TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- נ-ק-נ-י-ק-י--ו--ת או לא להיות ... ... ...
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by Sniper אדיש תנסה לאכול 10 קרמבו בדקה :] |
אני לא יודע בקשר לקרמבו
אבל אתה לא אוכל פיתה בדקה, תאמין לי, ותנסה.
זה לא יקר אפילו, ולא כזה משמין
בקיצר רועי
יש מצב
| Originally posted by DjChook רועי ההתערבות עם הפיתה זה בלי להרטיב ובלי למרוח כלום פיתה יבשה וטובה עכשיו בקשר לדברים שאמרתם פה יש בנאדם אחד בגבעתיים בשכבת גיל שלי נמרוד ורון אולי אתם מכירים... עומר בללי בקיצור הבנאדם שותה שקית שוקו בשניה יעני הוא עושה חור שם בפה לוחץ חזק עם היד הענקית שלו והכל בפה והוא בולע... עכשיו הוא דוד גדול |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואלה ?
שוווווווווק
תמסור לו ד"ש מחן הראל מירקון
(צופים)
מעניין אם הוא יזכור
| Originally posted by DjChook רועי ההתערבות עם הפיתה זה בלי להרטיב ובלי למרוח כלום פיתה יבשה וטובה עכשיו בקשר לדברים שאמרתם פה יש בנאדם אחד בגבעתיים בשכבת גיל שלי נמרוד ורון אולי אתם מכירים... עומר בללי בקיצור הבנאדם שותה שקית שוקו בשניה יעני הוא עושה חור שם בפה לוחץ חזק עם היד הענקית שלו והכל בפה והוא בולע... עכשיו הוא דוד גדול |
עזוב אחי, דיברתי עכשיו מספיק עם רון על זה
בקיצור...
לילה טוב
פיסיקה יום שני סעמקקקקקקקקק
| Originally posted by DjChook פיסיקה יום שני סעמקקקקקקקקק |

| Originally posted by Hell_Copter לך קיבינימאט ![]() מחר ספרות (עוד 5 שעות) ויום שני מתמטיקה ולא התחלתי ללמוד לא לזה ולא לזה... |
| Originally posted by eXeTik אין על צ'ופה... חבר שלי טחן שם 660!!! תארו לעצמכם 660 גרם רק של בשר... למי שלא מבין את הגודל, מקדונלד זה בערך 120 גרם להמבורגר... |
| Originally posted by AnthemFreak חחחחח חן אני מכיר אותו ראיתי אותו רק בטיולים של הצופים .. למרות שהוא בבצפר שלי אבל אני אף פעם לא רואה אותו קיצור בטיולים של הצופים בכיתה ח' אני ועוד שני חברים תמיד היינו מציקים לו ויורדים עליו ואז הוא בא לרדוף אחרינו ולהרביץ לנו.. אבל הוא כ"כ שמן שהוא אף פעם לא היה מצליח ובמחנה ראיתי אותו שותה שקית שוקו בשניה.. נגנבתי נשבע לך זה לא הגיוני הוא פשוט מוחץ את השקית והכל נכנס לפה שלו כמו כלום הבנאדם חתיכת ענק |
| Originally posted by Sniper בעעע יש לי עכשיו מגן בחשמל 3 יחידות מעשי ררר מעבדה יענתו |
| Originally posted by Hell_Copter או שזה לא פיזיקה רגילה או שאתה ממציא |
| Originally posted by hangover זה בלתי אפשרי אבל ראיתי בעיניים שלי בן אדם שותה ליטר בירה בחצי דקה, ויש לי חבר שיכול לשתות שקית שוקו בפחות מ-3 שניות |
| Originally posted by luckystrike יש לי חבר ששותה חצי ליטר ב-13 שניות ... ואני לא ממציא - איזה אחד שהוא המאמן חובשים הכי סטלן ביחידה שלי כולו מסטול כזה - הוא פשוט גמל ! הקטע שהוא מירושליים ובגלל הקטע הזה הוא מזמין אנשים לתחרויות שתייה וכאלה והתערבויות וביום העצמאות הוא הזמין איזה בריטי אחד והתערב איתו והבריטי גמע חצי ליטר בחמש שניות !!! חצי ליטר בחמש שניות אתם יודעים מה זה ?!?!?! שפך הכל לפה פשוט ... |
| Originally posted by Shahar חחחחחח מורן תהיה בריא... נראה לי השתתפת בתחרות ומרוב שתיה עיוותת כמה פרטים משם איך הוא קבע עם הבריטי??? יש לו אתר אינטרנט שאפשר להירשם שם לתחרות איתו? הרגת אותי |
לפי מה שהוא אומר הבריטי הזה סתם תייר שגר בארץ
שחר יא מוזר מה יש להבין פה ?
