TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אלונה חזרה!#$@#$
Pages (3): « 1 2 [3]
| quote: |
| Originally posted by LA© ואורן, אם אתה רוצה להיות במודיעין (או טייס) שלדעתי הם שני תפקידים כמו יום ולילה...תעשה מה שבראש שלך בלי לחשוב יותר מידי אם זה קרבי מספיק או ג'ובניק... |
רועי אתה קצת טועה, יש כאלה שבלי עין הרע יוצאים מקרבי איך שהוא בלי להוריד פרופיל אלה עם קצת אומץ וסבל..
ולא ע"י הקוסם חחח..
| Originally posted by Sniper רועי אתה קצת טועה, יש כאלה שבלי עין הרע יוצאים מקרבי איך שהוא בלי להוריד פרופיל אלה עם קצת אומץ וסבל.. ולא ע"י הקוסם חחח.. |
איך אני שונאת את האנשים האלה שמזלזלים בג'ובניקים
יש אנשים שלא יכולים ללכת לקרבי מ1001 סיבות, זה לא אומר שצריך לזלזל בהם!
חוץ מזה שעדיף שחייל יהיה ג'ובניק מאשר שהוא ילך לקרבי בלי רצון ולא רק שהוא יתרום פחות הוא גם בעצמו ירגיש חרא
כל אחד תורם לצבא בדרך שלו, כל תרומה נחשבת
גם בלי אלה שמגישים קפה, המזכירות טבחים וכל שאר הג'בניקים הצבא לא היה מסתדר
מישהו צריך לעשות את העבודה הזאת
| Originally posted by TinkerbeL איך אני שונאת את האנשים האלה שמזלזלים בג'ובניקים |

| Originally posted by Hell_Copter קודם כל אם היית קרבית לא היית אומרת את זה ![]() אבל בלי קשר... מאיפה זה הגיע? יענו את אומרת את זה בתגובה למה בדיוק? |
| Originally posted by TinkerbeL איך אני שונאת את האנשים האלה שמזלזלים בג'ובניקים |
| לא ניכנס לזה היו פה כמה תגובות שבאמת הרגיזו אותי...... |
אם באמת היית מברר למה אני מתעלמת ולא הולך ואומר לכולם סיבה שממש לא קשורה אולי לא היית חושב שזה כל כך מסתורי
אבל זה באמת לא קשור לזה.........
לדעתי אלה שיוצאים מקרבי כי אין להם תחת לזה
אולי זה באמת עדיף
יש את אלה שבקרביוסתם שם רק מתוך טובה! ומורידים את המוטיבציה לשאר
אני חושבת שעדיך ליחידות האלה בלי אותם חיילים
| Originally posted by TinkerbeL אם באמת היית מברר למה אני מתעלמת ולא הולך ואומר לכולם סיבה שממש לא קשורה אולי לא היית חושב שזה כל כך מסתורי אבל זה באמת לא קשור לזה......... לדעתי אלה שיוצאים מקרבי כי אין להם תחת לזה אולי זה באמת עדיף יש את אלה שבקרביוסתם שם רק מתוך טובה! ומורידים את המוטיבציה לשאר אני חושבת שעדיך ליחידות האלה בלי אותם חיילים |
| Originally posted by HyPeRSoNiC למי אמרתי סיבה? רק אמרתי ממתי את מתעלמת, ורק אמרתי שזה נורא מוזר בעיני..... כנראה שכרגיל, כשהחברים המשותפים שלנו, שחשבתי שאני יכול לסמוך עליהם שהם יסתמו את הפה, רצו לדווח לך מתי הלכתי לשירותים פעם אחרונה, קצת עיוותו את המילים שלי ו\או המציאו לך סיפורים........ כמו שהם תמיד עושים.... לא למדת כלום מכל המאות פעמים שזה קרה???? טוב, לא משנה...... אני לא אגיב יותר פה על הנושא הזה..... אם את רוצה להמשיך את השיחה הזאת - תפני אלי באיי סי קיו...... קיצר, אני מסכים עם הדעה שלך לגבי הג'ובניקים |
| Originally posted by TinkerbeL ררררררר אשכרה יש דברים שלא נכנסים אליהם בפורום כזה, אבל אם כבר..... לא חברים שלנו לא באים ומספרים לי כל דבר קטן ההפך משתדלים לא להזכיר אותך ואני מאמינה שככה זה גם ההפך פשוט שאלו אותי למה אני לא מדברת איתך וכשאמרתי למה אמרו שזה לא מה שאתה אמרת להם זהו לא להאשים סתם |
| Originally posted by HyPeRSoNiC זה נורא מוזר כי אני לא אמרתי להם כלום....... עכשיו אני יכול בבקשה לדעת למה את מתעלמת ממני כמו ילדה קטנה? |
| Originally posted by TinkerbeL או זה כבר באמת לא לפה כנס לאי סי קיו שלי |
טוב אז אורן, לדעתי טלי צודקת
שמע יש אנשים שלא מעונינים ולא מסוגלים לא מבחינה פיזית, אלה מ1001 בחינות אחרות. אני אחד מהם.. ושמע ברגע שמכריחים מישהו שאין לו מוטיבציה ורצון לשרת בקרבי, או במשהו שלא הכי מענין אותו, זה סתם יותר מדכא אותו.. וזה לא בהכרח נכון מה שאמרת שמי שג'ובניק שכל יום בבית זה סתם.. בקרוס שהעיפו אותי ממנו, אז יש שתי סוגים של אנשים
אט"ל - כל יום בבית, קרוב לבית, אבל יש להם פול עבודה... עכשיו תחשוב שבלי הח'ברה האלה יכול להיות שהיה מגיע איזה מכשיר קשר לגדוד לא תקין או לא טוב ויכל לגרום לאסון באמצע תרגיל מיצבעי או משהו..
