר...
אני מחפש תשם שלו...
ואם אני אצליח להשיג "סמפל ממנו..אני יעלה לשרת....
תודה רבה לכל העוזר..
ד"א
הטראק בערך מלפני שנה וחצי אני חושב
די מוכר במועדון ה
Virgin
בחיפה
און מישהו מכיר \ הולך לשם
אתה מלך אח"ש...
בדיוק מה שחיפשתי
תודה ענקית גבר !

היה אתמול בחממה איזה רימקס לכריסטינה אגילרה החדש
מישהו מכיר?
אולי זה Christina_Aguilera-Beautiful__Peter_Rauhofer_Remix-Promo-CDR-2003-USF ??
בקיצור למי יש ומי יכול לשלוח או משהו?
טוב חבר'ה.... כמה דברים ששמעתי אתמול בסוהו ואני חייב להשיג:
1-
מכירים את שיר הילדות הזה דאאאאאאאאאו?
Daylight come and we wanna go home...
משהו?
אפריקנים כאלה שרים ברקע... אקיצר שמעתי איזה הארדטראנס עצבני לזה אתמול, איך קוראים למיקס הזה?
2-
Voyage voyage
משנות השמונים במיקס מפוצץ...?
3-
Alex casteli- enjoy this trip
במיקס חדש ועצבני...?
4-
"Because I loooooooove youuuuuuuuu..."
גם איזה מיקס תותח...?
5-
ו...
Lasgo- pray
ו...
Ian van dahl- will I
במיקסים עצבניייייייייייייים!!
מממממממממממת שתזהו לי אותם!
| Originally posted by eXeTik טוב חבר'ה.... כמה דברים ששמעתי אתמול בסוהו ואני חייב להשיג: 1- מכירים את שיר הילדות הזה דאאאאאאאאאו? Daylight come and we wanna go home... משהו? אפריקנים כאלה שרים ברקע... אקיצר שמעתי איזה הארדטראנס עצבני לזה אתמול, איך קוראים למיקס הזה? |
| Originally posted by eXeTik טוב חבר'ה.... כמה דברים ששמעתי אתמול בסוהו ואני חייב להשיג: 2- Voyage voyage משנות השמונים במיקס מפוצץ...? מממממממממממת שתזהו לי אותם! |
| Originally posted by eXeTik 2- Voyage voyage משנות השמונים במיקס מפוצץ...? 5- ו... Lasgo- pray ו... Ian van dahl- will I במיקסים עצבניייייייייייייים!! מממממממממממת שתזהו לי אותם! |
אני כל הזמן שומע את
dee dee - the one
באם טי וי ואני לא מכיר את הגרסא ששמים שם
משהו יודע??????
| Originally posted by eXeTik במיקס חדש ועצבני...? 4- "Because I loooooooove youuuuuuuuu..." גם איזה מיקס תותח...? |
| Originally posted by AnthemFreak אני כל הזמן שומע את dee dee - the one באם טי וי ואני לא מכיר את הגרסא ששמים שם משהו יודע?????? |
| Originally posted by eXeTik 5- ו... Lasgo- pray ו... Ian van dahl- will I במיקסים עצבניייייייייייייים!! |

הרמיקס של דייב מקולן לפראי פשוט אדיר !!!
| Originally posted by YuVaL 05_base_unique-voyage_voyage__pulsedriver_remix-mtc.mp3 קפוץ לאיי סיי אני ישלח |
| Originally posted by BlueHawk Base Unique - Voyage Voyage [Mike Koglin Vocal Mix] |
| Originally posted by Hell_Copter ממש אין מצב אח שלי!! זה רמיקס ממש ברגוע... ולא שמים אותו במסיבות מה ששמים זה את הרמיקס של פולסדרייבר |
היה איזה טראק ששמעתי ב
BU
שנסעתי היום לנתניה
זה היה בזה
superstar bababagsldsbdsbd
ולא הזה אם הרמיקס של אייזק
משהו חמוד נורא, אם מישהו יודע אז בבקשה שיכתוב פה למה אני משתגע
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK היה איזה טראק ששמעתי ב BU שנסעתי היום לנתניה זה היה בזה superstar bababagsldsbdsbd ולא הזה אם הרמיקס של אייזק משהו חמוד נורא, אם מישהו יודע אז בבקשה שיכתוב פה למה אני משתגע |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK היה איזה טראק ששמעתי ב BU שנסעתי היום לנתניה זה היה בזה superstar bababagsldsbdsbd ולא הזה אם הרמיקס של אייזק משהו חמוד נורא, אם מישהו יודע אז בבקשה שיכתוב פה למה אני משתגע |
| Originally posted by Sniper היית בעיר שלי ולא אמרת לי!?@# מניאק! |
| Originally posted by Trance man אהם.. יש מצב שאתה מתכוון ל The Ones - Superstar (Extended Mix).mp3 ??? |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK אחי היית אצל עודד מתישהו? |
| Originally posted by Sniper עד עכשיו לא:] |