סתם הם התערבו מי יגמור יותר מהר חצי ליטר
...
איזה אינטרנט ?
שמע אחי למרות שיכול להיות שחלק גדול מהחיים שלך אתה פה
יש אנשים שיש להם עוד דברים בחיים לא הכל צריך להיות
דרך האינטרנט ...
על מה פאקינג אתה מדבר ...
| Originally posted by luckystrike לפי מה שהוא אומר הבריטי הזה סתם תייר שגר בארץ שחר יא מוזר מה יש להבין פה ? סתם הם התערבו מי יגמור יותר מהר חצי ליטר ... איזה אינטרנט ? שמע אחי למרות שיכול להיות שחלק גדול מהחיים שלך אתה פה יש אנשים שיש להם עוד דברים בחיים לא הכל צריך להיות דרך האינטרנט ... על מה פאקינג אתה מדבר ... |
| Originally posted by Hell_Copter או שזה לא פיזיקה רגילה או שאתה ממציא |
| Originally posted by Sniper תחשוב שניה למה שאני ימציא?? בשביל לצאת גבר?? אני לומד חשמל 5 יחידות 3 זה במעבדה שזה מעשי ניסויים וחרטא |

| Originally posted by Hell_Copter שיהיה בהצלחה אח ![]() זה היה בצחוק הקטע של ההמצאה אתה יודע... ולא ידעתי שלומדים 5 יחידות בחשמל אנחנו רק יחידה וחצי |
רועי
לפי מה שאני יודע 5 יחידות חשמל ושנה נסיון זה כבר חשמלאי מוסמך חחח 
יעני שיכול לחתום על ספקים לבתים וכאלה
בכל מקרה היה לי היום את החשמל שלי ופרקי בחירה
המורה המטומטם שלי שם בפרקי בחירה שאלה ברדיואקטיביות
ובחשמל שאלה עם הספקים
שני הדברים ירדו
רררר
אבל בסוף הסתדרתי איכשהו
נקווה שבשניהם מעל 80
| Originally posted by luckystrike לפי מה שהוא אומר הבריטי הזה סתם תייר שגר בארץ שחר יא מוזר מה יש להבין פה ? סתם הם התערבו מי יגמור יותר מהר חצי ליטר ... איזה אינטרנט ? שמע אחי למרות שיכול להיות שחלק גדול מהחיים שלך אתה פה יש אנשים שיש להם עוד דברים בחיים לא הכל צריך להיות דרך האינטרנט ... על מה פאקינג אתה מדבר ... |
| Originally posted by DjChook רועי לפי מה שאני יודע 5 יחידות חשמל ושנה נסיון זה כבר חשמלאי מוסמך חחח ![]() יעני שיכול לחתום על ספקים לבתים וכאלה |
| Originally posted by Shahar אחי נראה לי כל הקטע של השתיה השפיע עליך ואתה בהשפעה של זה זה היה בצחוק כל הקטע עם הבריטי כי סתם עניין אותי איך הבריטי ידע לפגוש את חבר שלך ולעשות תחרות אז שאלתי אם לחבר שלך יש אתר של תחרויות שתיה ונרשמים שם.. אה וד"א.. זה היה בצחוק אם לרגע חשבת אחרת :] |
| Originally posted by luckystrike וואו וואה אני לא מאמין רועי אבל ... מוזר ... הנוער של היום ... |