מז"י - שזה אותו דבר רק שהם בגדוד.. ועובדים הרבה יותר פחות מאט"ל אבל לא רואים בית..
בכל אופן לשאלה שלך רועי - פשוט לא להתפנות מההתחלה לקרבי, למשל לי לא היה מוטיבציה ורצון לקרבי.. אז היה קצת בלאגן, איומים וכו'.. וזהו בעיקרון עכשיו אני מקווה שיסתדר בעזרת ה'...
וגם באמצע השרות הקרבי ואתה רוצה לצאת ת'יכול תמיד להמציא ת"ש (לא שזה ככ קל, זה תהליך של המון זמן) וזהו בעיקרון
| Originally posted by Sniper בכל אופן לשאלה שלך רועי - פשוט לא להתפנות מההתחלה לקרבי, למשל לי לא היה מוטיבציה ורצון לקרבי.. אז היה קצת בלאגן, איומים וכו'.. וזהו בעיקרון עכשיו אני מקווה שיסתדר בעזרת ה'... וגם באמצע השרות הקרבי ואתה רוצה לצאת ת'יכול תמיד להמציא ת"ש (לא שזה ככ קל, זה תהליך של המון זמן) וזהו בעיקרון |
בונא רועי אמרת פה מלא דברים לא נכונים....
קודם כל החיילים בצבא מתחלקים ל3:
לוחמים
תומכי לחימה
וג'ובניקים
הצבא מכיר בתומכי לחימה, וזה בא לידי ביטוי במשכורת הצבאית וכל מיני הטבות...
למשל ראיתי כזאת מצגת שהסבירה על איך אפשר לעשות מבחן פסיכומטרי בזמן הצבא..
אז היה רשום שלוחמים ישלמו על הקורס פסיכומטרי 500 ש"ח.
תומכי לחימה 750, ו"חיילים רגילים" 1000..!
תומכי לחימה הם אלה שנמצאים ברמת סיכון יותר גבוהה וכן, הם טוחנים כמו מטורפים 
ובאמת אסור לך לזלזל בהם, כי הם גם מסכנים את החיים שלהם מאוד..ו(רובם) קורעים את התחת בעבודה שהם עושים - במיוחד החימושניקים..כל הזין
בקיצור כל חיילות צה"ל העורפיים נועדו לתרום הרבה לצבא..
אתה חייב את החימושניק שיתקן לך את הטנק, את האיש תחזוקה שיכין לך קיטבג עם אפוד ומימיות ותחמושת, את איש המודיעין שיגיד לך את מי לתקוף מתי ואיפה, את הפקיד שלישות שיבדוק שלא ברחת מהצבא..
גם הרמטכ"ל כרגע לא עורב למחבלים ושומר במחסומים..הוא סתם פקיד שיושב במשרד ועושה כל מיני פגישות והולך לישיבות..אבל הוא תורם לצבא כנראה 
ודיברתם על איך לצאת מקרבי...
אז חוץ מהאפשרות של קבן והורדת פרופיל, אפשר למצוא איזה בעיה רפואית קטנה ולנפח אותה עד שתקבלו מלא גימלים ותסופחו לר"מ 2..אחרי חודשיים בגימלים יצאתם מקרבי..
