TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שביתה- הפרק השני
Pages (3): « 1 2 [3]
אלונה אני הבנתי שהבגרות בחיבור יוצאת ביום חמישי....
| quote: |
| Originally posted by DjChook המגן במתמטיקה שלי ביום שני ררר ואני לא מאמין קיבלתי 68 במגן שלי באנגליתתתתתתתתתת אני פשוט בשוק ! המורה שלי ישר קבעה לי תאריך למגן החוזר, כי אני והיא יודעים טוב מאד שזה לא מגיע לי אני הייתי בהלם כל היה לי סבבה, חוץ מהקלוז הראשון שהיה לי בו 13/30 סעמ סעמק... איזה מגן רצח |

כמה כייף שיש חברים תומכים
| Originally posted by Sniper אלונה אני הבנתי שהבגרות בחיבור יוצאת ביום חמישי.... |
| Originally posted by Tarantula נכון.. התכונתי לבגרות אבל אני עדיין לא יודעת את הציון שלי במתכונת~!@$!$ למי אכפת, היום שום דבר לא יהרוס לי את המצב רוח הטוב |
| Originally posted by DjChook כמה כייף שיש חברים תומכים |

יאללה דפקו אותי חזק
המגן יוצא לי ביום ראשון הבא ובחופשת למידה יש ליגת האלופות ואני לא אלמד בשקל!
| Originally posted by NyKoN יאללה דפקו אותי חזק המגן יוצא לי ביום ראשון הבא ובחופשת למידה יש ליגת האלופות ואני לא אלמד בשקל! |
| Originally posted by Hell_Copter חלאס לבכות על כאלה דברים!!!! במקום לבכות תתחיל ללמוד מהיום!!! לי יש גם מגן בהסטוריה אבל לא ביום ראשון אלא ביום שישי וגם לי יש את הליגת האלופות באמצע ואת יום העצמאות אתה לא רואה שאני בוכה על זה תתחיל להתרגל וזהו!!! |
| Originally posted by NyKoN אין לי את החומר.. אני לא מעתיק ולא מקשיב כ"כ אז אין לי ממה להתכונן |