אני רואה באינדקס 5 עמודים לט'רד של אלונה
הייתי בטוח שממש התלהבתם שהיא חזרה
מסתבר סתם שיניתם את הנושא לצבא
We still love you alona 
| Originally posted by Sm0keMachine בונא רועי אמרת פה מלא דברים לא נכונים.... קודם כל החיילים בצבא מתחלקים ל3: לוחמים תומכי לחימה וג'ובניקים הצבא מכיר בתומכי לחימה, וזה בא לידי ביטוי במשכורת הצבאית וכל מיני הטבות... למשל ראיתי כזאת מצגת שהסבירה על איך אפשר לעשות מבחן פסיכומטרי בזמן הצבא.. אז היה רשום שלוחמים ישלמו על הקורס פסיכומטרי 500 ש"ח. תומכי לחימה 750, ו"חיילים רגילים" 1000..! תומכי לחימה הם אלה שנמצאים ברמת סיכון יותר גבוהה וכן, הם טוחנים כמו מטורפים ![]() ובאמת אסור לך לזלזל בהם, כי הם גם מסכנים את החיים שלהם מאוד..ו(רובם) קורעים את התחת בעבודה שהם עושים - במיוחד החימושניקים..כל הזין |
| Originally posted by Hell_Copter תעשה לי טובה!! עם כל הכבוד אלעד זאת השיטה הכי מטומטמת שיש לצאת מקרבי אם מישהו היה מתכנן לא ללכת לקרבי מההתחלה אז הוא לא היה מגיע למצב שהוא מקבל קרבי והוא צריך לא להתפנות!! הוא היה מוריד פרופיל עוד בצו הראשון שלו וכל זה ואומר בראיון אישי שהוא לא רוצה קרבי וכל זה זאת לא פונקציה לצאת מקרבי... אלק לא להתפנות... ולהמציא בעיות ת"ש זה לא כזה קל... אולי המש"קית ת"ש תאכל את זה אבל יש כאלה שלא יאכלו ושתהיה בעניין שהם יכולים גם לברר עם ההורים שלך והכל... זה גם לא כזה פשוט בקיצר מה שאני אמרתי זה הכי נכון או קוסם או הורדת פרופיל |
| Originally posted by Sniper בא אני יספר לך משהו קטן, אני ניסתי להוריד כמה שיותר פרופיל ואמרתי ברעיון אישי וכל מקום שרק אפשר בצווים שאני לא מוכן לשמוע על קרבי.. לא רוצה קרבי ולא ירצה קרבי.. וכמה הם שמו על זה.. תאמין לי שניסיתי לעשות כמעט הכל, חוץ מללכת לקוסם להוריד פרופיל או לצאת מקרבי.. והכל לא הצליח פשוט ובאמת שהתגייסתי לא התפנתי נתנו לי קורס.. וההמשך כבר ידוע |
| בא אני יספר לך משהו קטן, אני ניסתי להוריד כמה שיותר פרופיל ואמרתי ברעיון אישי וכל מקום שרק אפשר בצווים שאני לא מוכן לשמוע על קרבי.. לא רוצה קרבי ולא ירצה קרבי.. וכמה הם שמו על זה.. תאמין לי שניסיתי לעשות כמעט הכל, חוץ מללכת לקוסם להוריד פרופיל או לצאת מקרבי.. והכל לא הצליח פשוט ובאמת שהתגייסתי לא התפנתי נתנו לי קורס.. וההמשך כבר ידוע |

| Originally posted by Sm0keMachine ורועי בקיצור אם אתה רוצה לצאת מקרבי פשוט עושים הרבה הצגות, הולכים כל יום למרפאה ובסוף יוצאים.... אבל אם אתה כ"כ מתכנן איך לצאת מקרבי לדעתי עדיף לך פשוט לא ללכת..תאמין לי עדיף |
אלונה כבר מזמן נכנסה לפה,
מנסה להתעדכן בכל הבולשיט שאתם כותבים פה על הצבא
רואה את הטרד שלי 5 עמודים חשבתי כבר לעצמי .. וואווו
מתגעגעים
אבל לא...
הם רבים להם פה ומדברים על הצבא הזה על חשבון הטרד שלי@#$@#
בושו לכם!@$
טוב נו, אז אני אציק לכם קצת
לא זוכרת סיפרתי או לא, אבל היה אמור להתארך לנו הקורס בגלל
איזו משימת איסוף נפלים במחנה שרגה, משהו של גולני
קיצר...בשניה האחרונה הודיעו לנו שביטלו את השבוע
ושניה אחרי זה הודיעו שאנחנו יוצאים שבת
אין לכם מושג, מה עבר עליי באותו רגע
קיצר כרגע למרות שכולי חולה מתה פה
נראה לי אני מפחידה את כל השכונה עם השיעולים שלי.
שום דבר לא יהרוס לי את האושר, אפילו לא כל הדיבורים המסריחים
האלה על הצבא
שדרך אגב כמה אפשר כבר@#$@# יוצא מהאוזנים@#$@#
ואני מסיימת ב2.12 את הקורס
ואחרי זה נודיע לכם איפה אני
כולכם מוזמנים בשעה חמש בבה"ד חיל הים בת גלים חיפה
עד כאן עידכון חדשות שבועי
עדיין מתגעגעת, לביקור היומי
ומקווה שהזמנים הטובים יחזרו!@!@$!

דרך אגב...
מישהו ראה מטריקס?@#$@#?
איזה סרט רמה...